.

Em: Vad gör du för nåt?
E: Jag leker med mina kulor..
Em: Varför då?!
E: Det är mysigt, *jätte allvarlig*
Em: HAHAHAHAH!

-

På lite mer än en timme ska jag hinna;
1. Laga mat
2. Städa mitt rum
3. Fixa klart mina failade naglar ^^
4. Sticka början på den andra halvan av sjalen
5. Hitta hostmedicinen och ta den..bläääääääääää :)

Nej, jag känner mig inte stressad :p

.


PS. Rabatten hälsar att du är jätte fin! <3 hahahha


.

Jag vet inte om det är årstiden, om det är saker som händer för mig eller om jag är sjuk men jag känner mig så sjukt seg och trött hela tiden. Inte bara i kroppen, i hjärnan med.
Fett tråkigt att bebis har åkt hem nu..vad finns att se fram emot då, skolan eller? haha xD Jag vet inte om jag drar dit imorgon för jag har ont i halsen, snorar, feber, det börjar igen -.-


Jag ska köpa mig en egen julklapp och bli glad fifaen, vädret gör mig gaalen. Kallhet!!
Nelly är inte en av mina favoriter, gillar inte kläderna speciellt mycket där men den här klänningen ska bli min så snart som möjligt. Vi är som gjorda för varandra.. hahaha :D


Kärlek till klänningen tack. ♥


Fredag.

Godmorgon alla baarn!
När jag kolla ut nyss så fick jag nästan en hjärtattack faen, fortfarande SNÖAR det?! Haha :)
Snart ska jag till min kära lillebrors utvecklingssamtal och lyssna på vad hans fu... lärare har att säga. Det roliga med han är att han bara går i 2:an och klagar varje dag att det är såå jobbigt och man blir sååå trött av skolan, HAHAHA!
Sen blire att äta, städa mitt rum, sen åka in och hämta bebis :'D Hoppas bara det inte blir cp med bussarna!

Ha en trevlig helg! :D


.Snart är det christmas time!
Jag börjar känna lite sådär ångest, julklappar är då inte lätt att köpa. Vare sig man har känt någon länge, hela livet eller bara en kort tid så är det skit svårt. Iaf för mig :o
Vi ska inte heller fira julafton hemma utan i Malmö/Oxie, dt kommer bli knas :D


Jag är så trött och jag vet inte varför, det bara kommer helt plötsligt varje dag. Siick..
Imorgon kommer iaf pengar och då jävlar ska jag sola och köpa vantar..Hahaha.
Och på fredag ska bebis få smaka på mina kärleksmums som jag har bakat :D

C h i l l.


Hej Tisdag.

Idag försov jag mig, Wuuw, inte likt mig.
Jag kom oxå försent till svenskan, duktigt! Vi ska tydligen läsa en bok, 19hundraåttiosäven  bok , från naturalismen tiden. Skjut mig.

Jag ska förklara det här med skolan en gång till och bara en gång eftersom vissa inte verkar ha fattat hur det ligger till..Hahaha! Jo, grejen är att jag går ett 4:e år,
JA WOW MAN KAN DET.
Men det är inte alla som får det, utan det går genom rektorn och de kollar mycket på din närvaro genom åren och så. Det är inget tvång, utan upp till dig själv om du nu som jag går ut gymnasiet med lagom dåliga betyg pga saker, därför är skolan extra sträng och så fort du är borta för mycket börjar de undra och du kan bli avstängd från skolan lika snabbt som ett blink i ditt öga, hahaha..
JAG valde själv att gå ett 4:e år just för att mina betyg inte var så fina och det är ändå kris med jobben så då kände jag att jag lika bra kan ta tag i skolan och fixa det sista. Och jag kan säga direkt att det inte har att göra med att jag har varit lat och bara sket i skolan för att det var roligt, jag har gått igenom så mycket i psyket som jag inte ens tror många skulle klara av men det är inget jag har gått runt och skyltat med, har ingen såndär "tyck-synd-om-mig" skylt på pannan som vissa andra så ja, vissa tror nog att jag har varit lat. Men fine, tro det. Jag tänkte inte dra mitt livshistoria för att du ska förstå mig och mina erfarenheter att livets orättvisor..Haha nej men, jag kommer aldrig sjunka till den nivån där jag kommer gå runt och be andra tycka synd om mig. Nej tack :)

