-

Alla som har halvlångt/långt hår, förstår hur det känns att ha en skog av lockar som man inte vill ha och plattar bort det. Alla som kan få håret j ä t t e platt och fint - respekt.
Jag blir galen på mitt hår, det är fett jobbigt att platta, mest för att jag har olika längder i hela håret så vissa delar är lite svårare att platta, som det mellankorta håret därbak. Det är de här gångerna som gör att man funderar mer och mer på att rakpermanenta håret O:Godmorgon.

Två resor som jag vet om änsålänge.…

 

- Bebis på fredag - åker in med 7.15 bussen till sthlm för att hinna med tåget..ahhhh skjut mig :D

 

- Skåne den 21 december
– jätte taggad.. NOT. :)Varför kan man inte kunna säga "Australien 3 december" eller nåt.. blä, trökigt här :D


Hjärnan är galen.

Tänk om jag aldrig hade blitt ljusare i ansiktet när jag kom hit.. För det har jag blivit och det suger fett mkt! Jag hatar att jag måste använda brunkräm/foundation för att få en jämn färg på mitt ansikte som inte ser för ljus ut jämfört med min kropp. När jag va yngre så hade jag den där jämna färgen på ansiktet men ju mer tiden går desto ljusare och ljusare blir mitt ansikte. HATAR DET! Det är inte alls billigt att använda sig av brunkräm varje månad och den tonen som är närmast min hudfärg finns bara i dyra priser (över 250) och det känns inte värt att lägga ner så mycket pengar för lite ”brunt” skiit på ansiktet. Men jag vet inte. Kanske borde prova? Haha.


Jag vet att sola är ett alternativ också men på vintern kan man inte sola sönder i solarium för att det torskar ut huden som faan, iaf min hud. Det är tusen gånger hundra gånger miljoner gånger femtiosex miljarder mycket finare när man har naturligt fin hud utan massa massa skit och produkter på det. Dumt att jag hade det en gång men det försvinner mer och mer o:
Som mina ögonfransar.. Jag hade fett långa med råkade klippa av en bit förut när jag va klantigare än vad jag är nu och inte tänkte med hjärnan (vilket jag fortfarande inte gör ibland..)


Shiet vilket dilemma.. Hahah !
Jag bara kom att på idag när jag köpte brunkräm. Det är alltid som ett hårt slag i plånbokens hjärta som gör så att den blöder för mycket :o


-

Ånej.


.

Light up, light up
As if you have a choice
Even if you cannot hear my voice
I'll be right beside you, dear

Louder, louder
And we'll run for our lives
I can hardly speak, I understand
Why you can't raise your voice to say

To think I might not see those eyes
Makes it so hard not to cry
And as we say our long goodbyes
I nearly do.
HAHAHAH!

Jag lägger ut bilder på facebook, bilder på min bror..
Min pojkväns kommentar i tele på en av bilderna:
"Han är så söt i "hästens säng" byxorna.."
HAHAHAH xD Cp!


Tisdag.

Nationella svenska B, fuck you. Nu är det gjort och jag känner mig så lättad! Jag va nog inte så fett personlig som man kanske borde ha varit för intressantare tal men wtf, jag gillade inte ämnet och fick improvisera som faan för att jag inte hann "träna på det". Men fick ändå ihop ett 5 minuters tal :)

Snart ska jag sätta mig och döö med ett annat arbete som jag måste lämna in till imorgon. Skjut mig :D

Ibland saknar man att vara liten. Jag förstår inte varför jag alltid måste orka stå ut med skitet hela tiden..Varje dag.. Livet är orättvist. Det är alltid de människor som minst förtjänar det som måste få uppleva massa skit, som typ jag, den biten av livet skrevs inte av en vettig person.  :)


-

Jag tror det blir en big mac idag, min syster ska kolla sina tänder idag och det lär inte finnas klar mat hemma så jag antar att jag ska följa med ^^


Min röst låter faanskaap nu och jag kan knappt prata ordentligt, låter som ett särbarn och de 4 st som har hört mig änsålänge tycker det låter skit kult -.-
Igår natt hade jag fett svårt att somna för att det kändes som nån slog hårt mot mitt huve hela tiden, så jag låg och tänkte. Tänkte kanske för mkt, men jag tänkte och tänkte.
Jag tänkte på hur långt vi har kommit. Jag & Pelvis. Förut va vi två vilsna själar och nu är vi en enad själ som går samma väg. En själ som behöver båda halvorna av två hjärtan i två personer för att kunna slå som ett fungerande hjärta. Jag vet att mitt halva hjärta inte slår i samma takt när den andra halvan är borta. När det inte är nära. När den försvinner.
Jag tänkte på hur mycket den älskade plastmuslimen har kommit att betyda för mig. Som en människa behöver luften för att känna att andetagen funkar som de ska, som en människa behöver kärlek och närhet för att känna att den betyder något, som en människa behöver näring för att känna sig stark så behöver jag Pelvis för att kunna gå åt rätt håll. Jag behöver hans hand som hjälper mig även när jag ramlar.

