Halluå.

Mörgonen började med att jag satt och pratade med en brud från min nuvarande kurs, Alternativ medicin, hon är bara 92:a och är gravid o:
Mina åsikter om sånt får jag ta en annan dag..Hahaha! 

Nu  är jag är fett hungrig, jag har prov på onsdag och jag längtar till f r e d a g
Knas.

- 26 september 2010! <3Idag fyller min kära matvän Viola 20 år fifan!

G R A T T I S P Å F Ö D E L S E D A G E N K V I N N A! :D

ihhiii <3. :D

Chilli't.

Kom hem nu för en stund sen.
Har vatt ute med min bror och Penis. Han ville leka i parken så vi hängde med honom en stund.. Hahah sötast ♥ Vi var oxå i vårat gamla område, aka Banan, hahaha.. Shiet vilka många minnen som gick igenom huvet. Jag och penis hann prata om en del saker :D
saknad till vårat gamla banan place
.  ♥


Sean Banan <3 hahahah


<3 Låt;


Jag tycker,

Jag har inte skrivit något om politik i min blogg.. För jag INTE (fet understrykning!) är intresserad! Haha men jag och en kompis hade en liten pratstund om att SD har kommit in i riksdagen. DRIIVER DU? Hahah..
Ärligt talat, jag ska berätta hur det ligger till.

En blatte som kommer till sverige har olika skäl,anledningar och grunder till att den kommer HIT.
Jag brukar se det som att det finns 4 olika blattar..

Det finns dem som kommer hit för att dem inte hade något val. Krig, förföljerser, fattigdom osv. Det är dem som får kämpa med sitt liv och försöka börja om från nytt. Från att ha haft lite till att komma hit och inte ha något. Försöker lära sig språket, anpassa sig, bygga upp ett liv. Tillslut lyckas dem bygga upp ett liv, ha det lagom bra, gå i skolan, få jobb osv. Men ändå spottar svenskar på dem?

Det finns dem som också har haft det svårt och jobbigt men inte vill anpassa sig. Inte vill lära sig språket, umgås med svenskar, prata med svenskar, ändra sin kultur, äta svennemat osv osv. Dem drömmer om att en dag åka tillbaka till sitt land och jämför i princip allt i Sverige med hur det är i deras land. T.om mat. haha. De tycker det är sjukt jobbigt att vara här och vill visa det på alla sätt. Speciellt genom att inte på något sätt anpassa sig efter det svenska samhället. Och de utnyttjar "all hjälpa de kan få".
I den är kategorin av blattar finns det ett par till, det är dem som SYNS MEST. De bråkar,slåss, är kriminella, förstör överallt, tror att det är kungar. Ja you name it! Det är dem som utvecklas efterblivet och har huvet i röven.

Sen finns dem här som också kommit hit av jobbiga anledningar och haft det jobbigt med att vara utlänning så dem helt enkelt skäms över att inte komma från Sverige. De anpassar sig för mycket och blir något jag inte gillar, försvenskade. Har bara svenska kompisar, pratar perfekt svenska, blir kalla och ibland stela. Skapar en personlighet som inte är vanlig när man är blatte.

Och sist men inte minst har vi dem här som helt enkelt gillar Sverige! De kanske har varit på semester här, har någon kompis här och tycker det är jätte fint med trevliga människor och laa laa. Precis som en svensk som åker till Spanien, tycker det är jätte fint med trevliga människor och flyttar dit. EXAKT SAMMA SAK.

Ändå fortsätter många svenskar dra alla över samma kant och tro att alla är likadana. Jag känner av så jävla väl när svenskar har fördomar om en och behandlar en annorlunda. Som tex när man handlar, det första dem frågar när man satt sin fot i affären ," behöver du hjäälp" , asså bara för man har mörkt håår så betyder inte det att man inte har råd att köpa kläder och måste sno? Eller när det är en lärare man ska ha för första gången och när det kommer ett "konstigt" efternamn så kollar dem på dig? Haha, utlänningar behöver inte heta mohammed abdullis bara för dem inte är svenskar?
aja, jag orkar inte tänka på det här för mkt. Jag förstår inte hur vissa folk tänker bara, men en dag kanske vissa människors hjärna börjar fungera rätt. :)

Shiet vilken unge!


a knife through my heart. 