Jag vet vad jag kan, jag vet att jag är en stark person och jag behöver ingens sympati för att veta det.
Det största misstaget man kan göra är att tvivla på sin kunskap och det har jag gjort.
Så ja, nu går jag ett 4:e år som sagt, och jag ska gå hela året ut, blir klar i juni 2011.
 Fast ska inte ta studenten med alla skitungar, har redan åkt runt med min gamla klass, har redan känt känslan av studentmössa och allt annat :D


Never stop believing in yourself.
When others doubt you, you do not.
Do what you love to do,
No one knows better than you.
Life is too short to live others' dreams.
Follow your own dream.

Never give up or give in.
Forget the words "I don't know how".

You can learn,
You can research,
You can do.
You will find a way,

Do not fear.
Because if you believe in yourself,
You will find dreams can come true.
May all your dreams turn into goals,
Believe in yourself.

And remember, all of life is a choice.

The decision is up to you.
En gång tjockis, alltid tjockis!

Mamma berättade att när jag var liten och hon kom hem från jobbet och skulle äta (hon fick mig ganska tidigt,19 år) så brukade jag gå och sätta mig vid henne och äta av hennes mat, hahaha blir man förvånad? N e j.

Jag har nog alltid varit sådär tjock av mig, alltid gillat att äta men det syndes mer när jag va liten. En liten tjockis Emily.
Vid 4-5 års åldern hade jag lika tjocka händer som big momas händer, hahah :D


.

Du äcklar mig.
Omogen.
Blä.

Wise

This life is what you make it. No matter what, you're going to mess up sometimes, it's a universal truth. But the good part is you get to decide how you're going to mess it up.
Girls will be your friends -they'll act like it anyway. But just remember, some come, some go. The ones that stay with you through everything -they're your real friends. Don't let go of them. Also remember, sisters make the best friends in the world.
As for lovers, well, they'll come and go too. And baby, I hate to say it, most of them -actually pretty much all of them are going to break your heart, but you can't give up because if you give up, you'll never find your soulmate. You'll never find that half that makes you whole.
Just because you fail once, doesn't mean you're gonna fail at everything. Keep trying, hold on, and always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will?
So keep your head high, keep your chin up and most importantly, keep smiling. Life's a beautiful thing and there's so much to smile about.

- Marilyn Monroe

Du kan inte förändra tiden men tiden kan förändra dig för mycket.


Skit på dej.

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! Jag är sååå fuckin jävla förbannad och ledsen!!!!!!!!!!!!!!!!! Varför, kan någon svara, VARFÖR finns det så jääävla puckade människor som njuter av att trycka ner sin omgivning bara för att de själva mår dåligt?! VARFÖR kan folk inte bara vara glada för andras skull utan att försöka förstöra, lägga sig i allt och säga massa skit och göra allt som går för att ingen ska känna lycka om dem inte gör det?!
Vem faan bryr sig om vad du säger? Vem faan är du att uttala diig ? DU är inte ett barn, du är inte 15 år och ska bråka hela tiden och vara offret. DU ÄR VUXEN! Du ska VETA RÄTT OCH FEL, du ska kunna STÅ för det du säger också om du vill snacka om vad andra säger mot/om dig! Det kan inte alltid vara synd om dig, orden du säger räknas oxå, orden du säger gör oxå ont!
Om man vill vara en jävla fitta och ge skit till andra så ska man faan kunna ta skit tillbaka också utan att börja skydda sig själv och sänka sig till den nivå där det är så hiimlaa syyynd.
S h i e t!

Jag kan forfarande inte fatta att det finns så sjukt många människor som är såå jävla psykade i huvet och lever här på jorden. Går på samma vägar som jag, andas samma luft som jag, det är faan helt sjukt! Det borde vara olagligt för felknullade människor att ens fööddas.. ahh.. Jag brukar inte bli allvarligt sur lätt och det va längesen jag blev skitförbannad, men idag FYFAN. Vissa människor förtjänar att sättas i en bur och bara bli lämnade i en jävla skoog full med gorillor som kastar bananer på dem..