Det finns inget bättre än känslan jag har i magen varje gång jag vi ska träffas. Känslan är obeskrivlig. Underbar. Skrämmande glad.
Varje gång vi träffas, verkligen varje gång vi träffas, så känns det exakt likadant. Först känns det som ett hav av olika känslor blandar sig och vill åt olika håll i kroppen. Den största känslan är glädjen som sprider sig mest överallt i kroppen. Och när jag får se den personen som är orsaken till alla dessa känslor så vet jag inte vad jag ska gör av alla känslor, men närheten av han bidrar till ett fett lyckorus i kroppen, precis när jag kramar om han och känner den finaste man kan få i världen - kärlek

Jag tror faan att det är något med mig och att vara sjuk asså. Jag blir alltid extremt mycket mer känslosam när jag är sjuk. En till liten sanning                                          'PS. Jag har visst en header, pussan!


p u s s y !

AAAHHHHHH! Jag har så jävla mkt ångest nuuu! Imorgon har vi en stor redovisning i Alternativ medicin och jag har inte kommit nånstans med den! Jag hade inte börjat och nu har min vinter-sjukdom blivit fett extrem och jag har svårt att andas typ hela tiden. Kunde detta komma vid ett olägligare tillfälle än just nu?! Ahhhh! Haataar! Och jag vet inte vad jag ska göra med detta.. Gör jag redovisningen imorgon så kommer jag svimma av alla febern och gör jag det inte så kommer det ligga som en rest för kursen.. Jävla baaajjs!
Nästa vecka kommer suga. Två surkärringar och två redovisningar. Det passar inte min hälsa nånstans nu.
 PUSSY!

prosit..

Jag känner mig så dum som mår så dåligt och inte hittar kraften att gå och kolla på min systers handbolls SM :o :( febern blir bara värre och värre, halsen känns helt fet och det känns fett jobbigt att andas -.-
och jag HATAR att det har blitt så fuckin kaallltt ;s det finns inget ruuligt med denna årstid förutom att jag fyller år ..hööhöö.
Nu har jag iaf bidragit med något till hennes skolresa och köpt mormors chokladbollar av henne fast hon ite vet om det förrän hon kommer hem och ser att det fattas en låda och det ligger mera pengar bland hennes pengar..MMMM ♥
Hahah.

suger att vara sjuk.
suger att jag har massa saker att göra och huvet orkar inte ens tänka...Fredag

Igår va jag  på bio men Katjää och vi kollade Paranormal activity 2, det va en impulsgrej och premiär på filmen så hon hamnade på ena kanten och jag andra kanten av samma rad, hahaha ♥


<3Jag älskar att det är så lätt att vara ett mongo i din närhet ♥
:)


Torsdag.

Jag känner mig fett duktig nu! Har ansträngt mig som faaaaan i ca 1 timme med att skriva ett PM till svenska redovisningen som vi ska ha nästa vecka. Jag hoppas bara att jag gjorde rätt när jag skickade det till surkärringen vi har, fattar faktiskt ingenting av fronter. Varför göör puckade roden sånna trams och inte bara håller sig till outlook som alla fattar fifan? hahaha :)
Årets ämne på nationella i svenska B måste va det tröökigaste hitills, språkets makt och möjligheter. Jag hinner somna innna jag ens har läst klart den meningen..zzzZzz!

guuhh.. Va trååkigt med skuulaan!! :D


Imorgon ska jag förhoppningsvis till en kretivitet persons drömland - hahaha ♥

Onsdagar suger.

Jag måste berätta en liten sanning.

Jag läser faktiskt bloggar
.

Visst, det krävs ett speciellt sätt att skriva, för att jag ska läsa hela tiden men det finns få såna bloggar med. Däremot kommenterar jag inte ofta, men jag vet vilka som är värda sån tid , Hahah :)

Idag ska jag göra konstiga saker. Konstiga saker som man bara kan berätta om efter att man har gjort det.
Och jag tror det är dags att rensa inkorgen oxå..530.. Hmm.. o.0

NYTT HÅR! wähwäh

    


En normal cambild:


HEJ!

