I'm not alive.

Allåååå :)
Fett seg med uppdatering och sånt men jag har fullt upp med skolan och har varit sjuk i snart en v e c k a nu.
Jag måste skryta lite här om mitt kära barn Juhänna, som är en väääldigt duktig handbollsspelare, hon har varit i Österrike och spelat UVM i handboll. Sen i Juli ska hon det i sydkorea :D fett coool den där Juhänna :D

Anyways, idag va jag hos läkaren muhammed abdullis eller whats his face, och han är sämst :D Jag lovar att man går dit och bara slösar pengar. Han sa exakt allt jag redan visste om och att jag har något i kroppen som är högt som "verkar" vara ett virus eller nåt, typ en "förkylning på gång" sa han. Hahaha, jag har haft fett hög feber 3 dagar i streck och ite kunnat andas ordenligt, dessutom haft fetaste hostan och ite kunnat gå på toa.
När min syster hade någon typ av varbildning runt ögat som blev skiit stort som en bulle så hon ite kunde se ordenligt så sa han ba "sök på internet om det" HAHAHAH. Asså han funkar som toapapper :)

Men men, nu ska jag dra och kolla efter nåt åt mamma. Det är ju ändå mors-dag på söndag :) ♥

Tänker tillbaka..

2000 - Det första jag ser när jag blundar och tänker på det här året är flera guldiga pappersgrejer som va gjorda av typ nåt hårt. Jag minns att jag och Anette köpte massa såna. Jag minns titanic filmen för att vi alltid brukade kolla på den. Jag minns att det bara va kort tid innan hon skulle flyttas till en annan familj pga familjeproblem. Jag minns mest saker som har med Anette att göra.
2001 - Jag minns att Anette vart flyttad ungefär vid den här tiden. Jag kommer ihåg exakta känslan, klumpen i halsen och tårarna som blev till då. Vi visste ju att vi aldrig skulle ses igen och det är ganska tungt att veta när man är 9 år och med andra ord har växt upp tsm. Det skulle aldrig bli samma sak igen. Jag blir fortfarande tårögd när jag tänker på det eller kolla på Titanic filmen, haha xD
2002 - Jag har faktiskt absolut noll minne av det här året. Jag gick typ i 4:an eller nåt och ja, när jag tänker på skolan då så blir det mest konstiga minnen av knasiga lärare och den knasiga klassen jag gick i.
2003 - HAHA! När jag va 11 år så fick jag min första mens och jag minns fortfarande exakt hur det gick till...Hahah! Jag och en tjej i min klass, vi kan kalla henne S, vi var ganska tajta (vi hatar varanda nu) och jag kände mig jätte.. jag vet ite..Det kände knasigt att få mens så tidigt, ingen annan i klassen hade det så jag berättade det för min kära (haha) vän S först och det visade sig att hon oxå hade fått det! Dagen efter?! hahaha!
Vi gick tsm till de andra tjejerna och berättade óch då vare en av dem som frågade "Då är ni kvinnor nu?" HAHAH! ^^
Jag minns oxå att alla tjejerna i klassen va ganska bra kompisar. Jag umgicks mkt med Sara.K och Sara.F.
Jag minns att killarna i klassen alltid gjorde "snyggast-i-klassen" listor och jag alltid låg 3:a efter Sarorna, haha xD
Jag minns min "första pojkvän", Dennis, jag minns massor av saker vi har gjort och hur bra vänner vi va hela tiden. Jag kommer ihåg alla gånger vi alla va hemma hos honom x) Jag minns oxå min andra "pojkvän" Pontus som va jätte blyyyg..haha :D
Jag minns att jag trivdes detta år ^^
2004 - Det första jag tänker på här är Boda Borg. Vi åkte dit på klassresa med Lisa, som jag umgicks mkt med på den tiden. Boda Borg va skit kul och alla busade massa. Några kastade ägg på bilarna som åkte förbi från balkongen och andra, som jag och en hel del till, rymde ut på nätterna, haha.
