You are beautiful no matter what they say.

Jag stör mig en del på när man ser ner på sig själv, som om man ite är värd nåt, som man är inget. Luft.
DET ÄR SÅ FEL.
Alla, verkligen ALLA är fina personer på sitt sätt & värda så jävla mycket. Ingens idiotiska kommentarer eller tjafs är värd att ta åt sig av.Sure, ,man kan ite bli omtyckt av alla men det finns alltid som älskar dig för den du är oavsett vad andra säger. Och det är dom man ska ha närmast sig själv, det är deras ord som ska väga tyngst. Alla andras ord kan du torka dig i röven med. För de är oftast sånna som är avundsjuka på dig. har låg självkänsla och själförtroende eller ite känner dig på ett  bra sätt som tar sig tiden att försöka bräcka dig. Sånna äckliga människor som vill se dig misslyckas och gå under. Men man ska ALDRIG ge dom nöjet att lyckas med det. I slutändan kommer det ändå vara du som skrattar sist.
Att tycka att du är ful, som väldigt många gör har jag märkt, tjänar du absolut ingenting på. DU ÄR FIN PRECIS SOM DU ÄR! Det behövs ingen operation där och en operation här, även om du tror det. Även om du ändrar allt du tycker är fel så kommer du aldrig bli nöjd, du kommer alltid hita nånting nytt att gnälla och gräva dig för. Vi människor funkar så, blir aldrig nöjda innerst inne. Vacker = lycklig bara bullshit ! Jag ska berätta hur man blir vacker

Du behöver ite 50 kilo smink för att bli "snygg". Kan du acceptera din fina ansikte för hur det ser ut, med och utan brister så blir du så mycket snyggare än allt smink du någonsin kan ha på dig. Då utstrålar du en helt annan typ av vackerhet. Jag lovar dig, dom vackraste personerna är dom som acceptera sig själva. Dem vågar göra så mycket mer och kan göra så mycket mer för att dem inte orkar tänka på vad alla andra ska tycka och se, dom bryr sig om vad dom ser och det räcker. Dem inser att det kvittar om man e tjock eller ite, man är bra iaf, det kvittar om man ite ser ut som en jävla topmodel man kan få folk att tycka om en iallafall, det kvittar om man är dålig på vissa saker, ingen är perfekt ändå.

Killar behöver inte ha världens magmuskler, leka tuffa och skryta som fucking idioter så fort dom fått sig ett ligg för att känna att dom är nåt. Tänk efter? Vad tjänar man på det?  Ytliga saker som DU tror gör dig BÄTTRE när du redan är BRA exakt som du ÄR! Blir man mindre värd helt plötsligt för att man inte har haft sex med halva stan, ser ut som en muskelknutte eller en vandrande pinne och gör massa saker för att man tror att man ite kan bättre? Är värd bättre?
Du är alltid värd det bästa, du är alltid värd allt du vill ha, drömmer om & önskar. Låt ingen, absolut ingen komma och säga vad som e rätt och fel för dig. Den enda som vet det är du själv, ingen annan! Du vet vad du kan, vad du vill, vad du behöver & vad du är.

Man får ha dagar då man känner sig dålig och värdelös, alla har såna dagar (även jag) men det är inget du ska tänka på konstant. Det är tankar som kommer få dig att sjunka så lågt. Ite värt det. Tänk istället att du är bra som du är, du kanske ite fick allt de du ville ha och önska att du hade men gör det bästa av det du fick. Det är skiit bra de med. Du är unik & de gör dig till en speciell person. Va glad över att de ite finns någon som DIG, för hur kul skulle de vara om alla såg likadana ut, var likadana? SJUKT TRÅKIGT!
Ditt utseende, din personlighet, ditt liv ska aldrig ändras för att någon annan säger det, bara om du sjäv vill det. Det ska vara som du tycker, det är DU som ska må bra över dig själv och det du väljer att göra.
Stå på dig själv, låt ingen trycka ner dig. DU är bäst som du är, ingen är värd att ändras för om det ite är till det bättre. Om det ite är en bra förändring. Som absolut ite är ytlig (:


Naglar kan göras roliga.