Would you hold my hand
If I saw you in heaven?
Would you help me stand
If I saw you in heaven?


I'll find my way
Through night and day,
'Cause I know I just can't stay
Here in heaven.


Time can bring you down,
Time can bend your knees.
Time can break your heart,
Have you begging please, begging please.


Beyond the door,
There's peace I'm sure,
And I know there'll be no more

Tears in heaven.


Inget.

För bara 25 kr fick vi detta i Kista... Mmmm , jag borde nästan åka dit, köpa en och åka hem igen..

HAHAHAH! ♥


- Igår ;


Linnen och har jag inte många av så köpte några + en flashig "tröja" :D


Jag är en äkta leggings älskare! Haha, en eller två till skadar aldrig :D


Fick Skuuur :D


Jag gillar inte smycken speciellt mycket bara när dem är flashiga som de jag köpte :D


Tuunga trosor..hahaha! :D


Och så...Hårgrejer ^^

Onsdag.

Jag fick hem ett papper från försäkringskassan idag och där stod det att jag har lite pengar på banken som väntar på mig (inte riktigt dem orden men) så imorgon och på fredag när jag ska till sthlm eller Kista så lär det vara synd om plånisen :D
Anywaaayy.. Idag vare skit tråkigt i skolan , vi hade akupunkturAlternativ medicin lektion och det va en kvinna som sa bla bla bla och jag somnade nästan.. inte för att det va tråkigt utan för att jag va fett trött. Jag fattar inte, jag sover som jag ska, går och lägger mig typ innan bolibompa börjar, ändå vaknar jag jätte trött? ;s

Just nu sitter jag bara och kollar på Idol.
Det är lite kul att Minnah (stavning?) från Hallstavik som har gått vidare i Idol gick 3:an på estet/musik när jag gick i 1:an , då va hon brunhåårig. Undra va som hände.. Hon är ju ljus nu? :o :)
Men men, nu måste jag gå och diska mitt ansikte..
P u s s :)

Godmörgon! Hahah


Jag tycker,

Okej, nåt självförtroende och självkänsla måste man ju ha men hos vissa människor så finns det ingen gräns. Jag är så jävla trött på sånna människor.

Jag vet
att man behöver ha positiva tankar om sig själv och se saker ur ett bra perspektiv annars blir man en såndär liten grå sak som alltid är ledsen eller sur på livet. Men det finns så sjukt många människor som har för mycket luft, som tror att dem är det finaste som någonsin satt sin fot på jorden, säger du "va fin du är" svara dem "ja jag vet, det är inget nytt" eller nåt annat patetiskt svar. Asså Stiiiiiiiiick! Jag haataaar!
Många utländska tjejer är precis så och jag STÖR mig som faan på det. Det är inte ofta man träffar en normal blatte brud som inte lever på sitt äckliga moln och kollar ner på alla som inte är lika högt upp. Snear. Snackar skit. Skriker och tjafsar. Bråkar. Ska alltid skratta och prata högst. Synas mest. Lever i sin dröm värld där kronan sitter på deras huve.

Det är en stooor skillnad på att ha fett bra självförtroende och älska sig själv och alla runt omkring sig för de dem är och ha "självförtroende" som innebär att tro att man kan säga vad som helst till vem som helst. Även när man har bra självförtroende så ska man ha respekt för människor. Även när man har bra självförtroende så finns det saker man bara inte säger till andra och inte gör mot andra. Man ska inte låta någon trycka ner en men man ska inte heller trycka ner andra.

Och ja, jag är blatte och lever efter andra principer och regler men jag är så jävla mycket mognare som person än många utländska tjejer jag har träffat. Jag kollar inte snett på andra tjejer för att "de är snyggare än mig" och jag går inte runt och snackar skit för att känna mig bekräftad. För att känna mig som någon. Jag skriker inte på min omgivning för att dem inte är som jag vill att dem ska vara. För att jag stör mig på hur dem är, ser ut eller beter sig. Jag är en omtänksam person som ger alla en chans (för såå långt har jag kommit inombords ;D) och visar det sig att den personen inte är värda chansen så skiter jag i det.
Mitt inre är så mycket mer utvecklat än många mongo brudar som finns i detta land.

Sen säger jag ju inte att alla är likadana, det finns ju normala brudar oxå.
Det är sånna brudar som man inte kan låta bli att tycka om.