Just nu sitter jag och pratar med bebis och töntar mig för mycket i min nya inbakade webbcam som finns i datan :D egentligen borde jag göra massa andra viktiga saker till imorgon men det kan vi låtsas inte finns nu. Haha!
En bättre bild på hur håret blev kommer om några min :) Det är lite knas att det där when you go black you never go back snacket finns för att innan jag färgade håret med slingor så färgade jag det från svartare än natten till röd-brunt, sådetså.


- Tisdag.

Jag är trött, jag hade feber halva morgonen, jag orkar inte ha svenska i tusen timmar som vi ska ha snart, jag gillar mitt nya hår, jag ser drogad ut hahah, jag måste fixa ny musik till mobilen för låtarna jag har är från 1759 känns det som,
jag hade bästa helgen och fick en bärbar dator som "tidig födelsedagspresent" ♥ :o , jag måste köpa tyg och jag är jävligt förvånad över en viss person som skaffade fb, trodde jag aldrig skulle hända.. Hahahah!

 

Punkt.
Jag har bara en sak att säga just nu....

..och det är, FYFAN VAD DET GÖR ONT ATT GÖRA SLINGOR I HÅRET!!! Ahhhhh :D
Får ta lite egopics imorgon och visa hur det blev :D


Hundis!När flyttar hemifrån vill jag skaffa en hund och nu vet jag exakt hur jag vill att den ska se ut! Exakt såhär.
Älskar't

Jag tycker,

Jag har testat lite produkter och tänkte dela med mig lite av vad jag tycker om dem :)

Håret blir ganska lent och skönt men det fanns en liten nackdel med denna och det är att jag dagen efter har fått som typ vita prickar på topparna av mitt hår ;s :o


Bra men ändå inte bra.


av 5 hamburgare.

 

 

 

Den här är fett bra! Man får lagom mjukt hår och håret känns fräscht och rent. Jag brukar alltid ha balsam efter att ha haft det här i håret och tvättat ur det. Dessutom luktar den inte röv som saker med olivgrejser brukar göra och det är ett FETT PLUS. Jag hatar när saker luktar äckligt :)

Värd att köpas om man vill ha lagom fint hårt. Inte överdrivet glansit eller med överdrivet många ämnen och grejer i, vilket är najs.

 

 

av 5 hamburgare.

 

 

I stort sett är det här "kitet" bra om man vill få naglarna att bli längre.
Nagelbanskrämen vet jag inte om den funkar för jag tycker inte det är nåt man kan se, men det kanske den gör xD
Nagel- & nagelbandsrengöringen gör faktiskt så att naglarna ser lite fräschare ut ^^
Myrroljan funkar verkligen för att få naglarna längre. Jag trodde inte på det först, men den ger resultat. Det dåliga med den är att den inte funkar för att få naglarna hårdare. Inte för mig iaf ;o
Resten av sakerna är bra att ha om man vill hålla sina naglar fina :)

 

 

av 5 hamburgare.

 

 

 

 

Först har vi sprejen som ska skydda när man plattar håret,lockar osv.. DEN LUKTAR SKIT GOTT! Det känns inte kladdigt eller skabbigt eller blött eller något som vissa såna typer av produkter gör och den funkar skit bra! Håret ser jätte fint ut och inte alls lika slitet, om man nu har slitet hår som jag.

Sen har vi schampoo och conditioner, schampoo:n är helt okej, jag hade högre förväntningar på den (haha) men den funkar. Conditioner:n (eller nåt) är skiit braa oxå! Det gör håret jääätteee lent! Love it!
Jag ska testa massa annat av TRESemmé senare i månaden, typ hårmousse,hårspray och annat :D

Sammanlagt får TRESemmé produkterna:

 


av 5 hamburgare.

 

 

 

Nu blev jag hungrig av alla hamburgare så jag ska gå och äta nåt! Hahaha!
Vi ses :D


Tisdag.

Alla vi hittar olika sätt att fly från verkligheten, speciellt när den är jobbig och det är precis vad jag har gjort de senaste dagarna. Jag har hittat ett litet sätt oxå. Har börjat virka. Hahaha.. Vantar just nu.. Har inte kommit så långt för håller på med båda samtidigt, hahah cp.
Allt för att inte behöva tänka på allt annat. Det har blivit så mycket jobbigt på kort tid. Orkning.
Inte nog med det så har jag haft huvudvärk typ hela tiden i 3 dagar. Jag tar tablett och det går över en stund , sen kommer det tillbaka. WTF? -.-


- 11 Oktober 2010.

