<3 Portugal vs Sverige.

Jag tycker forfarande ite om att det blev 0-0.
PORTUGAL SKULLE HA VUNNIT!!!! -.-


Godmorgon världen.

Bara för att klockan är tio i tio och jag har tråkigt 0.o25 sanningar om mig själv:
1.
Jag har egentligen två efternamn men använder bara ett (Mammas är finare :D)
2. Jag hatar att gråta (ändå gör jag det rätt ofta och det suger)
3. Egentligen så vet jag ite hur det känns att ha en pappa (><)
4. Saknaden av gamla tider, gamla minnen är jätte stor (jag vill bara att allt ska vara som det var när vi var yngre, bättre!)
5. Jag tycker ite att det är pinsamt eller äckligt att prata om bajs (hahahah "bajs är gott" xD)
6. Om jag fick vara vilket djur som helst i hela världen så skulle jag vara en giraff (tänk allt man ser med en sån längd :D)
7. När jag föddes så föddes jag med ögonen inåt mot varandra (jag skulle ha varit blind, därför jag har sämst syn nu:O)
8. Typ är mitt favoritord (hur många gånger om dagen säger jag ite det liksom)
9. Min första pengaruttagning kommer jag alltid att minnas (haha, shiet vilken känsla. Jag som alltid brukar vara fattig!)
10. Jag är avis på Adelinas tuttar (jag vill oxå ha stoora :/ hahha)
11. Att säga att jag är liten till mig är som att säga att jag är tjock (jag blir arg haha)
12. Min favoritfärg är LILA (LILA! allt ska vara lila, ögonen med:D)
13. Det härligaste som finns är att sova skit skönt och vakna fett pigg (ovanligt -.-)
14. Jag hatar lärare (Dom är oftast så konstiga, puckade eller orättvisa, blee)
15. Utan mat finns jag ite (det är sant. Mat är mitt liv<3)
16. Jag är sämst på att ljuga (haha både bra och dåligt :o)
17. Röda väggar tycker jag är skit fint (Det är porrigt med rött i rummet. Hööhöö:D)
18. Något jag aldrig skulle kunna göra eller vilja göra är att mobba någon/några (ser ingen mening med det?)
19. Jag är mörkrädd inomhus med ite utomhus (kooonnstiigg:O)
20. Ibland skolkar jag (orkar ite hela tiden ju. Skola=sämst!)
21. Jag diggar Ryan Schekler (han är grym på det han gör ju :o)
22. Vissa får heta roliga saker på min mobil så jag kan skratta när det ringer (priinsskorv ringer..hahah)
23. Jag gillar ite när killar har världens magrutor och kropp (det är mycket finare om dom är lite tjockis. Måste ju finnas något att ta på :D)
24. Jag tycker det är skit irro att hicka (orkaa)
25. När jag var liten åt jag så mycket så jag åt alla andras mat om dom ite ville ha (äkta tjockis!)

Emelie & Tarza.

Nu var de typ en timme sen jag kom hem från min brushhää från en annan möörssaa,  kära lilla Tarza :) det blev ingen bio som det var planerat med Johanna för hon fick ändrade planer så FILMKVÄLL med Tarza istället. Med maaaaaaaaaassssaa svuulll :D Det var jäätte kul och trevligt :D precis som det alltid är med de undebara sötbarnet. Vi kollade på två skräckisar ( älskaaarr:D ) men en av dom somnade jag lite då och då i så fattade nästan inget av filmen xD Tarza förstår hur jag är, så det är lugnt! Hahaha!
Blev ganska mycket foton oxå. Haha, så jävla svårt att få till ett foto där jag ite såg helt mongo ut :o och hennes ögontrick då, helt cepäää :D Det känns skönt att ha någon så söt och älskvärd vän som Tarzan. Alla borde ha en sådan vän i sitt liv, Handi och kappad :)


Tack för idag <3

Igår :)Det var en 639:a. Den var röd. Det stog Hallstavik.

Det skulle vara en 639:a. Den skulle vara blå och den skulle till...NORRTÄLJE! Hahahah. Måste vara de dummaste vi har gjort hittills :O


Perfect.


Time only goes by and you just flow by with it.