Hur långt kommer du att komma i livet genom att hela tiden lägga skulden på andra? Vart kommer du komma? Du kommer stå på samma fuckin plats heela ditt liv, det spelar ingen roll om det är 2010 eller 2030, du kommer vara samma idiot hela ditt liv. Vet du varför ? Jo för att du gör inget själv för ditt patetiska liv, du bara skyddar dig med att trycka ner andra. Det är typ ditt liv. BRA LIV IDIOT!

Tänk om högre makter kunde utrota alla psykade människor, det skulle göra världen en tjänst!.

Varför ska bara bob marley få vara tung och ha flashiga dreads? Hahaha, jag har ju oxå haft :D
Jag säger bara en sak, g r y m t ! Det är skiiit snyggt att ha dreads, om man inte har för galna färger då. Jag saknar mitt hår av dreads men håret blir så slitet och förstört av dreads. Dessutom är det ganska tungt i huvet.  :(
But I miss it..Hej hopp gummi snopp.

Godmorgon Godmorgon!

Nu har jag äntligen kunnat fixat en bra och flash lista med nya låtar på min nya mobil! JA, för jag har fått min födelsedagspresent (fyller ju år snart) tidigare och det va en mobil hiihii :D Jag uppskatta det som faen för min gamla mobil börja bli helt cp, får inte alla sms/samtal och laddare funkar bara när det passar den -.-

Bytte till rosa skal :Dx8 xperia
baby :D


Chillar....

..... med mina Kitty tofflor :)


PERSONLIGT; Självförtroende.

Det är tråkigt att sååååå många tjejer har sååå dåligt självförtroende och beter sig som de inte är värda något.
En gång i tiden hade jag skit dåligt självförtroende.

Jag minns det som det va igår. Vissa dagar kunde jag bara sitta och gråta för att jag hatade mitt utseende för mkt. Mycket handlade om att jag va i den åldern då man börjar tänka i de banorna och även att mitt psyke va rätt dåligt då men ändå, jag fattar inte att jag kunde spilla tid på det. Att tjejer överhuvudtaget kan det.
Jag menar, vad är perfekt? Vem är perfekt? När perfekt har så många betydelser beroende på vem man frågar. Alla tycker olika saker är perfekta och bra, så varför finns ens det ordet? Ingen är perfekt. Alla är bra på sitt sätt och det finns så många saker att gilla.

Även fast jag aldrig haft sådär jätte allvarliga problem med min vikt, kanske inte accepterade min kropp ett tag men slutade inte äta eller något i den stilen för det, så finns det andra saker jag inte gillar men har börjat acceptera. Som tex


- Mina tänder
.
Denna bild måste vara bland de få som finns där jag ler med hela munnen så tänderna syns. Jag gillar inte mina framtänder just för storleken. Påminner om kanintänder. Det är inget jag orkar gå runt att tänka på mycket som förut, men det skulle inte skada om inte hela jordklotet fick plats på dem asså.. Haha ^^ 


- Mina bröst.
Jag älskar brööst! Hahaha hur faen lät det där då.. haha nej men jag tycker det är fett snyggt när man har stora bröst. Inte sådär stora så att alla råglor men lagom stora. Så dem syns iaf. Vilket jag inte har. Waww wawwp :D

- Håret.
Låångt hår är fiinaste som finns! Mitt hår växer jätte sakta och blir slitet lätt därför är vi inte så bra vänner, jag och håret men jag försöker bättra det.
Jag skulle nästan offra en nagel för långt hår. Hahahah :D
 ( ( Men jag har ju som sagt mognat till nu och you have to take the good with the bad and smile with the sad och det finns saker jag gillar med ) )- Ögonen.
Ibland ser mina ögon riktigt flashiga ut & jag gillar't. :)
- Mina händer.
Jag har små små bebis händer som är fett mjuka och gulliga..hahaha, bara för det ser gulligt ut så gillar jag :)


Att jag är så tjock av mig att jag älskar ätbara halsband.
Behöver jag ens säga nåt? hahah :D


Okej, ska jag vara helt ärlig?


* Mitt skelett är äldre än min kropp. Slutade växa tidigt och fick veta det i början av skoliostiden ^^

*
Jag  HATAR!!!! när man leker språkpolis och rättar eller påpekar vad man säger fel eller hur "det ska" låta eller stavas. S t i c k!

* Jag vill flytta utomlands :)

* Jag tycker det är fett tråkigt att gå på toa och göra nr 2!