Jag vill ha en hundis!

haha!

Mitt hår är nu jättekort och jag är ju en sån här person som tröttnar hur lätt som helst på saker och ting och mitt hår är ett av det jag alltid tröttnar på.
Jag är fett taggad på att göra om håret och färga i 3 färger. Vilka färger har jag inte bestämt än , men det ska vara färger som passar ihop och smälter in med varandra . Ge mig ^^
.


Måndag suger.

Idag är verkligen inte min dag.
Imorse kunde jag knappt lyfta mig upp för jag va fett trött i kroppen och huvet, har känt min sjuk i snart 2 veckor men ändå gått till skolan..blää.. Va varm i hela kroppen hela vägen till skolan och sen hade vi väärldens träkigaste IV lektion sen svenska lektion och imörgon ska vi ha prov som jag fattar noll av.. Man måste komma ihåg exakt år och namn för läraren är så efterbliven.
Nu försöker jag hitta ett papper som det står massa viktiga saker på men jaaahhh, jag hittar det inte!


Bajsdag.

Haha.

Jag saknar gamla mat-dagar. Skolan suger hästsnopp. :)


-

"Du har jätte fint ansikte. Det är inte vanligt, det sticker ut från alla andras"

. Torsdag

Jag har väärsta mensvärk och snoret bara rinner hela tiden..Sick!
Ikväll ska jag vara med bebis och det känns lagom kul att jag kommer snora ner han..hahaha xD 
Ïdag ska jag testa att platta håret för att se exakt hur resultatet blev. Jag kan ju inte se hur det blev i mina lockar :o.. Fett kort är det nu iaf :(

Dumma hår. Jag saknar det.


Äkta människor gör mig glad.

Igår fixade Andrea klart mina naglar istället och det va fett roligt! Jag har bara träffat henne 2 gånger nu, när hon klippte mitt hår och så igår när jag fixa naglarna. FIFAN VILKEN TREVLIG BRUD! :D Jag blir alltid fett glad av trevliga personer som inte har för mkt luft och leker viktiga genom att skratta åt folk när dem säger fel/skriver fel, är annorlunda, ser annorlunda ut, men hon är så jäääävla trevlig och glaad! Vi hann gå igenom hela livet innan jag drog hem.. Hennes kärlekskbekymmer och allt tom min plan om min speciella hårfärgning. Får se om den blir av inom en snar framtid..hahaha xD
Ahhh ♥

true true

There's always a little truth behind every "just kidding".
A little knowledge behind every "I don't know".
A little emotion behind every "I don't care".
And a little pain behind every "it's okay".

.


Bland det värsta som finns är att se någon man
älskar och bryr sig om gråta
.
Gråt inte min älskade unge , vad det än är så är inget/ingen värd dina tårar ♥

 


Allt jag vill ha..

hahaha, jag brukar inte göra nåt vettigt av mina pengar men nu har jag faktiskt en del saker jag planerar att köpa. Jag har typ nåt fel i huvet eller nåt.. xD-

Hejdåvänskap..

- 11/9 2010.

5 <3

Fläshit'


Böcker.

Ja mina kära barn, jag älskar ju att lääsa..
Som en liten tönt kan jag sitta och läsa bok efter bok.. Haha ^^ Jag sluta helt ett tag och nu har jag börjat. Tönten har vaknat :D Jag ska börja med att läsa böcker som är verkliga händelser, såna får en att vakna.14 år till salu (sann svensk historia)
Denna bok handlar om en tjej, Tessan, som är 14 år. Hon blir våldtagen av Niklas som är en "sjysst" kille som hon t.om känner. Efter den här äckel våldtäckten så får hon jätte dålig självkänsla och ser sig själv som inget värd och mår skit dåligt. Tessan och hennes polare bestämmer sig för att tjäna pengar. På vilket sätt tjänar man snabbast och "enklast" pengar? Jo, prostitution såklart. 
Bara för att hennes kompis vill ha en ny mobil så kommer hon med det här och Tessan bara hänger på för att hon är ung och då tänker man inte så långt. Det börjar med att hon träffar en man som senare i boken kommer att vara hennes systers kille. Han förföljer henne, terrar henne, är skit elak mot henne.
Vad hon inte inser att livet kommer bli ett helvete för henne, hon har ju redan dålig syn på sig själv och ingen självrespekt överhuvudtaget så det blir ju bara värre när hon börjar ha sex med äckliga män oxå som oftast är över 30, har fru,barn och jobb. Normala män som har det mesta i livet. Äckliga och gammla män som tänker med snoppen. Hela livet går åt helvete för henne och det tar lång lång lång tid innan hon vågar öppna sig och berätta allt som har hänt henne. Hon väntar och väntar. Vågar inte berätta för någon för att hon inte tror att någon kommer tro på hennes ord.

