Smile now, cry later.


Ge mig!

Hej söndag!

Allåå! :D
Vem är så snäll och ger mig den senaste reggae samlings skivan bara för att jag velat ha den? Jo såklart, pelvis! ♥ Hahaha! :))
I helgen har vi bla kollat på Toy Story 3, min barndom, den va skiit bra ahhhhh ♥ Den har gått ut på samma sak både i 1:an och 2:an och nu 3:an men den är så fiin och söt med fint budskap och allt! Jag kan inte låta bli att tycka om den. AHHH KÄRLEK :') <33

Idag fick jag oxå träffa en viktig persons nya kärlek för första gången, haha så söööööta! Jag är glad för hennes skull och jag hoppas det bästa (Y) Och Ja, det finns en anledning till varför jag inte skriver vem jag menar :)

Just nu sitter jag bara här och lyssnar på reggae :D loooovee iiittt <3 och så känner jag att jag är jävligt taggad på att gå på spa, så ska väl se till att det blir av snart :D


Mongo talar.

Nu är det bara en timme kvar innan jag ska ta bussen in till shlm för att hämta bebis :)
Jag har plattat klart håret oxå, fett jobbigt! Det börjar bli jobbigare och jobbigare ju mer håret växer för mitt hår är så jävla tjockt. B l ä !
Undra om jag inte ska rakpermanenta håret istället, det är väärsta orkning att platta hela tiden! ^^
Jag har ju inte bara lite sådär vågit hår neej, jag har lockar ändå från hårbotten och ner till hårets slut.. Jag HATAR det! ^^
Eller ska jag helt enkelt klippa mig kanske? Hm.. :pPeace

K r e t a s B l o m m o r och sånt.
:/

Jag har en stor klump i magen

just Nu.....

Everytime I close my eyes.

Eftersom en tjej i en av mina "nya klasser" alltid sitter och lyssnar på den här låten och sjunger till den så har jag fått den på huvet. Den är riktigt fin! Orginalet är bättre men ändå :)

Låten får mig att tänka på massa saker. Man blir nästan lite ledsen av den med. Tänk hur mkt vi människor kan göra genom att bara hjälpa andra, tänk hur många som har det så himla jobbigt och svårt medans man själv har det mesta, man har så man klarar sig iallafall.
Jag blir så sur när människor klagar och klagar när det alltid finns tusen människor som har det så grymt mkt värre. När jag ser filmer,klipp,nyheter om andra länder, där det inte finns så mycket eller är massa krig eller mycket fattigdom eller vad som helst som gör så dem inte kan ha så mycket så blir jag fett ledsen. Jag fattar inte att människor ska behöva ha det så.
Visst människor ser allt annorlunda när man lever sådär men jag önskar det fanns något jätte stort man kunde göra för att hjälpa alla så alla hade det som man ska ha det. Tak över huvet, mat för dagen, kärlek och allt annat man behöver i ett rikt liv. Jag önskar man kunde göra så mycket mer än vad man kan göra, för även om man skickar pengar eller hjälper på något annat sätt så kommer det aldrig bli likadant för alla. Det kommer aldrig bli så att alla har det dem behöver, jag tror inte det iaf.

Det känns lite som att här får man det mesta, man vill alltid ha det bästa, det nyaste, det dyraste. Jag säger inte att alla är likadana men många är så nu. Många har blivit så. Dem vill bara ha och ha och ha och har svårt att uppskatta småsaker och stora saker oxå. Det är inte så många som är tacksamma.
Som många gånger när jag åkt bussen när alla skitungar oxå slutar skolan och dem sitter med en mobil när dem är typ 10 år? Och det inte vilken som helst, det är ju en av de nya oxå. När jag va 10 år så hade man inte mobil, då lekte man med andra, skrattade och bara va allmänt töntig med fula kläder som man hade då bara för att det är precis så det ska vara i den åldern!
Sen när mobilen går sönder så dampar dem bara på sina föräldrar och får en ny utan att ha uppskattat den första dem ens fick.