Jag och smink går verkligen ite ihop, jag är sämst på det och det är inget jag lägger ner tid på. Men nu när jag fick pengar så hade jag lust att prova någon en mascara som är bra. Jag frågade massa men och alla gav olika förslag. Det blev L'Oréal Double Extension Beauty Tube. Riktigt jävla grym är den! :D Ena sidan är vit geggan som hjälper så det blir längre fransar och andra sidan är med svart gegga som man ska fylla i ögonfransarna med efter det vita. Den håller också hur länge som helst.
Seriöst, jag blev ganska mycket jätte nöjd med mascaran! Jag som ite ens har så långa ögonfransar och vill ha det 0.o Lite dyr var den väl, gick typ på lite mindre än 200 kr tror jag. hööhöö , men smink har väl aldrig varit billigt. Om man skulle lägga ner pengar på bra smink och att se bra ut med sminket man köper så skulle man faen bli pank hela tiden :o
Iallfall, den är något jag rekommenderar om man vill ha längre ögonfransar :)

Det blev såhär;
(JA jag har ite fyllt i dom med svart på bilden och ser ut som ett ceeppää :D)
OCH
jag kollade runt lite och hittade en tjej som är fett grym på cupcakes och har en as ball stil :D. Fifaan vad duktig hon är! Skiiiiit duktig :o Min första tanke efter att ha suttit och glott på hennes saker med Viola var "jag blir hungrig" hahhaha xD  KOLLA HENNES BLOGG Metrobloggen.se/pussycake eller hennes bdb PussyCake.  Vissa människor är bara för braaaaaa, jag blir avis på henne! :/ haha.

men nu ska jag snart dra mig till Norrtälje. Donken idag :D (bara för jag börjar tio i ett)
 Hoppas vädret blir bättre asså , jag är feeeeeeeeeeeeeettt trööötttt på all snööö. Är det ite vår snart liksom? -.-

PÖÖÖSSS!! :D

Jo det är sant ju.- Minnen är det finaste som finns, det ända man har kvar, när allting annat försvinner.

Jag vet något som du aldrig kommer få veta.

Eftersom det har blivit något åka-utomlands-ryck bland lärarna här på estet så åker dom flesta utomland nu. Linda med. Därför sitter jag och några till i klassen här och ska jobba med hennes brev om Versaille och drottningholms slott utan henne. Vi ska "försöka" skriva som dom gjorde på den tiden, "försöka" uttrycka oss på deras sätt. LYCKAT! Då måste man ta en kurs i latinska innan det går.. Höhöö 0.o Det är iallafall riktigt tråkig x) men för en gångs skull måste jag väl vara duktig och göra som man ska. Känns som det var länge sen jag gjorde det. Jag gör helt tvärtemot allt jag ska och borde göra hela tiden känns det som. Men ja, alla har väl sina perioder.

Just nu har jag lust att bara ha massor med pengar och göra något kul. Eller göra något kul överhuvudtaget! Någon som vill det? :o
Jag orkar ite med skolan, känns så slöseri med tid. Haha, vet att jag ite borde säga så men det känns så. Jag är verkligen skoltrött. Fattar ite hur jag ska orka typ 1 år till..eller 2..eller 3..känns som jag kommer bosätta mig i skolan och gå ut när jag är gift och har en barnfabrik. Varför ska skolan vara sååå lååång? Den tar mer än ens halva liv. Om man nu verkligen anstränger sig och gör allt man ska, går ut när man ska, studerar vidare så är man ändå klar när man är typ 25 eller nåt. Om man ska bli det man vill bli. Lyllo dom som redan har sitt liv planerat och vet vad dom ska göra av sig själva och av livet.. ahhh.. Jag får damp på alla tankar om allt nu.. :o Bara saknar så mycket och så många all the time..

