Varför kan man tänka, när det ändå bara är jobbigt?

Jag kom att tänka på en sak som jag läste här om dagen eller dagarna. Kanske var ett tag sen det stog i tidningen men anyway. Många mår dåligt nu för tiden och  mest tjejer sa dom. Det är väl ite så konstigt egentligen? Vi tjejer har ju hur mycket som helst att leva upp till, vi ska se ut på ett visst sätt , vara på en visst sätt, uppföra oss på ett visst sätt. Så mycket som vi SKA göra. All jävla media med sina anorexia modeller och all mode. Varför ite bara göra en bok till oss tjejer som berättar exakt hur vi SKA vara och HA PÅ OSS och ÄTA osv. Man vill ju faen spy på allt. Hur orkar vi ?
Då är det väl inge konstigt att många blir fett deprimerade och ledsna. Alla har ju kanske ite råd att klä sig efter senaste modet, eller gillar att vara mer killig än tjejig. Vissa kanske gillar att äta mycket och stör sig på att alla ska kolla snett bara för man är tjej och äter mycket. Det är så mycket man måste tänka på och alla tar åt sig i olika grader. Tänk dom som verkligen tar åt sig jääättee mycket. Klart dom blir deppiga. Plus att vi tjejer "är mer känsliga" och massa andra saker händer väl samtidigt som man "måste" ha allt det här att tänka på.


Något som jag också är otroligt jävla jätte svårt att förstå är han Josef Fritzl gubben som hade sin dotter inlåst i 24 år?! Seriöst?! Hur kan man göra nåt sånt?! Hur kan han ens säga att han har haft dåligt samvete i 24 år? Blööööhhh! Man kan ite ens tänka sig hur hon borde känna nu. Hur hon har känt under alla dom åren. Alla äckel päckel saker som han har gjort mot henne. Och det ska ändå vara hennes pappa......
Att det dessutom hände i nåt liknande i Colombia och Italien. SHiieeT. Vart är världen på väg liksom? Helt sjukt!
Fast i för sig så händer ganska sjuka saker varje dag. Jag fattar ite varför världen ite bara kan vara normal , men lite mer normala människor och mindre psykade..
Eller ordet normal finns typ ite. Normalt varierar från person till person. Men ja, om vi var lite mer...som människor borde vara. Typ.
Mera kärlek, mindre idioter.


Fan
. När man tänker efter för mycket så blir man bara ledsen.
SUCK.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0