Jag har uppfostrats på ett sätt som innebär att jag ska förtjäna allt jag vill ha eller ska få och jag är jävligt tacksam som person, det räcker med att man ger mig en munk (som jag älskar typ mest av allt) och jag blir glad! Jag behöver inte det dyraste för att bli glad över det. För mig stämmer verkligen , "det är tanken som räknas". Det har inte alltid varit så, för jag har varit så jävla dum i huvet oxå, men med tiden mognar man och inser vad som är viktigast. Det är synd att det oftast tar så lång tid innan man inser det här i det här samhället där allting är så ytligt och handlar om vem som har mest hela tiden.


SUCK!

Tiden går så sakta..Herregud! :o


Fint sagt!

Jag vill tända ett ljus
för den som gråter
över hårda ord.
Jag vill tända ett ljus
för dem som svälter
på vår jord.

Jag vill tända ett ljus
för dem som är rädda
i krigsdrabbad land.

Jag vill tända ett ljus
för dem som förföljs
för frihetens kamp.

Jag vill tända ett ljus
för dem som är sjuka
och lider av smärta.

Men jag vill också tända ett ljus
för dem som hjälper, uppmuntrar
och har gott hjärta.

Bara en kort tanke.

Det känns som många ändrar status på facebook till "i ett förhållande", det känns som dem man inte trodde skulle bli tsm med någon förrän 944755 år senare i livet ändå har skaffat ^^
Förut var det jag som alltid skulle förklara mig, varför jag inte är tsm med någon och bla bla bara för att jag inte har orkat vara seriös. Blir man riktigt sårad så tappar man den lusten. Iallafall jag gjorde det. Jag har nästan alltid träffat killar som är lika bra som toapapper, bryr sig för lite, players, såna som är kär i sina ex, oseriösa osv. Oftast puckon. Och ja, i slutändan har det alltid varit jag som står där med ett hjärta som blir trampat på. En gång i tiden blev jag van att "kärleken" funkar så , det va den tiden jag slutade tro på kärlek.

Nu är jag och Pelvis inne på våran 5:e månad och det känns skit bra! Tiden har gått så snabbt också. 5 månader bara sådär. Jag kan fortfarande inte fatta att jag har hittat en normal kille som bryr sig på riktigt och inte bara ser mig som ett vandrande könsorgan!
Även min kompis Adelina blev skit glad för min skull och sa "Äntligen! Efter alla idioter du har haft" HAHAH xD Vi hade en liten diskussion om detta och just därför kom jag att tänka på det.
Vi pratade och kom ihåg alla tårar, puckon, hat, hämnder, pojkar.. hahaha herreguud.. Om det är någon jag verkligen har såna typer av pojk-minnen med så äre hon :p

Jag är skit glad att jag har en kille som Pelvis. Han är så annorlunda. På ett bra sätt.
Som tjej så har man lätt att dra alla killar över en kant när man har blivit sårad och ba "killar är hit, killar bara vill en sak, killar ljuger" och bla bla. Sen finns ju dem här tjejerna som inte har varit med om den biten av kärlek och snackar så bra om killar. Jag trodde aldrig på det snacket efter det jag har fått gå igenom men ju mer tiden går detso mer börjar jag tro på det. Bra killar finns oxå bara att dem är jäääävligt svåra att hitta. För än tror jag inte att det finns många av dem :)
Estetiskt.

Hej alla barn! : )

Både måndagen och tisdagen har vatt skit knasia dagar. Måndags morgonen gick ut på att vänta på syon som skulle gå och leka viktig hela morgonen, dryyyyyyyygt! Fick skolk från min första lektion då oxå som jag inte visste om jag skulle ha (duktigt emily! Haha) och på eftermiddagen vänta vi i tusen år på att svenska lektionen skulle börja sen när det väl va dags så neej inte faen kunde hon komma för att hennes andra lektion krocka med våran så vi ska inte ha svenska på måndagar nu ? :o
Idag så hade jag matte med en ny mattelärare , en riktig blatte, hahaha Skiiiiiiiiit trevlig och glaad! (Y)
Sen skulle vi ha sam och vi fick sluta lite tidigare så vi gick och pratade med lärarn om vad vi har kvar. Tydligen hade jag klarat första provet (say whaat? xD) så jag kan börja gå på sam lektionerna först i oktober. Annars innan med, men jaja verkligen att man går när man inte behöver xD