Jag minns att det tog slut med en pojkvän vid namnet Christoffer det här året..hahah xD Jag minns att Dennis va kär i mig och försökte på alla sätt att få mig att fatta det. Jag minns speciellt en gång när jag frågade vem han tyckte va speciell i klassen och jag gick igenom allas namn och han sa nej till alla sen sa han "Tänk om jag tycker du är det?" och jag tappade min kära haka på marken..Hahha.. Vi brukade gå hem samma väg och snacka massor om allt på vägen hem varje dag men ju mer tiden gick så försökte jag undvika det. Jag orkade ite att han hade känslor för mig. Det förstörde våran vänskap lite. Jag har aldrig varit särskilt intresserad av känslor, förhållanden och sånt. Det va oxå en viss Adam som va kär i mig.. Hahah jag minns allting så exakt xD
Jag minns att det va det här året syster pulla sa att hon tyckte att jag skulle kolla min rygg hos läkaren för att jag hade mer grader än vanligt. Jag gick dit flera gånger och dem visste aldrig va det va för fel förrän 10000 ggr efter, det var skolios.
2005 - Jag minns ite exakt men jag minns fotboll från detta år och året efter. Jag minns ite exakt när jag började eller när jag slutade men jag minns att jag va tvungen att sluta efter jag hade fått min korsett.
Jag minns Hjalmars sista år i klassen innan han började i Långsjö. Fy faen vad jag har minnen av våran tid, Hjalmar+Dennis.S+Emily..hahaha!
Jag minns speciellt en gång när vi hade en kristen kvinna som vikarie för klassen.. OMG vi dog nästan av henne, helt efterbliven kvinna ^^ En gång jagade hon runt Hjalmar typ en hel lektion för att han ite ville lyssna xD Hon sa alltid att vi inte skulle skylla på "gud" när vi sa "herregud" HAHAH!
Jag minns oxå mycket som har med Lusia att göra, vi umgick mycket.
När jag tänker på henne så minns jag en gång för många år sen när hennes mamma hälsade på oss (dem flyttade först till Norrtälje och sen till Sthlm) och vi hade ite träffats på jätte länge, så hennes mamma frågade mig om jag ville hänga med och överraska Luisa i Norrtälje. När Luisa såg mig vid dörren först efter 5 min för att hon höll på med annat så blev hon först jätte chockad och sen tårögd och kramade om mig och började gråta. Det kommer jag aldrig glömma :)
Jag minns banan<33 Jag minns TarEmJa, jag minns burken, jag minns det polska kärringen när vi spelade fotboll, jag minns tidningarna, jag minns A l l t.

2006 - Det starkaste minnet är.. Att jag träffade min barndomsvän Camila <33 Jag minns ite när hon flyttade från Rimbo till ett ställe ite så långt från Jönköping men jag minns att det ite var kul :)
Jag va tsm med Jhonny men det tog slut efter ett tag och det var bara början av allt som skulle förändras utan att jag visste om det då.

2007 - Året började med att jag kände mig lite konstig med det där med Jhonny men det va bara i några dagar, som sagt så va jag aldrig jätte intresserad av sånt där med killar.
Sommaren -07 lärade jag känna en person som kom att bli en bra "kompis" för mig. Jag vet ite hur jag ska förklara det för jag vill ite skriva ut hela historien här, den är ganska hemlig :D Men jaa.. Han är som han är..:)
Jag minns att jag och Jhonny försökte igen nånstans i slutet på 2007 början på 2008 men det gick ite heller och jag gjorde slut.
Jag började 1:an på gymnasiet och började umgås med Ida och Cissi i min klass men Cissi hoppade av innan julen. Jag  minns att jag blev tsm med Linus oxå som fyller år samma dag som jag xD
Depressionen blev djupare detta år.