När jag läste ut den här boken så va min första känsla, äckelkänsla. Inte för henne utan för alla de äckliga, snuskiga, skabbig och idiotiska män som utnyttjade henne när hon bara va 14 år bara för att dem kände sig kåta och hon gick med på det. Jag tycker det är dumt av henne att ha gått med på nåt sånt men samtidigt förstår jag henne. Hon kände sig inte som någon förutom när hon hade sex med alla äckliga män. Hon kände sig värdelös och man inser verkligen hur lite hon brydde sig om sigsjälv.
Genom hela boken blir man så fett sur på allt hon behöver gå igenom och ändå märker ingen nåt. Visst, hon döljer ärren och blåmärken och allt annat som männen lämnar kvar på hennnes kropp. Vissa män gillar att slå henne, skära i henne, skada henne helt enkelt, det döljer hon mkt men jag fattar inte hur absolut ingen kan ha märkt något.
Innan hon bestämmer sig för att anmäla den manne som plågar henne mest, sin systers kille eller ex som han blir sen, så går det sjuuukt lång tid. Hon vill verkligen inte anmäla förrän en kvinna inom soc osv hjälper henne och nästan får tjata i tusen miljoner år innan hon anmäler.
Jag tycker henne styrka som person är fett stor, hon har styrka som ingen annan. Att hon ens orkar fortsätta sova när hon vet allt hon har gjort, alla hon har haft sex med. Att hon fortsätter livet utan att få hjälp en enda gång.
Samtidigt är hon väldigt svag. Som inte ens vågar berättar för någon nära. Men jag förstår ändå att det är svårt. Så fett krångligt.
Boken är iaf värd att läsas! Man kan inte tro att sånt händer i Sverige, men gomorgon, det händer och väldigt mkt oftare än vad man tror..Skändad, en överlevares berättelse
(sann historia)
Den här berättlesen utspelar sig i Västafrika och handlar om en flickas omskärelse.
Hon är bara 7 år när hon ska renas. Rening för dem är omskärelse (könsstympning) som innebär att några människor håller fast flickan medans dem skär i hennes könsorgan. Det hemskaste i boken är när hon förklara exakt hur det går till. Varenda liten detalj. Hur dem håller fast i henne och sedan cuttar därnere. Det kan göras med rakblad,sax,smutsiga redskap, det spelar inte så stor roll bara det blir av. Stammen som flickan tillhör kallas "soninke" och dem tror att om deras flickor inte renas så kan barnen dem kommer att få så småningom föddas med något fel osv. De som skär därnere syr lite för att när flickan ska ha sex för första gången så ska det synas att hon är oskuld och vissa gånger behöver mannen cutta upp därnere, alltså ta bort det där dem har sytt. Näässtyyyy...
Den här flickan blir bortgift till en kusin (vilket är vanligt inom den stammen) och han bor i Frankrike. Där får hon gå igenom en massa skit. Han misshandlar henne, tvingar henne att bli gravid nästan vartannat år, om inte mer men hennes motto är att aldrig sluta fråga, aldrig sluta bry sig, aldrig sluta kämpa. 

Boken är viktig och värd att läsas!
Just för att även om flickors omskärelse har minskat så finns det fortfarande kvar och det är rätt enligt dem!
Hon visar tydligt hur en afrikanskt kvinna har det i många fall och fifan..
Man blir så jävla besviken på världen.


Fredag.

Äntligen!
Jag har gjort klart mitt sista prov i NA nu och jag hoppas att jag klara det, annars…vet jag inte vad jag gör. Jag orkar inte göra om det iaf.