Helt sjukt att tiden går så snabbt

och det redan har gått ett halvår idag sen jag blev tsm med Pelvis! Det känns som det va typ nyss det blev vi, känns som vi har varit tsm i 2 veckor eller nåt ^^

Idag fyller vi 6 månader och det känns fortfarande fett bra, sinnes. Är det möjligt att den romantiska sidan i Emily har börjat leva igen? Haha, jag är lika förvånad som andra men jag är glad, fett glad att såna här personer finns. Personer som sprider lycka.

Om kärlek vore tid skulle jag ge dej en evighet , för jag älskar dej mest av allt och du är det bästa jag vet. ♥One heart less.Look at me

You may think you see who I really am
But you'll never know me.
Every day it's as if I play a part.
Now I see
If I wear a mask
I can fool the world
But I cannot fool my heart

Who is that girl I see
Staring straight back at me?
When will my reflection show who I am inside?

I am now
In a world where I have to hide my heart,
and what I believe in.
But somehow
I will show the world what's inside my heart,
And be loved for who I am.

Who is that girl I see
Staring straight back at me?
Why is my reflection
Someone I don't know?
Must I pretend that I'm
Someone else for all time?
When will my reflection show
Who I am inside?

There's a heart that must be
Free to fly .
That burns with a need to know
The reason why .

Why must we all conceal
What we think, how we feel?
Must there be a secret me , i'm forced to hide?
I won't pretend that I'm
Someone else for all time.
When will my reflection show
Who I am inside?

Allt är som vanligt men inget är som förut.

Jag kommer ihåg när jag va yngre och gillade svensk hiphop ..HAHAHAH! Vissa texter är så grymt bra och jag har alltid beundrat när folk kan uttrycka sig sådär bra och hitta flashiga ord till sina känslor och sen bygga meningar. Jag suger på det -.-

Kommer aldrig glömma dessa låtar :'o ;

 


" Du förtjänar så mycket mer efter allt du gjort för mig i vått och torrt när jag vart nere har du trott på mig, under alla nätter jag gråtit mig genom ångestattacker så har du torkat mina tårar och sagt att det kommer ordna sig "

" Even when I go to sleep I still can here your voice and it's words, I'll never will forget.
Heaven used to face me back, so I don't loose it far away and if you try to look for me maybe you'll find me someday.
Heaven used to face me back, so there's no need to say goodbye I'm asking you not to try.
I'll always stay by your side"


"Först vill jag säga det finns många som du som gråter varje kväll innan dom somnar till slut , som har skilda föräldrar som bråkar på telefonen och det är du som får ta smällen när dom slår och skäller på dig. Men upp med hakan och tänk på dom som hatar för det ni har gemensamt är att båda två blir slagna. Din farsa är ett svin, besöker dig på natten och alla i din närhet har bedövat dig på makten kraften att stå fast vid din stolthet, så ta dig i kragen och gå i kamp mot din ångest för du blir retad i skolan, alla ser dig som en hora men den tjejen som sa det är smal och lever på toan och har komplex över sin kropp, gråter som du och det finns många fler än dej som aldrig vågar se ljust dom kommer ångra allt dom gjort, den dagen dom slutar"

Sweet! :)


Tusen tankar, en dröm.

En person jag pratade med igår fick mig att tänka. På drömmar. De drömmar vi har om livet. I livet..
En människa utan drömmar är som en vissen blomma, har man inga drömmar så är det som man inte har något. Det är ändå drömmarna som gör att man kämpar. Utan drömmar är man som en vandrande svart själ. Drömmar ger en styrka att ha något att sträva emot. Drömmar driver en framåt och inte bakåt. Ibland kan drömmar verka så så långt bort. Svåra att nå. Omgivningen kan få en att tveka på det man drömmar om, som man känner i sitt hjärta. Men man ska aldrig öppna öronen för sånna människor. Ingen vet bättre än du själv vad du kan och inte kan uppnå.

Jag har många drömmar. Vissa som känns jätte långt bort och vissa som känns mer passa in i livet nu. Bara att bli klar med skolan är en dröm för mig. Jag har fått kämpa som en idiot med skolan. Jag gick rätt väg ett tag fastän jag kämpade som faan och sen orkade jag inte kämpa mer. I 2:an släppte jag skolan.. När jag tänkte på allt mitt psyke fick genomlida bara för att jag är som jag är så orkade jag inte bry mig mer, allt kunde dra åt helvete. Det fick jag ångra nu men eftersom jag oxå är som jag är, ställer mig upp fastän allt har rasat en gång, två gånger, tre gånger , så har jag kämpat ännu mer nu och i 3:an med att ta igen alla IG:n jag fick. Det känns ganska skönt att alla de som reagerade med att bli fett förvånade eller på skoj skrattade och drev med att jag hade så fina betyg (haha) är sånna jag kan skratta åt nu :)
Det fanns en glad själ som alltid har trott på mig och även då gjorde hon det. När jag va hopplös..Haha! Johanna är en väldigt fin person ska ni veta :D