2008 - I mitten av detta året så förlorade jag den bästa vännen jag någonsin haft i hela mitt liv. Jag förlorade min barndom och alla mina barndomsvänner på sätt och vis.
Jag var tsm med K och blev ganska kär för första gången på länge men jag fick mitt hjärta krossat.
Min första fylla , hahaha piiinsam fylla xD Det börja oxå gå åt helvete med skolan & jag började umgås mkt med Viola. Lärde känna Selin lite med tiden och även Kinga sen.. haha ^^
2009 - Mycket s o r g & mycket K ä r l ek detta år :)
2010 - I'm working on it :D haha

- 21.Maj.2010.
G r a t t i s till mitt kära plommon som fyller 19 år idag :)
Love <3


L å t e n.

-

To often we don’t realize what we have until it’s gone.
To often we wait to late to say.
I’m sorry I was wrong
Sometimes it seems we hurt the ones we hold dearest to our hearts,
and we allow foolish things to tear our lives apart
Far to many times we let unimportent things into our minds, and then it’s usually to late to see what made us blind.
So be sure that you let people know how much they mean to you
Take time to say the words before your time is through.
Be sure that you appreciate everything you’ve got,
and be thankful for the little things in life that means a lot..


H a t a livet just nu.

Allå alla barn! :D
Hoppas livet smakar bra för det gör verkligen ite det för mig, Haha!
Jag hade glömt vad tårar vad för nåt (kändes det som) , man måste ju vara så stark hela tiden men den senaste veckan har jag mått skit i princip varje dag utan sömn och har ite ätit mkt eller tänkt rätt en enda gång..

Igår så hade vi vernissage (stavning?) och Penis va så gullig så hon hängde med :)
Idag var jag tvungen att "vakta" med Emelie, vi har ju fuckin' vaktschema och alla måste "vakta" i 2 timmar olika tider. Sjuuuukkt tråååkiigt och seeegt, jag vet ite hur många glas kaffe personerna som va där drack..hahah snaaark!
Jag skulle egentligen ha slutat nu, men jag har omprov 14.30 så mm tjeenaa, måste vara kvar och hinner ite med spanskan :(

Sad Fuckin' Face.


Sjukt fint!
Selin blandrasflickan har väärsta talang.
Jag diggar hennes målningar sjukt mkt, speciellt denna :)


- Outfit.Ibland är det skönt att vara så liten så man får plats i kläder som finns på barnavdelningen och går på 70 kr :D
Och nej, det är ingen klänning, det är en kjol + linne :) 
I liiiikeee  ! <3


S ö t s a k.

Wilhelm matas 


Wilhelm


HAHAHAHHA!

ADIDAS = All Day I Dream About Sex

Gud mörgön!

Nu har jag faktiskt hunnit kollat en program om skönhet runtom i världen, hur man ser det i olika länder. Det sorgligaste va att i Kina börjar man se det som här i Sverige, att man ska vara smaaal och perfekt och ha låångt platt hår. A l l v a r l i g t? Jag tycker att tjejer tänker för mkt. Tjejer lägger för stor tyngd på sitt utseende och vikten och hit och dit istället för att vara nöjd med det man fick bara.

Jag borde vara påväg till skolan men eftersom vi har eget arbete på psykologin så passar det med en sovmorgon :)
Idag ska nog hela min klass arbeta som faan med förberedelser och annat inför slutet av veckan, jag är ite taggad nånstans :D


Jag är oxå väldigt "sur" på en viss person som skulle varit med på de här "lediga dagarna" för att fixa klart en liten grej vi har kvar. Men icke.
Eller sur och sur, jag börjar bli irriterad på att den personen skiter i vilket och det går ut över mig med. Sammarbete verkar betyda en helt annan sak för den personen..
Det känns som jag börjar vänja mig vid såna här personer.


                                       


Hello world.