* Mina ögon är inte bara bajsbruna utan de har ett flashigt mörkt blått sträck runt det bruna :D

* Jag älskar Bob Marley ♥

* Om jag kunde så skulle jag hjälpa alla som mår dåligt eller har det svårt att få det bättre :)

* Jag råkade klippa en bit av mina ögonfransar förut när jag va dummare än idag :D hahah

* Bara för att jag inte litar på någon så betyder inte det att jag inte märker vilka som bryr sig och vilka som skiter i vilket.  :)

* Jag tycker det är fett kul när man överdriver sitt språk och pratar ghetto aktigt.. Speciellt blattar!  xD

.

Jag har försökt komma på hela dagen varför jag vaknade så jävla trött med ont i ryggen. Liksom, mormor'n i mig har mer och mer börjat ta över min kropp, jag går och lägger mig innan bolibompa varje dag typ..hahaha!
Nu slog det mig. Jag somnade i min bror säng bredvid honom igår kväll och eftersom vi är ganska lika i vissa beteenden som när vi sover så ligger han aldrig still, han är överallt och vilar fötterna på min rygg i sömnen av sina konstiga sov ställningar utan att jag märker något förrän jag vaknar..Hahaha skabbig! För shiet vad jag har varit seg och sömning idag, somnade nästan på bussen ! Jobbigt läge att åka för låångt & vakna upp i Uppsala ;o

Jag har också insett hur lite min kamera används nuförtiden. Den bara ligger och solar hela tiden. Rör den knappt fastän jag träffar folk och gör saker ibland. Ego bilder tar jag typ aldrig längre heller.
Därför blir det nästan bara old pics. Moget Emily, moget.
Hahaha.
Ge mig sömn. :)
Söndag är ångest.

TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN...snaaark...jag vill inte...bläää.
Så.
Söndag idag då, vilket innebär att det är skola imorgon, (inte) härligt :) Helgen har spenderats med bebis och vi har ovanligtvis bara chillat och haft det mysigt med film,skratt och tjockisheter (somvanligt). Det skulle verkligen inte förvåna mig om jag om några år rullar till jobbet, om jag nu har något, istället för att ta bussen, hahaha äkta fettis är jag och kommer inte sluta vara :D Och han va fett sööt, jag har alltid velat ha en mimmi eller hur hon stavas sedan jag var liten men jag fick den aldrig och vad gör han? Ger miig en liten mimmi nyckelring :D åwwhh! Nu sitter den på min bruna bjönborg wäska istället, flash :)

Jag har inte checkat nya schemat så jag får väl göra det snart och se hur nästa vecka kommer att se ut. Det känns som allt kommer att krocka, under 2:a perioden så brukar allting börja flyta på och eftersom jag går ett extra år så kan inget flyta på för lektioner krockar! Älskart -.-  


- 11 november 2010.

Without you, there'd be no sun in my sky
There would be no love in my life
There'd be no world left for me.


.Time can break your heart....


 


Föck this väder!

FYFAN FÖR SNÖN! Palla att det har vatt värsta stormen och guds mjäll ligger utspillt över allt ute! Jag är verkligen inte en vinter-människa, hatar kallhet, hatar kyla, gillar inte snö :)
Jag äälskaar värme! Det ska vara varmt och skönt och chillit och bäst. Inte kyla, inte snö, inte massa isvindar och man blir lagom glad på alla som måste PÅPEKA det på facebook var 4:e minut o:

- outfit.

- Dagens ;.

Nu fick jag veta att en tjej som alltid brukar snea oss, mig och Selin, är gravid. Jag har träffat några av min kompis kompisar (haha) och de flesta är gravida och lika gammla eller 1-2 år yngre? Ännu en sak jag inte förstår.

Att skaffa barn är inte ett skämt,
som många verkar tro. Det är typ "modet" att skaffa barn i tidig ålder nu, sick. Jag har ju (såklart) tänkt på det här oxå. Tjejer har alltid en period så dem tycker att det skulle bli kul att skaffa barn, dem tycker barn är såå söta och ja, varför inte skaffa en själv?
Men det är skillnad på att bara tänka den tanken ett tag för att det ingår i att vara tjej typ och att verkligen skaffa en. När jag ser en ung mamma som har barn så fattar jag faktiskt inte varför. Hur mogen man än är, hur mycket man än har ansvar så tycker jag inte att människor är gjorda för att ta hand om ett barn innan de själva inte ens har utvecklats och mognat klart. Det är inte meningen att en ung tjej på 15 år ska byta blöja, köpa kläder & mat till en bebis, bara vara hemma för att hon väljer att skaffa barn eller i vissa tråkiga fall, "råkar" bli gravid.

