Goodbye.

Det dåliga här i världen är att människor har så lätt för att döma utan att veta, utan att ha någon aning. Alla går bara efter vad dom ser och tror. Man det man tror är ite alltid det som är rätt och stämmer. Varför har folk så svårt att fatta de?
Livet är ite en dans på rosa moln hela tiden och allt är som man tror. Livet har både fördelar och nackdelar. Saker som händer kan förändra så mkt.
Jag skulle önska att människor hade större hjärtan här och ite satte en stämpel i pannan på alla som är på ett visst sätt, ser ut på ett visst sätt eller helt enkelt ite faller in dom i smaken.
Man ska ite vara så fyrkantig, saker & ting förtjänar sin chans! Sen kan man döma och ge sin åsikt men ite när man ite har någon aning.
Man tjänar inget på att döma allt & sätta etikett på människor, man förlorar bara på det. Man lär ite känna vissa människor för att man dömer, man gör ite allt man egentligen skulle vilja för att man dömer, man förlorar så mkt på att döma av det man bara ser. Men dom flesta gör ju de, är ytliga. Jävla ytliga värld. Jag är så trött på re..



puzzilago <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0