Det börjar kännas jävligt stressigt med nästa vecka. Vi ska ha utsällning onsdag, torsdag och fredag, jag ska oxå göra ett stort prov på torsdag och borde egentligen göra ett till i en kurs jag ligger lite efter i men jag vet ite om jag har tiden till det plus en feet hemtenta om Judendomen måste lämnas in, man ska nästan försöka lösa konflikten med Israel känns det som, massa bildsaker måste oxå bli klara... Gaaaaaaaaaaaaaaah, det känns som man måste göra 47 saker samtidigt och det saknas tiiid. Varför ska allting handla om tid? Man måste ha tid till dit och hit, och här och där. S U C K.

Den är fin. :)


Men men , nu ska jag fortsätta med självmord för hjärnan.
Sleep tight :)


E-P.To young to die
to old to cry
to much in love
to say goodbye.


-

I h o p e y o u c h o k e a n d d i e.


Hahahaha!


I can't do this anymore.


Goodafternight.

Allåå alla barn :D
Nu ska jag berätta lite om hur min fredag och lördag har sett ut änsålänge..
Fredag'n började med att jag vaknade heeeeeeeeeelt täppt i näsan och heeeeeelt tjock i halsen, guess what? POLLEN :(  
Sen var det meningen att jag skulle planera inför kvällen för att dra på utgång med Alexandra och hennes kompisar men jag va tvungen att hjälpa till inför The Black Family's fest för deras dotter och sen va jag tvungen att vara där så jag och Penis hängde där i 9679486 år.
Det va huur seeegt som helst , ville skjuta mig tillsluut :D När vi gick ut ett tag för att andas lite ifrån segheten så vare en tjej som verkade helt borta som gick förbi och verkade gå åt vårt håll och efter en liten stund fick hon fram det hon verkade ha velat säga hela tiden, hon frågade om hon fick cigg och eftersom hon frågade så snällt och jag hade några kvar så fick hon en och sen stod hon och pratade med oss och sen kom det fram att hon hade bråkat med sin kille och hennes polare hade bett henne att dra när hon bor i Norrtälje och känner typ ingen här?! Haha, jag säger ju det, dåliga kompisar finns det gott om.
Men iallafall, hon hade inget att åka på hem och inga pengar eller nåt och så va hon påverkad. När hon sen sa att hon gick i 8:an, hade föräldrar som sket i vilket och hon alltid gjorde såhär, visste jag ite om jag skulle skratta eller gråta men vi fixade 20 kr till henne och försökte hjälpa henne. Påväg mot station så hörde hennes kompis av sig som bor i Banan och hon gick dit och jag tvingade henne att lova att åka ända hem för annars skulle hon ite ha nånstans att sova och det gjorde hon :)

Lördagen
blev att först hjälpa till att städa undan grejerna från lokalen sen åt vi gooodaste maten. Hasse är kung på att laga maat :D Sen stekte vi lite på balkongen :)
Efter det kom jag på att jag ite hade satt upp dem där jävla affischer från skolan angående våran utställning på torsdag 20/5 i Norrtälje så jag gick runt och satte upp dem lite här och var :)
Sen gick jag och Penis ner till arkadien för att känna på vattnet (som är hur kallt som helst) och då träffa vi på Edwin och hans kompis. När vi gick ifrån bryggan så vare några som hade puttat bort träpinnen som man kunde gå på så vi fick ta av skorna och strumporna igen för att gå i vattnet till andra sidan men de här efterblivna killarna tog ite av sig alls och gick med skor och allt i vattnet. HAHAHAHAH faeen vad vi skrattade åt dem! ReTarD!
Båda dem här dagarna har gått ut på att göra massa skit så jag har ite alls fått så mkt plugg gjort som jag hade tänkt så hela söndagen får jag sitta och nöörda med mina kära skolböcker. Jag längtar reeedan -.-Börjar tänka på sommaren?