Måste bara säga att jag har världens bästa lillasyster, Denise. Hon är så jävla bäst. Vad det än är kan jag prata med henne om det, hon kanske ite bryr sig men hon lyssnar iallafall. Dessutom är hon så glad mot mig , förstår ite hur en människa kan vara så glad mot en. Utan hennes skulle jag seriöst ite orka en dag till. Jag är så tacksam över att jag fick en sån grym lillasyster :D Och min lillebror, Nikolas, tiiihii sån glad och söt unge. Vi brukar prata på arabiska för vi tror vi kan det, haaha :D Jag måste faen vara adopterad, för jag är ite lik någon av dom någonstans ><
Mina syskon är det bästa som finns och hänt mig. Det finns inga ord för hur mycket dom betyder för mig, men jag tror dom flesta har fattat det (:

Tänk om. Hur ska dom orka?


Ost!

Världen är full av idioter,
synd att du är en av dom..

Katjas framtid blir nog fin.När Katja blir stor så ska hon gifta sig med Mr Bean och få denna söta bebe , har dom tur så kanske det blir Några såna här  såna här söta barn och ite bara Ett  :D  hhaaahhaaaa :D

Det var ännu en bra dag.

Tack för du finns! <3


SUUUUUCCKKKKK

Jag är så jävla trött på alla kommentarer där ni ite ens vågar skriva era namn och skriver helt ovettiga saker. Om du nu tycker något, skriv ditt namn och stå för vad du tycker, var ite så feg! Kunde du skriva din åsikt kan du skriva vem du är!  Dessutom vill jag påminna att ni ska LÄÄÄÄSAAAAAAA innan ni öppnar käften och skriver något. Eller läs ite alls och dra. Men kom ite med onödiga kommentater. Väx upp faen.

If you love me won't you let me know?" Jag har extremt svårt att sätta ord på VAD kärlek är. Jag har upplevt det. Jag har haft kärlek, förtvivlan, lust och känsla. Kärlek är när man inte vill leva utan någon.
Jag har det. Såpass att vi vet var den andre står utan att köpa dyraste parfymen
.

Jag vill inte köpas. Jag är inte lättimponerad. Jag är inte så billig. :) "


Dead & Gone.Det är vanligt att den som är deprimerad känner att livet är tungt och kanske meningslöst. Depressionen färgar den drabbades alla tankar och upplevelser. Man ser bara det svarta i tillvaron och kan inte glädjas åt positiva händelser och upplevelser. Det är inte konstigt att självmordstankar är vanliga bland de som drabbas av depression. Depressionen ger en sjuklig förändring av upplevelsen av livet och det är just därför som vi bör se svåra depressioner som sjukdomar och inte enbart som psykiska problem av allmänmänsklig art.

Den som har ständiga tankar på att ta livet av sig behöver akut hjälp inom ramen för sjukvården. Risken för självmord är då stor och ibland kan det vara nödvändigt med inläggning på sjukhus för stöd och övervakning i den akuta fasen. Det är viktigt att veta att det går att bli frisk från depressionssjukdomen med hjälp av modern behandling och att livet då kommer att te sig helt annorlunda.

Say you, say me, say it forever , that's the way it should be.

Du vet ite vad du har förrän du förlorat det
- och när det är borta saknar du de.

Purple and brown and black.

Nu har jag bilder! ^^ såhääär blev det ;

Wuuw Äntligen Fredag! .. NOT..

Faen vad tiden går fort asså. Det känns som det var typ några dagar sen det var jullov och man satt som en barn och ville öppna presenterna. Men det känns även som det var hundra år sedan man var liten och tyckte det mesta var kul. Shiet. Tiden går så fort hela tiden. Man hinner knappt blinka så har det gått timmar, dagar, år. Tiden bara går.  Tänk liksom, man går i skola, samma sak varje dag. Man jobbar, samma sak varje dag. Man forsätter skolan efter 3:an , samma sak varje dag. Hela tiden är det samma sak utan att man riktigt vet vad man ska göra av sitt liv. Ite jag iallafall. Jag vet ite ens vad jag ska göra efter att ha tagit studenten, vad ska jag göra av mig själv? Och jag fattar ite hur folk kan förvänta sig att man ska veta exakt vad man vill bli och exakt vad man vill göra när man är typ sjutton år. Jag kanske just nu vill jobba i en affär men sen med tiden inser att det är hur tråkigt som helst och då vill jag helt plötsligt bli arkitekt (ite för att jag vill det men). Asså hur ska man veta?! Det känns som dom flesta redan har hela sitt liv planerat och vet exakt vad dom ska göra av det. Jag är mer en sådan som tar allt som det kommer och aldrig stressar, eller ite ofta iaf. Vilket är helt värdelöst ibland. Vilket leder till massa jobbiga saker. Men ja, jag vet ite. Längesen jag orkade stressa riktigt mycket. Höhö 0.o