Idag ska jag faktiskt klippa håret. I mitt huve finns ingen bestäm frisyr eller hur jag ska göra men nåt ska hända, haha. Mitt hår är så sjukt slitet så jag har inge val. I 1:an hade jag så kort så det va ovanför axlarna och det har tagit mig ändå till 3:an för att få det längre..
Efter denna klippning (som jag inte ens vill ha) ska jag börja ta hand om mitt hår mera. Måste kanske göra slut med plattången fifan :(ah.

Kompis? Som hör av sig efter hundra år som om vi träffades senaste igår?
Fuck you.
Du har aldrig varit min kompis.

h

Jag har försökt börja ett inlägg i tio år nu men.."Emily" hit och "Emily hjälp mig" dit och min näsa bara rinner.. Herreguuudd..hahah
Iaf, nu har jag iaf skaffat en annan blogg, här , men jag ska nog ha lösen på den, men vissa är undantag och får det, för att det känns som jag inte riktigt kan vara lika personlig som jag vill i denna blogg för att det finns folk man inte vill ska läsa ens blogg överhuvudtaget (men ändå gör det) så det känns som det är dags nu (hahaha) :)
Aja ska fortsätta kolla på idol nu..
Vii ses :D

!

"Min blogg kommenterar du aldrig.."

HAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHHAAHAHAHHA
HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
HAHHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHA
HAHAHAHAHAHHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH.

Min mage. xD

.


Jag vill inte se det mer,
jag vill inte minnas men
även om jag blundar
så finns det alltid där.

Jag försöker skrika
men det kommer inga ord,
det är bara rösterna i mitt huve
som aldrig tystnar
och jag knyter mina händer,
kniper ihop ögonen, höjer volymen på radion

men det försvinner aldrig.
Aldrig försvinner det.


-

 

Ibland får jag såna här rit-ryck och minns varför jag en gång i tiden ville gå estet haha xD

När man har fett mkt att tänka på (som jag har idag) så äre så skönt att bara rita vadsomhelst och flytta bort till ens fantasi, nu är inte den där bilden från min fantasi men ändå.
Anime är inte riktigt min grej men jag testade att göra en bild jag hittade på google, blev inte så fint men jag ville testa bara :D Det är så grymt när man kan rita skit snyggt som typ Selin, jag är fett avis på dem som verkligen har talang ;o


Jag kommer ihåg när jag
hade kroki med min förra klass. Det va sjukt kul! Bara rita kroppar snabbt utan att tänka. Innerst inne har jag nog kanske ändå en estet själ. ^^


-

Den hjälper dig att komma ihåg.
Den hjälper dig att glömma.

Natt?

Innan jag lägger mig och somnar så ska jag drömma om big moma munkarna som finns i Grekland
Dom va så stooora och goda och mmmmm!

Det fanns två med choklad oxå men dom såg vi vid fel tidpunkt och sen vare stängt när vi skulle ha :(
Jag vil ha en nu nu nu *dreegeel* :D- Aja Godnatt
!  :D


Could you be loved?

Hahaha jag tror det är dags att gå och kolla på en film eller nåt! Filmen blev helt cpskadad och jag har noll komma två komma fem komma tre ork att göra om det. Jag ansträngde mig inte så mkt heller, så lat är jag.. Den va iaf skit bra när jag kollade men sen hände nåt, videofy suger :D

 


FiiinT!


Just another day.

Efter tuuusen år så har jag hängt med Viola idag :D Jäävligt längesen jag träffade henne så vi hade väl en del att ta igen. Som vanligt så blire alltid mkt att äta när vi träffas. Först donken ( B I G MAAC <33) och sen en riktig svullaffär som ingen av oss lagt märke till förut om den inte är ny? hahahah.. Han i kassan måste trott att vi va helt efterblivna så som vi föörst glodde och åt med ögonen och sen köpte..HAHAH! Precis som alltid ♥
Trevligt Trevligt
Tänk om fler tjejer va lika enkla och roliga som den här bruden , haha :)

Min sötaste t-shirt idag :D


-

 

◄◄ Rewind. The Good Times

Sometimes everything is wrong.

 

Idag är en sån dag.

 


l o v e.


2 september 2010.