Det fortsätter att bli missförtstånd mellan mig och design grejen här på bloggen så just nu orkar jag ite fortsätta bråka med den. Det får se ut som det ser ut bara. En liten sekund, höhöö 0,o
Om man kollar ut nuförtiden så verkar det iaf som Gud börjar hålla med om att vädret behöver bli bättre och suulen kanske kommer hit lite mer.
Jag har ju ofc ite tänkt på att man kanske behöver köpa ngt att bada i snart, för jag saknar ju det.
Änsålänge har jag hittat en stekig baddräkt som jag vill ha. (HAHA BADDRÄKT?!)
Ja, jag tänkte köra lite mörmor stil och kanske köpa baddräkt i år istället för bikini :)C h o c k l a a a a a a d.

Nu har jag fixat klart 2 omgångar av kärleksmums till The Black Family. Deras dotter ska ha fest imårn och dem skulle tydligen ha massa såna :)
Sen använde jag lite av Selins "recept", riskakor & blockchocklad men jag testade apelsin med och det bleev fett goottt :D
Jag har sjukt ont i magen nu av all chocklad ;o
Det blev en del över så äre ngn som vill ha såå säg till..hahah :)


Hej Chile.

Av alla chilenska svull grejer så är detta bland de goooaste :D
Det heter chilenitos och är en chilensk bakelse med manjar, manjar är konvenserad mjölk som blir som ljusbrunt bajs sen och det är fett gott :D
sen är det typ som maräng påå..Det går ite att förstå smaken förrän man har en i munnen, hahha!
Mmmmm I'm lovin it! <3

Jag skulle vilja lära mig att göra't, då skulle jag göra hela tiiiiiden.
Och och och Pastel de choclo , som är majspaj typ. Feeeettt goottt :D

[pastel.jpg]

Och ngt som oxå är gott är :

 +  =

Chilenska piroger med sån sallad. Mammas är bäst <33333333333333 
:D


B u l l.

Varför ska det vara så svårt att acceptera att jag vet bäst själv? Jag behöver ingen jävla barnvakt som bestämmer åt mig. Jag har egen viljan, jag har egna tankar och beslut som måste komma från m i g. Det är ngt som har grundats av dig, av er. Fattar du ite? Du har aldrig varit nöjd med ngt jag gör, bara klagat på allting. Inget är någonsin tillräcklig bra. Jag räcker aldrig till.
Det är fett jobbigt att hela tiden behöva orka med allt skit ni ger mig hela tiden! Vi föddes ite till världen för att anpassa oss efter nån människa, efter andra. Man kan ite vara som andra vill att man ska vara, man kan bara vara sigsjälv. För ingen är nånsin som man vill att dem ska vara, men alla kan vara bra på sitt sätt. Varför är du för blind för att se det, för trög för att fatta det, för efterbliven för att acceptera det?


Jag har aldrig haft en ***** och jag kommer aldrig ha det, jag kommer aldrig veta hur det känns att ha såna typer av människor som stöttar mig och hjälper mig för jag får alltid klara mig själv. Tror du ite jag tänker på det ibland och önskar att jag hade det? När man ser sig omkring och jätte många har det. Tror du ite jag har tänkt så sen jag va liten?
Ibland skulle jag ge nästan vadsomhelst för att veta hur det känns att ha det, men du fattar ju ite. Du bara fortsätter klaga precis som alla andra. Som om jag ite har känslor. Jag tar väl faaen oxå åt mig och blir sårad och kommer till en punkt då jag nästan börjar tro på allt du säger.
Det värst är ändå att du ite ser vad du gör mot mig. Du tror att allting är typ tillfälligt och jag kommer glömma det sen, när jag tänker på det så fort jag är ensam.
Jag tänker ite säga att jag är ledsen för att jag ite är som du vill att jag ska vara. För att du alltid kommer att se mig som en sopa oavsett hur mkt positiva saker jag försöker visa. Du ser ju ändå bara de negtiva hela tiden.
Du kan lika bra skita i att "bry dig". Jag klarar mig bättre själv än med någon som bara låtsas bry sig och finnas där. Det är ite mkt jag har begärt egentligen. Jag vill bara bli älskad, vill bara att ni ska acceptera mig fastän jag ite blev som jag skulle, men jag orkar ite försöka mer. Man orkar ite försöka hur länge som helst.

