En tyst minut för alla bra stunder på estet , haha <3

När jag började på estet (2007) så hade jag skit mkt förväntningar och en bild av hur estet skulle va. Jag blev jävligt besviken o vrf jag inte bytte linje angår bara ett fåtal :)
Men iaf, det som håller på att hända nu e helt sinnes! Till vårterminen 2011 kommer det inte finnas några ettor på estet för att ingen ska få söka in pga kommunen är dum i huvet.. Eller det är iaf min förklaring till det haha xD

Många saker på estet visade sig va skit men sättet alla e på estet är en helt annan sak. Sättet man kan va sig själv på utan att känna sig som ett mongo är helt sjukt. När jag gick i 1:an på estet så gick väärldens snällaste personer i 3:an som alltid fick en att känna sig säker. Även alla 3:or nu som går bild är fett snälla.
På estet kan man gråta utan att ngn kollar konstigt, på estet bryr sig folk på ett helt annat sätt, på estet handlar det inte om vem som har mest smink och dyraste sakerna för tjejerna/killarna som går på estet är på ett helt annat sätt än "mängden". 
Väldigt många på estet har historier som har varit jobbiga, tex har många blivit mobbade större delen av grundskolan. Jag har aldrig blivit mobbad men jag har gått igenom för mycket och det är jag inte ensam om på estet.

Sen all den här begåvning som finns på estet, i musik, i bild, i teater.. Folk är så jävla duktiga med så mycket fantasi!


Vem ska sjunga för er? Vem ska göra konserter för er? Vem ska ha världens bästa utställningar? Vem ska spela upp teater för random skolor?Jag blir faktiskt lite sadface när jag tänker på det här. 
Estet kommer kommer att läggas ner snart om du frågar mig...0.jpg (480×360)

GE MIG<3

smycke-2_57411370.jpg (400×300)
smycke-1_57411353.jpg (400×300)
cocoo-2_60534597.jpg (400×300)<3


I couldn't care less.

Vart man än hamnar, vilka man än lär känna eller träffar så finns alltid människor som har nåt emot hur du klär dig, pratar , dina åsikter, dig som person eller andra personligare saker som gör att de människorna beter sig som fittor mot dig. 

Jag har levt för länge och träffat för många såna personer för att kunna ta åt mig av sånt. Man ska aldrig bry sig om såna personer, det är bara slöseri med tid. Varför ska man bry sig om nån som har så dålig självkänsla så att den behöver trycka ner andra för att känna nåt värde i sig själv? PALLA.
Avis-sjuka göra människor störda. Avis -sjuka ger människor svårigheter med att kunna vara glad för andras skull.
Du vet själv vad du är värd och människorna som du betyder mycket för gör också det. Ingen annans åsikter behövs förutom dem som betyder nåt.

Istället för att bry sig om alla som har nåt emot dig ska du istället vända det och bara visa att du e så jävla mycket bättre än alla som snackar skit och behandlar dig som skit.
Alla som inte tror på dig, som skrattar åt dina fel, som klagar på dig, som hela tiden visar att dem inte vill ha dig nära, som alltid vill vara centrum o visa sig vara bättre, alla som skrattar åt din stil,
alla dessa personer kan äta röv.

Många tror att bara för jag är snäll så låter jag alla vara precis som dem vill mot mig. Haha, snälla, bara för att man är snäll så betyder det inte att man är en idiot.
Ända sedan jag va liten så har jag aldrig brytt mig om personer som inte vet hur man ska vara som medmänniska. Ord, åsikter, kommentarer från idiotiska folk kommer in i ett öra och åker ut i det andra örat några sekunder efter. 
Det är så det borde vara för alla, ingen ska ta ngn skit från ngn och inte heller bry sig om små äckliga myror som tror sig ha en krona värd 95776940305885 miljoner kr på huvet. Idioter finns det överallt och deras omgivning är kanske störra, bättre, flashigare men deras hjärta är lika äckligt som alla bajskorvar i bajsmuseumet som jag ser påväg hem från busstationen då och då. Och det roligaste är att i slutändan är det inte du som står där ensam utan ngn vid din sida utan neej, det är alla idioter som haft ngt emot dig. Tiden visar alltid hur människor är i slutändan :)


Tumblr_ljsi5w99ph1qbpdsro1_400_large


Fläshig klänning.


Pelvis & Emilys konst :D


Hemma igen..

..den 1 maj :)

Hahahah sååå guulliigt!!


Dag 08 – Favoritsaker.

- Mascara.
Haha, jag gillar långa ögonfransar och ögon :D- Converse.
Jag älskar converse skor, älskar alla mina 4 par men mest mina ljusblåa :)
- Min mobil.
Där finns musiken...o landet man kan drömmar sig bort till med musiken <3- Piercingar o tatueringar.
Bland de sniggaste som finns :)

.


And when I'm gone, just carry on, don't mourn,
rejoice everytime you hear the sound of my voice.
Just know that I'm looking down on you smiling
and I didn't feel a thing, so baby don't feel my pain.
Just smile back ♥

.

Jag lever.
Allt shet med projektet är klart. Redovisningen idag sög men nu är det över!
FETT SKÖNT!