Livet är så jävla kort egentligen. Tiden bara går och går och man måste göra det bästa att tiden i sitt liv. Är man ung så ska man vara ung så länge det går, man ska uppleva, lära sig och bara leva. Allting har sin tid och graviditet oxå. Man hinner lätt skaffa barn även om man inte gör det innan man fyllt 19.

Jag äälskaar barn, har alltid gjort och kommer nog alltid att göra det men jag har hjärnan på rätt plats (och inte i röven) så jag insåg väldigt tidigt att det är jäätte mycket ansvar, man måste verkligen lägga ner hela sitt liv och hela sin tid på det och ge allt, vilket många inte gör.

Nu ska jag dra miig.. Orkar inte med idioter som finns på den här planeten.
C yaaah!

E & J <3

Snart är det dags att skriva det sista i min redovisning, typ källor och så. Jag orkar inte! Det är så hiimlaaa tråååkiigt :D Men iaf, mitt kära cpbarn Juhänna va här ett tag och vi pratade massor och massor och massor om allt. Det känns helt sjukt att hon har blivit fett "vuxen". Hon har skaffat jobb, egen lägenhet i sthlm, lagar mat varje dag. Ansvar står på hennes panna just nu och hon är fett duktig som klara det ♥
Även om det känns som det va typ nyss hon va liten liten som jag (haha) så är jag grymt glad att allting går så bra för henne :)

Jag låter som en stolt mamma som grinar när sin unge har flyttat hemifrån..Hahaha! Men jag blir så glad när det går bra för härliga personer som Juhänna :') <3


Jag kommer alltid tro på dig och att ditt hjärta kommer att
leda dig genom de finaste vägarna i livet 
Nyårsklänning?Bubbleroom / H Klänning Svart på Bubbleroom.seHm...

Saker som ska (borde) bli av idag;

* Se klart på "The Kid" filmen :)
* Skriva klart åtminstone halva färgterapi redovisningen som ska redovisas på måndag -.-
* Sluta ha ont i hjärtat och bli frisk :D
* C h i l l a .
* Hoppas på att Johannas lag vinner matchen :D
* Kanske hämta skorna som har kommit :)


En ny lösning?

   


  +   Jag lider ju av lock-buske och nu när jag klippte av en del (för MYCKET) hår med tanken att ta hand om håret så det är flashigt när (OM) det blir långt men man vill ju alltid ha det man inte fick och jag fick inte platt hår, därför plattar jag det ibland. Jag vill inte göra det lika mycket nu, vill ha fiiiint hår! Därför mina kära barn så har jag hittat en ny lösning till mitt hårdilemma, WOW.
Tillsammans med Tresemmé hårmousse (stavning?) och mössan jag fick av bebis så ska jag undvika att platta håret och bara leva med att jag fick en jävla skog i huvet och inte blev slickad av en kossa i håret och fick platt hår. Jag får väl ha mössa och bara leva med det som sagt. Livet är orättvist.

Haha, knasit :)


-

Fjortisar och deras jävla äckelbeteende.
Ni borde flytta till samma planet och umgås.
Blä.

Hhahahaha.

D: Noooo....
Em ; Vadåå?
D : *PRUUUUUTTT*

två punkter.

Jag har värsta ångest just nu. Över saker jag borde göra men inte har gjort. Jag vet att jag förr eller senare måste göra det ändå orkar jag inte göra det nu när jag vet att jag ändå måste göra det sen.
S H I E T.


No comprendo..