Imorgon börjar jag halv 3 men jag kan inte bara ligga och sola hemma så måste komma på vad jag ska göra. Kommer bli fett stressad av att bara sola. Typ sova eller göra... inget av det jag ska göra bland mina rester. Whaaa..jag veeet inteee! :o
Mitt nuvarande schema:

Måndag;
IV-val ; 8.50 - 11.00
Sv; 13.30 - 14.20

Tisdag;
Matte B ; 8.50 - 10.00
Sam ; 11.40 - 13.00

Onsdag;
Sam; 8.50 - 9.50
Sam; 10.00 - 11.00
IV-val; 14.30 - 16.40

Torsdag;
Sv; 10.50 - 12.00

Fredag;
L e d i g tHello Kitty love <3

 


Människor är skadade i huvet.Skriv under här ffs!

<3


.

Why have a heart, when it can be broken?


Quack.

Idag är ingen bra dag för att jag mår skit dåligt. Har spytt 2 gånger och har huvudvärk helt från ingenstans , jag tror jag börjar bli sjuk eller nåt -.-
Det är lagom roligt väder ute oxå, helt blött och segt.

Hej hopp, den här dagen suger snopp :))Word.

Varför är du så jävla jobbig? Jag hatar att du finns och stör mig alltid när det passa dig. JA , för det är bara när det passar DIG annars så räknas inte jag. Vad faen är det? Tror du verkligen att jag kommer bry mig om dig och vilja ha med dig att göra när du beter dig så? Man kan tro att du är 12 år istället för den åldern du egentligen är. Under alla år du har haft chansen att visa att du är en mogen person som inte föddes igår och kan ta konsekvenserna för sina handlingar utan att dom kanske är bra. DU har aldrig visat att du kan stå för det du har gjort,du är bara som ett barn. Ett jävla barn som inte får tillräcklig med uppmärksamhet av livet. Du kommer aldrig växa upp och tyvärr måste jag leva med det och orka med dina dumheter när det passar, även om jag inte lyssnar så orkar man inte gå igenom samma sak varenda gång. Du är för patetisk så man vet inte ens vad man ska säga.

Jag kommer ALDRIG förlåta dig. Jag kan acceptera och gå vidare och det är precis vad jag har GJORT men jag kommer aldrig förlåta. Aldrig i hela mitt liv. För du är inte ens värd förlåtelse. Du är värd toapapper. Den dagen jag ser en förändrad personlighet i dig, en mogen person, den dagen kan vi snacka om förlåtelse. Respekt för dig är en sak jag tappade för länge sen, redan när jag insåg vilken patetisk människa du är. Du tror du är så mkt för att du är omringad av många människor, men vet du en sak? Dom är med dig bara för att dom är precis lika patetiska som du är. Dom går samma töntiga väg som du går i livet. Vägen som innebär att aldrig ta tag i sina problem och sitt liv. Och kolla vart ni alla är nu, INGENSTANS!
Alla försöker göra sitt bästa av livet fastän det är svårt men ni är precis likadana och bara lever av att vilja ha det gammla och vara ledsna för att ni inte kan ha det, men ni gör inget åt saken. Utan bara sitter där och tror att livet kommer lösa sig själv.

Hela tiden frågar jag mig själv varför människor som du finns. Men jag hittar inget svar på det, idioter ska väl oxå finnas antar jag. Om du tror att jag känner hat mot dig, så haha. Jag känner INGENTING för dig, jag bryr mig inte vad du gör eller vad som händer dig. Enda anledningen till att jag blir så jävla arg är för att du fortfarande orkar vara så dum i huvet. Jag längar till den dagen du växer upp istället. Den dagen du man kan titta på dig utan att skämmas för att du är som du är.
Det värsta av allt är att du själv valde att förlora mig från ditt liv. Det va inte jag, det var inte grannen, det var du och bara du.
Jag vet vilken bra person jag kan vara när man behandlar mig på ett bra sätt och jag gjorde inte dig ett skit ändå va du som du var utan anledning och bara för att du har vaknat nu och insett vad du hade så kan du inte komma och tro att jag kommer vilja bry mig för att du har vaknat nu och inte innan.