Heej, hoppas allt är bra med er alla :) Med mig är de iaf super, lite knas med min mage bara.. Hatar min mage! Helt plötsligt från ingenstans kan jag få kramp i magen :s buuh.! Iallafall, igår så experementerade ( ?:p) jag och Denise med nagelack xD Hon är grymt fantasifull, awesome :D Hennes naglar blev shvartmålade med bokstäver på, hon skrev DENISEDIAZ :D skit fränt blev de :) Jag målade varannan svart och så lila :D Det blev helt ok (Y) Mamma sa att jag kanske få fixa fejknaglar av hennes jobbis-kompis , sweeääätt :D

- M i n a n a g l a r xD


- D E N I S E D I AZ , shhnyygt :DIt's now or never.

Now I'm back , en liten stund iaf xD
Jag är väldigt ledsen över att det troligtvis ite blir nå skåne denna sommar :( dom tre sista veckorna av sommarlovet blir här i tråkiga lilla hålan -____-  och jag kan fortfarnade ite fatta att de är knappt tre veckor kvar tills vi börjar skolan igen. SÄMZZT!! Jag har ju verkligen ite saknat skolan, har njutit av att den har vatt borta ett tag :D men tiden har gått sjukt fort. Som alltid, sommaren bara flyyyyger förbi & jullovet känns som en evighet.


Idag har jag inge speciellt planerat förutom att vara duktig och gå ut och springa :) Känns som de va ett tag sen jag tränade hos sjukgymnasten pga att jag sovit borta, gjort annat osv :o Men träna imorgon på morgonen oxå klockan sju typ, snark av tanken baraaaa :D
Jag har fortfarande ont mellan bena efter min lilla olycka som hände när jag och min syster Denise skulle åka och köpa mjölk. På nåt konstigt sätt vred sig cykeln när jag skjutsade henne och åkte vi ner i ett litet dike. Ja, det var lugnt med henne för de va ite hon som fick mitten av styret mellan benen. Så ställde jag mig upp och hade sjukt ont och min kära syster bara stod och asgarvade åt mig. Ibland är hon bara så jävla bra på att visa hur mkt hon bryr sig. Som förut när vi satt och åt och mina föräldrar pratade om vad jag skulle bli när jag blev äldre, vad jag skulle göra av mitt liv, så skämtade hasse och ba "Tänk om du hamnar på gatan" och frågade min kära syster vad hon skulle göra om hon såg mig sitta på på gatan och tigga om pengar och hennes fina svar va "Skratta" Hahaha xD syskonkärlek på hög nivå eller vaduu? Naaat :D

Men nu måste jag sluta. Hon gnäller >< hööhöö :)
Elleeer VÄNTA.. måste påpeka två grejer ;

- 2 4 J u l i
-09
min bror fyllde 7 år :) GRÄÄTTIIS I EFTERSKOTT!! <3

- 1  A u g u s t i
-09
Kära Fredrik fyller 19 år :)  GRÄÄTTIISS I FÖÖRSKÅÅÅTT! <3

DAGENS: mat.
SPAGHETTII OCH KÖÖTTFÄÄRRSSÅÅSS! Det är såå jävlaaa goooottt :D mkt kärlek till min favomat :D mat är livet, mat är det bästa som hänt människan. Utan mat skulle livet aldrig gå lika bra :D <3


And that's that :)

PUSS!

Håållluuppp!

Tjenis penis :) jag tänkte bara säga att mitt internet är knullat och datan ska fixas så kommer ite kunna skriva nåt på ett tag men om det är någon som vill nåt så 0762133336 :) men min mobil funkar ganska cepee nu för att jag har tappat den på marken,golvet, vattnet jaa allt xD så får ite alla sms & samtal så känn dig ite dissad om jag ite svarar eller slutar svara efter ett tag :)

Ikväll blir de kanske fest, får se :) men alla får ha de så bra sålängeeee :)
Don't worry be happyyy :D Pysssss!


Misslyckad kväll?

Jag har aldrig varit så arg,ledsen & besviken på samma gång när jag varit full så som jag va i lördags. Jag som alltid är glad,kramig och söt när jag är full..
Shiet,  another prove på att man ite kan lita på någon. Ite ens sina vänner ;s

HAHAHHAHHAHHA THE REAL TRUTH!


