Goodafternight.

Allåå alla barn :D
Nu ska jag berätta lite om hur min fredag och lördag har sett ut änsålänge..
Fredag'n började med att jag vaknade heeeeeeeeeelt täppt i näsan och heeeeeelt tjock i halsen, guess what? POLLEN :(  
Sen var det meningen att jag skulle planera inför kvällen för att dra på utgång med Alexandra och hennes kompisar men jag va tvungen att hjälpa till inför The Black Family's fest för deras dotter och sen va jag tvungen att vara där så jag och Penis hängde där i 9679486 år.
Det va huur seeegt som helst , ville skjuta mig tillsluut :D När vi gick ut ett tag för att andas lite ifrån segheten så vare en tjej som verkade helt borta som gick förbi och verkade gå åt vårt håll och efter en liten stund fick hon fram det hon verkade ha velat säga hela tiden, hon frågade om hon fick cigg och eftersom hon frågade så snällt och jag hade några kvar så fick hon en och sen stod hon och pratade med oss och sen kom det fram att hon hade bråkat med sin kille och hennes polare hade bett henne att dra när hon bor i Norrtälje och känner typ ingen här?! Haha, jag säger ju det, dåliga kompisar finns det gott om.
Men iallafall, hon hade inget att åka på hem och inga pengar eller nåt och så va hon påverkad. När hon sen sa att hon gick i 8:an, hade föräldrar som sket i vilket och hon alltid gjorde såhär, visste jag ite om jag skulle skratta eller gråta men vi fixade 20 kr till henne och försökte hjälpa henne. Påväg mot station så hörde hennes kompis av sig som bor i Banan och hon gick dit och jag tvingade henne att lova att åka ända hem för annars skulle hon ite ha nånstans att sova och det gjorde hon :)

Lördagen
blev att först hjälpa till att städa undan grejerna från lokalen sen åt vi gooodaste maten. Hasse är kung på att laga maat :D Sen stekte vi lite på balkongen :)
Efter det kom jag på att jag ite hade satt upp dem där jävla affischer från skolan angående våran utställning på torsdag 20/5 i Norrtälje så jag gick runt och satte upp dem lite här och var :)
Sen gick jag och Penis ner till arkadien för att känna på vattnet (som är hur kallt som helst) och då träffa vi på Edwin och hans kompis. När vi gick ifrån bryggan så vare några som hade puttat bort träpinnen som man kunde gå på så vi fick ta av skorna och strumporna igen för att gå i vattnet till andra sidan men de här efterblivna killarna tog ite av sig alls och gick med skor och allt i vattnet. HAHAHAHAH faeen vad vi skrattade åt dem! ReTarD!
Båda dem här dagarna har gått ut på att göra massa skit så jag har ite alls fått så mkt plugg gjort som jag hade tänkt så hela söndagen får jag sitta och nöörda med mina kära skolböcker. Jag längtar reeedan -.-







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0