Jag tycker inte synd om dig, jag är så jävla trött på dig.

Dagens låt;


Allå!

Igår åkte jag till Juhännis lägenhet, hon har flyttat till midsommarkransen i sthlm nu, sadface :( Jag kom hem idag och det känns skit knasit att hon bor låångt bort nu :o
Iaf, så bakade vi cupcakes med vit choklad som blev fett lyckad och mina päron gillade dom fett mkt så nu håller jag och penis på att göra massor till alla :D

Jag har färgat håret ozzå och det blev lagom bra.. Lite annorlunda rödbrun än annars xD

Skriver mer sen! :))
Godmorgon..

Eller nåt :D

Den flashiga morgonen i Grekland :D


-

Little things I should had said and done,
I just never took the time.

You.

Varför ska man alltid behöva bli besviken på människor?
Det är alltid dem man mest tror ska finnas mest som aldrig finns där när det väl gäller.
Jag börjar bli trött på att vara snäll och ärlig mot människor som ändå inte vill höra det man säger eller skiter i vad man säger. Folk kommer bara när dem vill nåt, ärliga människor eller riktiga kompisar är något som saknas i min värld. Det finns ingen som bara Är, som använder sitt hjärta och inte röven, som bryr sig på riktigt.


..

Jag saknar dig med..

H-e-j,

 

Idag fick jag skolgrejer av Hasse + till penis och hårfärg för imorgon ska jag färga håret. Nu blir det den röda tonen jag hade för tusen år sen :))
Igår hade jag mitt möte med syon och Selin med. Jag har inte träffat henne på ett tag nu så det va nice :D Vi gick runt i stan efter och pratade massa om allt möjligt :)
Vi får börja nästa vecka på måndag för att inget schema är klart (som vanligt) så på måndag äre dags..Haha skjut mig!


Måndag.

Imorgon ska jag ha möte med syon om höstterminen nu som börjar på Torsdag. Jag är absolut inte taggad nånstans men jag vill bara få alla kurser jag har kvar gjorda och bli av med helvetet, skolan :o
Jag fattar inte hur man ska veta exakt vad man vill bli och vad man ska göra av sitt liv när man knappt är 20 år. Inte ens när man slutar 9:an och ska börja gymnasiet så tycker jag att det är lätt att veta vad man vill göra. Asså visst man har ju olika intressen och på det sättet vet man väl ungefär vad man vill göra, men man har så sjuukt många drömmar. Det finns så mycket kul i livet.

Drömmar är också så svåra att uppnå ibland. Man ska aldrig låta någon stoppa eller förstöra ens drömmar. Men ändå.. Jag vet inte.
I'm not likin' this.

Snark!

SHIET!
Jag har sovit bort största delen av dagen när det va tänkt att jag skulle träffa mitt cpbarn Juhänna lite för att berätta om Grekland :O hahaha..
Eller jag kanske borde säga godmorgon.. Eller god kväll eller jag vet ite :D
Nu är min data ÄNTLIGEN fixad igen för 2985487635 gången och jag har ett fint USB minne med 38574875 bilder som jag har tänkt lägga upp på facebook. Orkning! Jag vill tillbaka till Kreta nu nu nu nu xD

Sverige igen................................suck.Och så vare Sverige igen.. FETT TRÅKIGT!
Från skööönaste vädret till massa regn och begravningsstämning.
, kuuliit...^^

Åker imorgon :D

Imorgon vid 6 på morgonen åker jag till sthlm för att åka vidare till sävsjö och sen till flygplatsen i skurup :D Känns tragiskt att jag missar The Voice , men men :P
Så mina barn, vi ses på söndag natt den 15 augusti!
:)


RSS 2.0