Hur orkar man vara stark?

Just nu töntar jag msn och läser min systers blogg, hon tror hon är nåt för att hon har en ipod i hennes blogg :O och dom flesta låtar jag gillar har hon haffat där. hahaha vilken unge! Det känns som någon tar åt sig för mkt av vad jag säger *hoooost* :D
Jag har skaffat en ny blogg oxå på en annan sida som verkar lite bättre, men får se hur den blir. Om den blir för misslyckad så behöver vi ite säga nåt :D

Det känns som jag har för mkt att tänka på nu..
men hoppas alla har en trevlig kväll iaf :)
PUSS! :D


Random.

Jag är taggad på FEST!
Ge mig <3

ett två tre fyra fem sex sju åtta nio tio elva tolv tretton.

where can you go when the world don't treat you right?

What is love? Baby don't hurt me, don't hurt me, no more.

Jag har haft en hel del snackade om kärlek - killar och tjejer , med killar den senaste tiden :) Och det är helt sjukt hur dem flesta ser på den nuförtiden. Jag har alltid varit och kommer alltid vara trött på killar som leker med allt och alla. Hur töfftt är egentligen? De är ite coolt att leka med andras känslor, det är TÖNTIGT! Hur mycket man är de att låtsas tycka om någon och sen ha 10 st till? Vart tar samvetet vägen? Om man nu vet med sig att man är en sån person som ite klarar av att bara ha en så ska man ite bli tsm med någon alls så slipper någon bli sårad tycker jag :D Jag har aldrig förstått meningen med att ha flera samtidigt, förutom att vissa kanske gillar spänningen och så men wtf, det är ite värt det. Man tjänar mer på att lägga ner all tid på en man verkligen älskar och bryr sig om. Varför kan alla ite bara inse de? ><
Vi tjejer är bra på att gå och grina över killar som är hit och killar som är dit och aldrig ställer upp. Men eftersom tjejer ska vara sådär oskyldiga och duktiga snackar man ite lika mkt om tjejer som är players och håller på med allt och alla , när dom kan vara exakt lika skit som vi skriker att killar är.
Jag hade värsta samtalet med en kille, vi snackade fett länge om de här. För honom har de gått så långt så han säger att han aldrig kommer älska. Det är hemskt :(  Kärlek är bästa !
Jag tror (filosofen själv yah know ;D) att killar är lika rädda att bli dissade/oälskade som vi tjejer är men dom visar det ite på samma känsliga sätt som vi tjejer gör. Utan många tar dig oseriöst från början bara för att om du dissar dom sen så slipper dom bli sårade för dom ändå "aldrig" tog dig seriöst. Tar dom de seriöst från början så gör de ont i hjärtat för dom med sen när de bra tar slut. Många är så jevlaaa rädda för att verkligen älska, SÄMST!
Man skulle kunna snacka om detta i hundra år för de finns så mkt att säga och så många olika sätt att se de på.


What_Is_Love.jpg image by FindStuff2


DAGENS: tanke.
Kärlek kanske bara är en känsla, trots allt?

Det finns inga ord för hur mycket jag värdesätter dig när du hjälpt mig med allt vi har gått igenom i livet.

omg omg omg omg! SNACKAR MED MIN ÄLSKADE ADELINA PÅ MSN <333333333333333333333333333333!!!!!! :D FYFAAEEN! MIN KÄRA BARNDOMSVÄNNISH!!! :D Nu har jag ite träffat henne sen sommarlovet började faen för hon är i Kosovo och har förlovat sig, grattis som faen till min älskling :D <3


DAGENS: Låt.
Por tu orgullo - Aventura :)

Inse fakta; JAG KLARAR MIG UTAN DIG!

När jag kollar på dig så känner jag besvikelse, men blir mest arg, så jävla arg inombords! Jag får lust att typ att bara kasta dig så långt bort ifrån mig som de bara går så aldrig mer kan få veta vart jag är. Jag blir arg för att du någonsin gjort mot mig och mer de du ite gjort för mig. Jag kan ite säga att jag hatar dig för ite ens hat är du värd. Du är INGET för mig, du är INGEN & jag hoppas jag aldrig mer behöver SE dig. Sen när du säger saker som ite stämmer blir jag bara mer...ahhhh! Jag hittar ite ens ord som kan förklara hur faen jag ser dig...