Idag ska jag vara kvar i skolan ( på en fredag -.- ) och jobba med massa rester eftersom jag är ju så duktig så jag ligger efter med saker. Nu är det ju ändå ite lång tid kvar av den låånga tiden man har haft att göra klart allt (a) men jag hoppas på att få någonting gjort ^^
Är det någon som har tråkigt så är det bara att smsa, 0762133336 :) ite för att jag tror någon kommer ha lika tråkigt som mig men ja, får skylla mig själv antar jag.
Hoppas alla har en rolig fredag! För det kommer ite jag ha :) haha.
PUSS!


Jag ville bara säga att

Eftersom jag ite hade någon lektion igår på morgonen var Miriam så sjysst och sa att hon kunde hjälpa Viola att fläta in dreads i mitt hår för jag ville testa :) Det blev svart bruna och lila, jäävla långt blev det oxå :D Miriam var verkligen duktig och gjorde det fint , tillochmed i bak :D Så nu har jag ett helt nytt hår..nästan x) Fick en snäll kommentar av en lärare jag aldrig trodde kunde vara snäll. Hahaa hon tyckte jag hade fina "flätor i håret" xD
Och många har fått för sig att jag har varit utomlands och ser brunare ut i ansiktet ? Hahahah!
Aja bilder kommer när jag har lagt in dom på datorn. Nu måste jag väl fortsätta med svenska uppgifterna. Blää :o


You can't change time but time can change you.

När jag var liten flyttade vi till ett område som heter banan (HAHA) och där fanns det massa barn att leka med. Av alla dom barnen blev en tjej som heter Janina Söderlund , en väldigt viktig person för mig. Vi blev skit bra kompisar och gjorde massa saker tillsammans. Allt från att smyga ut på natten när alla sov till att GÅ till norrtälje. Såna där små saker som blir minnen som aldrig försvinner. Jag och Janina växte typ upp tillsammans. Vi fortsatte att ha kontakt även när jag flyttade och det mesta var bra. Helt plötsligt förändrades hon, hela hennes attityd och sätt att vara som person var ite densamma längre. Vi började glida ifrån varandra och träffades knappt. Snackade bara genom msn och sms då. Tillslut blev hon så förändrad så jag slutade prata med henne alls. Vi hade noll kontakt. Under den här tiden skickade hon massa sms där hon förklarade hur hon kände och ville att allt skulle bli som förut igen. Visst läste jag dom och tänkte efter jätte mycket innan jag svarade , om jag svarade överhuvudtaget. Jag fattade ite hur faen de kunde bli så. Mellan oss liksom, vi var ju dom sista som skulle bli ovänner. Vi skulle ju hålla ihop hela livet.
Nu har jag ite snackat med henne på hur länge som helst känns de som. Och det jobbigaste är att hon tror att jag aldrig brydde mig om något hon sa/skrev/kände. Men sanningen är att det ite går en dag utan att jag tänker på det och frågar mig själv om det var rätt. Om jag borde ha gett henne en andra chans oavsett hur hon har blivit. Hon var ju ändå den  som alltid fanns där när jag var ledsen. Vi gick igenom en massa saker och hon fanns alltid där. Jag vet att den hon är idag ite är den personen jag kände, men kanske är de värt att försöka? Jag vet ite.
En sak är säker iallafall, , minnet av henne kommer alltid finnas kvar i mig även om det gör ont. Hon kommer alltid att vara en del av mig. Hur mkt hon än blundar för allt nu.


How long can this go on?

'Cause nobody wants to be last one there,
'Cause everyone wants to feel like someone cares,
Someone to love with my life in their hands,
There's gotta be somebody for me like that,
'Cause nobody wants to do it on their own,
And everyone wants to know they're not alone,
There's Somebody else that feels the same somewhere,
There's gotta be somebody for me out there.

RSS 2.0