11 april 2011 <3Haha döör lite.. Våran första pussbild :)
Jag kan inte fatta att det har gått så snabbt så att det redan har hunnit bli ett år idag. Det finns ingen som dig, jag fattar inte att du orkar med mig fast jag är som jag är. Ända sedan den där dagen när vi träffades för första ggn så har du alltid varit snäll och behandlat mig med respekt. Du är ingen sånhär som beter sig som en idiot bara för att du tror du e mer värd, du e ingen som kaxar hela tiden och e allmänt jobbig utan du e den perfekta killen. Du e precis som man vill att en kille ska va.


 

Tack för att du är den du är ♥


.

Tumblr_lj0adjwsgf1qhmh96o1_500_large


JA jag är irriterad.

Jag hatar när jag inte kan sova ut ordentligt (SOM IDAG?!) för att en av mina "grannar" som bor ovanför är ett socfall som inte har nåt liv och alltid stör med massa ljud. Allt från tidigt på morgonen till sent på natten när men egentligen borde sova.

Hon är en kvinna som får mig att på 2 saker. 

För det första så är hon svensk. Det är kul hur 90% av alla svenskar säger att det är invandrare som alltid lever på soc och inte har jobb och bara skaffar barn och e hemma. Asså hahaha.. De människorna borde komma till området där jag bor. 90 % av alla som bor här är svenska socfall som bara skaffar barn för att aldrig mer behöva jobba, dem har inget liv och barnen är alltid skabbigt klädda osv. Dem har ingen respekt för någon, dem plockar aldrig upp efter sina hundars bajsäckel, dem tar aldrig hand om sina barn, dem är uppkäftiga mot allt och alla och tror att det finaste som satt sin fot på jorden är dem. Haha herregud.

Sen får hon också mig att tänka på riktigt dåliga föräldrar. Jag hatar när folk skaffar barn bara för att, utan nån speciell anledning. Jag tror att hon e en av dem. Varje dag vaknar man till att hon skriker på sina barn att dem är dumma i huvet och annat skit. Jag fattar inte. Det är nog inte lätt att vara förälder men man ska aldrig skaffa barn om man inte känner att man vill ta ansvaret och ge dem den kärleken ett barn ska få. Det är barnen som får lida och just därför blir jag skit irriterad på människor som skaffar barn bara för att killen ska stanna, bara för att få mera bidrag, bara för att dem inte visste vad SKYDD betyder. 
Ett barn är ingen leksak, det är inget du bara kan slänga iväg när det passar dig. Alla föräldrar som är alkisar, knarkare, olyckliga, felknullade, jag fattar inte varför dem utsätter ett barn som aldrig gjort något för sånt skit. 
Dåliga föräldrar ligger långt upp på min bajslista.. Hahaha :)

.
I'm so tired of being here 
Suppressed by all my childish fears. 
And if you have to leave 
I wish that you would just leave,
'Cause your presence still lingers here 
And it won't leave me alone 

These wounds won't seem to heal 
This pain is just too real 
There's just too much that time cannot erase.

When you cried I'd wipe away all of your tears, 
when you'd scream I'd fight away all of your fears. 
And I held your hand through all of these years 
But you still have all of me .

You used to captivate me by your resonating life. 
Now I'm bound by the life you've left behind. 
Your face it haunts. 
My once pleasant dreams, 
your voice it chased away 
All the sanity in me.

I've tried so hard to tell myself that you're gone, 
But though you're still with me 
I've been alone all along.


P a n i k å n g e s t.

Allu :D
Min kära snigging Juhänna va i Rimbo så vi träffades idag , weeeiii ♥ :D Lite av ångesten hann åka iväg men jag har fortfarande världens jävla knut i magen. 14:e april. 14:e april. 14:e april. 14:e april. 14:e april. 14:e april.
ORKAR INTE...Dag 07 – Vänner.

Det är sjukt svårt att hitta människor som man kan kalla ens vänner, på riktigt. Många väljer att ljuga, snacka skit, låtsas vara någon dem inte, kommer bara när det passar är osv osv.. Det är svårt att hitta personer som är äkta helt rakt igenom och bryr sig om dig på riktigt, just därför finns det bara ett fåtal jag kallar mina vänner. Man lär känna folk med tiden i olika situationer, man har bekanta man snackar med då och då men de riktiga vännerna finns där fastän det har gått 38475553 dagar sedan ni träffades sist och ändå behandlar dig som det vore en dag sist. 

Elvis (pojkvän+bästavän), Adde , Viola , Juhänna , Alex , Bergenfis.


Är människor som har gjort starkt intryck, som jag bryr mig om på olika sätt och som alltid e så fucking snälla mot mig och är speciella på sitt sätt. Vissa träffar jag mindre, andra träffar jag mer men jag bryr mig inte mindre för det. 
Jag är trött på människor som låtsas bry sig om mig, bara kommer när ingen annan bryr sig och inte uppskattar mig som person och det jag gör. Jag har slutat bry mig om såna, jag räknar inte med dem som vänner längre. 
Men jag önskar ingen nåt dåligt heller. Alla lever sina liv på sitt sätt men bara inte i mitt :) 

Älska de du kan.
Rör vid de du kan nå ut till.
Låt de andra gå..

RSS 2.0