Du är ite ens värd den rollen du ska ha när det har gett så mkt skit för mig, fått mig att må så jävla dåligt att jag hellre velat lägga mig ner och dö än att orka leva. Men det är inget nytt för mig längre, jag är van att få höra hela tiden hur dålig du tycker att jag är, att jag aldrig räcker till och att jag alltid ger upp, men har du aldrig tänkt på att en stor del av det kanske beror på dig? Det kanske beror på att jag aldrig haft ** vid min sida, att jag aldrig har fått det stöd jag borde ha fått? Jag har aldrig begärt att ni ska behandla mig som väärsta grejen men nån jävla gång kanske va glada för nåt?!

Jag tror ite jag är den enda och sista som har denna avsaknad och skulle vilja ha det, för det är ganska vanligt här i denna cpskadade värld.


Mina favoritdjur..

In action..
hahahaha


G e M i g .


11.Maj.2010.

<3
För att
Kurac si je odgovor ne sve zivotne tajne.
Hahah :D


Sköön låt:


I helgen...

Sökte Per idol, vi blev gatubaarn och det va sjuuukt mkt foolk! ^^
Snart..

Jag orkar ite faaaaaaaaaaaan -.- hahahah..


3 saker just nu;

Det finns 2 saker som gjorde mig glaaad i helgen;

 
1. Katja skrev väärsta sötaste grejerna om mig, fett snell hest den där Katja som är den bäästa Katja:n.. hahahah  :) <3
2. Jag fick svar på mitt brev, hahahah. Såå söööööööööööööööööööööööööötttt <3


Sen så vare 1 sak som gjorde mig ledsen med;

3. Jag kanske ite ska rabbla upp allt om det här men jag är faktiskt ledsen för Tarza skull. Jag tycker hon är en bra person, som jag alltid har tyckt och hon är så sööt och snäll och glaad och man kan ite önska henne ngt annat än det bästa. Därför blev jag ledsen att det ite blev som hon trodde :(
Jag hoppas att du vet att även om vi ite umgås mkt alls nu så hindrar ite det mig från att bry mig om dig. Vi va ändå så tajta när vi va yngre och lite av det kommer nog alltid finnas kvar tror jag.
Det finns jätte många som bryr sig om dig och vill ditt bästa, glöm aldrig det.
Jag önskar det fanns nåt jag kunde göra men jag vet själv att andra ite kan göra så mkt mer än att finnas där i sånna här grejer.
Så, min kära Per, jag finns alltid här för dig när du behöver prata eller vadsomhelst, det spelar ingen roll vilken tid, vilken dag, bara säg till när du behöver "lätta på ditt hjärta"..Hahah. Jag har alltid tid för dig :)
Du förtjänar aldrig att vara ledsen Per, du är värd mer än så :) ♥


Nya skor!
lIIIIII.

HEJ JAG HÅLLER PÅ ATT GÖRA OM MIN BLOGG OCH DET GÅR INGE BRA SÅ JAG ORKAR ITE FORTSÄTTA OCH DEN FÅR VÄL SE SKABBIG UT ETT TAG.
NU BLIR DET GLASS !
HEJDÅ! hahahah :D


Opa.

Vetduvetdu? Världen är full av idioter, du är bara en till.
Det finns bara en som behöver växa upp :)

När Emily Är Hungrig;Knasi't.Det har gått över lite nu..Men en liten del är fortfarande konstig.
:o 


RSS 2.0