Idag är ingen vanlig dag för idag fyller min kära och älskade syster 14 år! :)

Många gånger fattar jag faen inte varför du reagerar som du gör, jag förstår mig inte på dig men trots det så är jag fortfarande jävligt glad att just du blev min lillsyster och som jag alltid har sagt så kunde jag inte fått bättre syster, vad som än händer och har hänt.
Vårat syskonband är annorlunda till skillnad mot många andra, vi driver med varandra, om varandra, till varandra utan att ta åt sig, vi bråkar inte ofta, vi pratar om a l l t mellan himmel och jord och inget är för litet eller för stort att prata om.
Du har funnits där för mig när jag som mest behövt det och jag försöker göra desamma för dig. Jag kommer aldrig lämna dig åt sidan, du kommer alltid betyda mycket för mig och jag kommer alltid finnas för dig. Hela livet ut, glöm aldrig det.

GRATTIS ÄLSKLING <3


Inga ord i världen kan beskriva hur mycket jag älskar dig Denise pruttis .
Diiiazpower tills vi dör förhelveta ♥Beautiful!Smaken är som baken!

Fett grym stil
. Tänk om man själv kunde ha massor av tatueringar och någon flashig färg på håret utan att se helt fucktup ut. Jag har alltid beundrat tjejor som har en annorlunda stil och inte ser så tråkiga och alldagliga ut. PLust att jag älskar piercingar och tatueringar very mycket, höhöh 0.o
Medans andra tittar och tänker dumheter och använder sig av sina fördomar och åsikter så tittar jag och älskar't! :) Vissa människor har verkligen mkt tur och passar fett bra i sån här typ av stil, jag är nog inte en av dem tyvärr ;o suuck..
Jag tycker inte att det är överdrivet eller ngt konstigt nånstans.

Jag tycker inte det är kul att fjortisar och tjejor som klär sig som alla andra alltid ska komma och våldta kläder och annat i affärer som kanske inte alla handlar i men börjar göra det sen när alla gör det.
Som tex converse skor, jag har haft mina rosa sen jag gick typ i 7:an, då dem inte alls va "inne" och alla skulle inte ha sådana skor bara för att det är "modet". Nu ser man svarta, vita, gröna, röda converse på varannan fjortis man ser ute på stan.
T R A G I S K T! ;o Varför kan folk inte bara ha sin egna stil istället för att ha som alla andra? DET ÄR SÅ TRÅKIGT NÄR ALLA SER EXAKT LIKADANA UT. Och alternativa emo/rock fjortisar är lika tragiska för den delen.
Jag hatar när man försöker för mkt, vilken stil man än väljer att ha, och blir för överdriven eller för mkt som alla andra. Det handlar egentligen om att hitta sin egen stil och gå efter det man själv tycker är fint och sitter bekvämt och bra. Utan att tänka att det är nåt man måste köpa för att alla har det.

Om jag ska beskriva min egna klädstil, så kan jag väl börja med att stilen har inget namn. Det är ingen specifik stil så att man kan sätta mig i ett fack och säga "det här är hennes stil". Utan vissa dagar har jag skiit tråkiga kläder med tråkiga grå,svart,vit färger. Så tråkigt så man somnar av att titta på mig. Andra dagar har jag så sjukt mkt färger så man undrar om jag kanske inte har tagit nåt direkt efter frukosten eller kanske tom blitt galen på vägen till skolan.. Hahah!
Men jag älskar färger väldigt mycket. Och inte tråkiga färger, utan mer färger som är starka. Som lila, rosa, röd, blå osv.
På t-shirtar gillar jag söta,konstiga,knäppa och roliga tryck. En t-shirt som bara är helt grå säger mig ingenting och är väl kanske inte direkt jag.
Jag har ingen speciell typ av stil att gå efter,krav på kläder,märke eller affär som jag alltid måste gå till. Utan jag kollar olika, testar olika och gifter mig inte med en affär så jag måste gå dit varje gång.
Det är ganska skönt att vara så, man kan testa allt och se vad man kommer fram till utan att vara full med fördomar eller för mkt åsikter om vissa affärer,kläder,stil osv :)

Onsdag.

Allå! :)
Man börjar verkligen känna av att vädret kommer bli mkt mkt kallare snart. Det är skiiiiiiiiiiiiiit kallt redan 8 på kvällen! Helt sjukt! Jag vill inte ha kyla, hatar kyla :(
Vintern är faen den värsta tiden på året, heeelt kallt, heeelt vitt, heeelt trååkigt!RSS 2.0