Varför måste man orka med såna jobbiga människor som du ? Det räcker med alla jag redan har varit med om.
Jag behöver ite dig, jag klarar mig utan dig.
Jag behövde dig förut , jag trodde jag ite klarade mig utan dig förut men den tiden är förbi för jag har insett så jävla mycket som du är för blind för att se, som du ite vill inse..
Asså bläääääääääääääää pååå diiiggg!!!!!!!


Fjorton är ett bra nummer.

Tack för att du är så snäll mot mig.
Tack för att du bryr dig.
Tack för att du orkar med mig.
Tack för att du finns när jag är ledsen.
Tack för allt du gjort för mig.

Tack för att du tror på mig.

Men mest av allt, tack för att du är den du är Filip <3


Ja faen man kan träna bort sorgen!

TRÄÄÄNNAATT MASSA IDAG! :D

I love tattoos!

Eftersom jag tyckte de va fint och mamma oxå börjar på E (Elizabeth) så snodde slash lånade jag hennes halsband med ett E :D de är  i ungefär dens stilen jag vill ha bokstäverna på min tatuering som ska vara min systers namn på handleden , Denise :D  skit naajjzz! :D jag längtar tills jag kan göra den!
DAGENS: Känsla.
- TRÖTT! Jag är så jeevllaa tröööttt . SOVAAAAAAAAA!  + trött på andra saker med ><

Tänk efter ibland.


Por tu orgullo.

God morgon alla barn :D
Nu har jag vaknat för ite sålänge sen och måste städa mitt rum -.- orkaaaa! Det är jobbigt att vara liten ibland och bo hemma och behöva orka med sånt som städning och diskning. Ibland vill jag bara vara vuxen men de suger väl lika hårt det med :D på tal om att växa upp, jag ritade en bild på hur mitt framtida hus och allt skulle se ut, hahahaha säger jag bara :D Jag ska ha värsta stora huset med en fet big mac på taket :D sen ska jag ha stööörsta sägen där min man (om jag har någon då) bara få typ en fjärde del av sängen, ett litet hörn av sängen :D och när jag solar ska jag ha en såndär snubbe som får hålla på upp och ner med en såndär fjäder sak så jag kan få bra med luft i hettan :D och mycket mer , hahaha min syster sa att jag kunde fortsätta drömma, va äre föör stiill  :O man ska ju ha de lyxigt, man ska ju ha slavar :D hahaha nej men :)

Det är värsta skit väder ute asså! Solen har flyttat till ett annat land? Regn och molnigt! Blää :O
Idag ska jag till min kära älskade saknade sjukgymnast och plågas sönder ett tag för att forsätta bygga upp min rygg så jag kan gå rakt nångång i framtiden..hahah xD jag längtar iaf ite till klockan två när jag ska dit :p Det är absolut definitivt (HAHAHAH) verkligen ite kul att vara där och svettas som ett jävla seeppee och sen se kärringarna som oxå är där ite svettas allt. Dem bara tare chill och cyklar typ ett steg i timmen medans man själv sitter där och dör :D
Men aååhh nu måste jag städa :(

pussssssssssssssss :)DAGENS: shmarta ord.
- Du är bra som du är, dom som säger annat eller på nåt sätt vill förändra dig är ite riktiga eller ärliga personer. SHIT I DOM, de är du själv som ska trivas :)

Av med kläderna, de är insidan som räknas ju!

Allååhh :D sen jag skrev sist i bloggen har jag badat, sovit, varit med Johanna och i torsdags hängde jag lite med Katja i Norrtälje innan jag drog till sthlm :`D de va typ fetaste rean överallt :D men de äre fullt av nuuu :D

Idag har jag ite gjort nåt speciellt. Läste äckligaste bloggen för ite sålänge sen, fyyyfaaen vilken störd människa som skriver den -.- www.hampo.blogg.se . Om du vill SPY så läs den!! Han är ju faen ite från denna planet iaf , hel onormal och störd unge ;s hur orkar man?! Hahah xD


Jag saknar basket! <3

1 juli.

Grattis till Kim som fyllde 21 år i onsdags :D

RSS 2.0