Okejokej.. Det är sant, jag förstår inte? En tjej som går i musik - 2:an på estet sa att jag är jätte lik Eva longoria. Jag har fått höra det av flera, både sånna jag känner/inte känner, har träffat/inte träffat. Men asså, WHAT? Det finns ingen likhet alls mellan oss. Bara för att hon är black och jag med så är vi inte lika? Hahaha..
Det vore en dröm att likna henne, fett snygg :)

VSPå tal om ingenting. SKULLE DU HELST
1. pierca tungan eller läppen? - Tungan skulle vara flash :D
2. vara seriös eller oseriös? -  Oseriös? :o
3. Dricka grön eller röd mjölk? - Vad ska jag med röd mjölk till? :D
4. Brinna upp eller drunkna? - Jag har problem med att känna mig instängd och att drukna måste vara ungefär samma känslor när man känner sig desperat och inte vet vad man ska göra, så brinna upp :o
5. Umgås med dina föräldrar eller vänner? - Haha, det beror på ..


SVARA ÄRLIGT

1. tycker du om någon nu? - ä-l-s-k-a-r :)
2. har du skolkat?  - Ja det har jag. Hade man vunnit pris i det så hade jag nog vunnit brons..hahaha
3. varmt eller kallt? - Vaarmt :D
4. soligt eller regn? – Soligt och skönt med väärsta stranden :D
5. fanta eller cola? – Fanta är alltid min bästis ♥
6. är du nyttig av dig? - Hahaha, men neej! Den dagen, den sorgen.. :D

OM MIG

1. vad heter du? - Emily :)
2. syskon?  Broder Niko och syster Denise :)
3. Vart bor du? - Jag bor i en håla som ingen vet om , Rimbo heter den :)
4. Hur många barn vill du ha? – Hm.. Vill helst ha ett jämnt antal, så 2 eller 4.. 6 blir för mkt..Haha
5. Vill du gifta dig? - Kanske, vi får se :D
6. Favorit tid på dagen? –  Kvällarna är bästa :)
7. Humör just nu? – Förvirrad, lite trött, orkar inte göra nåt.. :o
8. Sugen på just nu? – Att köpa nya kläder :o


HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA

1. Pussat någon? - Nej :)
2. Sjungit? - Jaåå det har jag nog :)
3. Blivit kramad? –  Ouii :)
4. Känt dig fånig? - Nej inte vad jag vet om :D
5. Saknat någon? - Bebis ♥
6. Dansat galet? - Nje inte än :)
7. klippt håret? - Har funderat på det. Hår är förvirrande..hahah.


 GREJER
1. Har du blivit jagad av polisen någon gång? – Hahah nej, men fått skäll av en ;o
2. Har du en hund? - nej men jag vill ha en , min drömhund, tjockiis :D
3. sover du helst ensam eller med någon? -  Helst med någon ;p
4. Tror du på spöken? – Nja, jag tror på själar och andar :)
5. Är du mörkrädd? – Bara inomhus, det är skiiiiiit läskigt ;s
6. Vad vill du ha just nu?- En fet kladdkaka med grädde till ;D

KÄRLEK
1. Är du singel nu? - Nääj :)
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? – Långa och bra :)
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? - Riiight!
4. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? – Nej man vet väl varför man gör slut, då ångrar man inte sig? ;s
5. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? – Japp det har jag verkligen..
6. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? – ja varje dag?! :p hahaha neej ffs.
7. Har du varit på en blind-date? - say what?
8. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de? - ja, jag säger inte det om jag inte menar det.
9. Somnat gråtande pga kärleken? - Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, massaaa gånger!

 KOMPISAR
13. Har du nån bästa vän? – du menar handen? haha
14. Är du ofta med dina vänner? - De beror på vem, vissa träffar jag mindre. ^^
15. Vad brukar ni hitta på? -  Allt från att kolla på porr till att skjuta älgar..hahaha nej men allt möjligt, olika saker. Alla gillar olika saker :D
16. Kan du vara dig själv med dina kompisar? – Med dom äkta kan man det :)
17. Vem vet mest om dig? – Grannen.. haha inte vet jag.