Sen finns ju oxå de här drömmarna som är lite längre bort. Jag drömmer många gånger om att flytta någonstans där det känns rätt. En plats där allting känns så annorlunda. Kanske här, kanske där, kanske utomlands, kanske inte. Någonstans där saker och ting kan börja om. Utan något "förut" eller "en gång i tiden" . Utan jobbiga ansikten som kollar konstigt på mig fastän dem inte ens vet hela sanningen. Släppa livet, människor, och allt här som har med här att göra och leva någon annanstans. Där jag kan vara mig själv. Hm.. Det finns många andra drömmar bland den här tanken.. Svårt att sätta ord på allt..

Men en sak är säker, drömmar är till för att kämpa för. Eller hur man nu ska säga det..Haha xD
VECKAN!

Bästa:

* Fick MVG på provet i alternativ medicin, 3p från att ha alla frågor rätt :D
* Arres berättelse om första gången hon va på fotbollsträning..HAHAHAH gaaalen!
* Träffade på Viola :D
* Bebis sms om när han jobbade och gjorde nr 2..HAHAHA :D
* MatteBlatteläraren Morteza, bääst ! :)
* Nagelgrejset från Depend. Det funkar ju o:


Fuckyou:

* Ska kanske ha en viss idiot som handledare......
* Har inte slutat röka..
* DIG. Jag HATAR dig.
* Tiden.. Går så snabbt..
* Böjar få redigt ont i ryggen igen :/
* My heart.

Torsdag.
Det flashigaste från marknaden (i detta skit väder) va nog snäckisarna som jag köpte till en del av min projektarbete. ^^ Det luktade fett mkt saltvatten när man kom nära , då började min hjärna att arbeta på en gång. Grekland. Ahhh. Det är så fiint och trevligt land. Människorna. Vattnet. Livet. Känslorna.
Det är så skönt, utan den bitterhet som finns här. Take me away.

Det blir aldrig som man tror sa hon.

Jag gillar inte att åka tåg, det är tråkigt,segt och luktar alltid knas. Men ända tills i söndags hade det funkat för mig iaf. Jag hade inte speciellt mkt emot SJ och deras segheter. Man är alltid minst 30 min sen, vart man än ska, speciellt när man ska ut från sthlm eller in mot sthlm.
I söndags ändrades mina åsikter helt och hållet!


Det började med att tåget mot sthlm stannade lite ungefär vid Norrköping sen åkte den och jag trodde det va som vanligt men sen stannade tåget igen typ femtusen gånger och varje gång minst 40 min eller mer?! Det jobbigaste va att inte ens dem som jobbar där kunde säga i högtalaren vad det handlade om, vilken tid vi skulle komma fram osv. Siiick!
När vi stannade lite innan södertälje sa dem att det hade skett nån olycka i Gnesta eller vid Gnesta eller what the fan det var. Ingen fattade nåt!
Vi kom fram i sthlm kl; 00.10 och skulle ha varit framme 21.35. Och eftersom jag inte direkt kunde åka till Tekniska och ta min buss så missade jag min sista buss vid halv 1. Under hela resan hann jag missa 3 bussar.

Jag blev jäävligt stressad och fick gå och fråga i deras kundtjänst grej, det blev sagt att det skulle fixas taxi till alla som hade missat tåg,bussar osv men det dummaste av allt va att dem sa att dem "egentligen gör mer än vad dem borde göra". ALLVARLIGT?!
Vi va 12 st som fick stå och vänta på taxi utanför centralen i ca 2 timmar, helt sjukt! En av alla som väntade va en mormor som blev skiit sur och fick ringa och tjata hundra år så att vi skulle få taxi, tillslut fick alla ett papper som SJ personalen fyllde i och man fick ta vilken taxi som helst och visa pappret. Jag fick åka i samma taxi som en kille som bor i Sigtuna och han lämnades av först. Fick åka ändå till Sigtuna och sen hem till Rimbo. Men det värsta va inte det, det värsta av allt va att han som körde taxin luktade sån där riktig jävla importlukt, svett blandat med gud vet vad.. HAHAHA ! Asså jag doog.. Så sjukt äckligt luktade han och jag fick ont i huvet oxå innan jag kom hem vid halv 4 på morgonen.. Hahah xD
Vilken rutten söndag och SJ suger!
En liten del av helgen finns på bilden
.. Hahah! ♥


RSS 2.0