OM DIG
1. Hur lång är du? - Typ 158,5 eller något. Jag är inte lång, jag är dvärg :)
2. Vart bor du? - I RIMBO FORTFARANDE? :o
3. Är du nöjd med ditt rum? – Nja det är helt ok :P
4. Vilken är din riktiga hårfärg? - Svartbrunt ^^ inte flash!
5. Vad väger du? - jadu..jag väger väl typ 62 eller någt :o
7. Har du någon sjukdom? – Aa jag saknar hjärnceller.. haha

8. Är dina föräldrar skilda? - Jag ser en mamma och en babba, vad mer vill du :D
9.
 Gillar du skolan? - Hahaha N E JJ!!! 
10. Hur svarar du i telefonen? – "Hallå?" orka säga sitt namn som typ alla gör :o

VAD

1. Åt du senast? – En macka med skinka och någon ostkräm? :s:D
2. Drack du senast? - Water D:
3. Har du på fötterna? - Tår, strumpor, och så..hahah
4. Lyssnar du på just nu? – Ljudet från folk som går i trapporna.. Shiet.
5. Gillar du mest hos dig själv? - Att jag är så trevlig:)

tomten, lissna.

Jag har inte tänkt på att det är jul snart ? o: Oftast så brukar jag inte vilja ha nåt speciellt men detta år finns det 4 saker jag vill ha... Hahaha ♥

Antingen Java eller Ebony i foundationgrejs.
Makeupstore.


Your valentine parfym.
Makeupstore.
Fett höga uggs :D

Självklart
! :D

Ännu en dag.

Så, nu har jag varit i Syndbyberg city ("centrum") och hittat tyg till en del av klänningen jag ska göra på mitt projektarbete. Väskans tyg är klart, nu äre bara överdelen av klänningens tyg som jag måste hitta. :) Jag blev faktiskt förvånad över personalen där. Det brukar oftast vara trevliga kärringar som jobbar i tygaffärer, men idag va det kärringar som inte fått snopp på länge.
Första gången jag va i sundbyberg oxå, om man vill GÅ MYCKET så go ahead, åk till sundbyberg. Allt ligger huller om buller fan xDTyyygg :) .. Ruuligt att se hur allt kommer bli sen :D
Köpte flashig BH oxå :)


Heej...

och dåå.. Nu ska jag lära min syster att sticka med värsta 1967 låten på hennes blogg som är "skön" .. Hahaha!Bilder jag har tagit när jag haft för mkt fritid..
Old times makes me wanna cry.


.

Jag vet vad jag är för typ av vän. Jag vet när jag behandlar vissa som skit som inte ens förtjänar det. Jag vet när jag inte bryr mig. Jag vet när jag undviker vissa för att jag helt enkelt inte pallar. Men jag vet också vilken bra vän jag är för människor jag öpnnar mig helt och hållet för. Jag vet att jag är en sådan som alltid finns där, alltid ställer upp och bryr mig fastän vissa inte har förtjänat det alltid. Jag vet att jag alltid är ärlig och inte snackar skit om folk för jag inte har något behov av det.
Många gånger har min snällhet blivit utnyttjat, bara för att jag inte kräver något tillbaka och ger men än jag tar. Ingen uppskattar att man är sjysst och bra mot en och jag har tröttnat på det. Jag är trött på att folk bara är ute efter att få utan att behöva göra ett piss tillbaka. Om jag har "förändrats" och är "dryg" för att jag inte pallar sånt mer så fine. Jag vet att jag fortfarande är samma person och du kan säga vad du vill.

Jag tänker inte ge mer tid till människor som aldrig hör av sig (bara när det passar),som kommer när det passar, skiter i jag alltid ställer upp och finns där. JAG ORKAR INTE BRY MIG MER! Sånna människor kan gå och leva sitt liv and I don't care anymore. Jag tänker inte höra av mig och försöka finnas i folks liv. Folk som inte uppskattar det.

En äkta vän finns där när alla andra går, och jag överdriver inte ens lite när jag skriver det.


Helgens färg blev aprikos.Sötaste klänningen, julafton kanske.. Vem pallar vara röding :)
Första gången på fett länge man köper något från Gina. Grejen med Gina Tricot är att alla fjortisar har kommit och våldtagit affären och alla kläder som kommer dit. En nyhet på Gina blir inte en nyhet länge för det dröjer knappt en vecka innan du ser fjortisar med samma sak överallt, åt höger , vänster , åt sidan, bakom dig, verkligen överallt. Haha ^^


.


.

Det finns vissa människor som oavsett vilken ålder de är aldrig växer upp och aldrig ser längre än vad en 14-åring gör. Sånna människor finns överallt och jag är så jävla trött på dem. Man börjar undra vid vilken ålder människors mognad utvecklas till det bättre.. 
 


RSS 2.0