.

Jag tänker inte falla för att du ligger på marken.
Jag tänker inte tycka synd om dig.
Jag tänker inte låta dig knäcka mig. Inte igen.

Som en liten obetydlig blomma kan bli stor och börjat lysa på nytt så har jag växt.
Saker har fått mig att inse att jag är mer värd. Mer än du någonsin kommer att förstå.
För du har inte kommit så långt i ditt liv. Inte än.

.

Allå, jag lever fortfarande :D
Det känns som det va ett tag sen jag hade no-life vid bloggen, haha.
Nästa vecka äre sportlov för oss som fortfarande går i skolan för att vi går ett 4:e år..höhö.. Jag ska va hos Pelvis hela veckan o eftersom han jobbar så blire nog en hel del skolarbeten o projektarbete på förmiddagarna hela veckan. Ruligt !

Jag glömde visa det gulliga jag fick på alla jävla hjärtans dag. Haha JA JAG HATAR DEN DAGEN! Den är så töntig! Man behöver ingen speciell dag för att visa att man uppskattar den man älskar, har alltid tyckt så , kommer alltid tycka så :)

Pelvis hade köpte en jätte söt påse-grej (orka fota den) och i den låg den maassaa godsaker som jag älskar :D:D:D sen ett sött kort med en del text där han skrev massa bla bla kärlek bla bla, :D hahah :D och så fick jag ett flashigt halsband med ett hjärta på :)
Min present till pelvis blev en bajskorv formad till ett hjärta med strössel på..hahahah. Nej men, jag suger på presenter. Speciellt söta presenter. Vi behöver inte prata om min present. Haha :D









Jag e ganska stressad nu. Behöver få tag på massa saker.
BLAH.


21 februari 2011.

Idag fyller mamma år <3 :)
LOVE!


.

Tumblr_lga45ocpg31qejru1o1_500_large


Love The Style;

Tumblr_lgdhil8gam1qbuuluo1_400_large

Tumblr_lfh84k33yg1qdp9u9o1_500_large

Th_500_375_1295737058_tumblr_lfe7i0x3tr1qcnyufo1_500_large

Tumblr_l7zc9evhs31qd0721o1_500_large

Tumblr_lggynaerex1qc3ogwo1_500_large
Tumblr_l69loseopo1qasexzo1_500_large



Veolia transport?

Jag e fan lite nervös inför imårn.
Jag har ju som sagt inget ID-kort, för att mitt kort ID-kort blev stulet för några veckor sen och nyligen fick jag papper från polisen att min plånbok va inlämnad med allt (utom mina 300 kr, såklart det måste va en blatte som tog den..hahah) och mitt ID-kort skulle skickas vidare.
Nu för några dagar sen fick jag ID-kortet men det är inte giltigt längre för jag trodde aldrig jag skulle få tillbaka det så jag hade spärrade det. Den har stämplar från polisen nu. Haha!
Grejen e att jag inte hinner fixa nytt nu så jag har absolut inget att gå på förutom papper från polisen och de ogiltiga ID-kortet. Och jag ska åka imårn. Uhuuuhh...

Jag fick ännu mer ont i magen när jag läste en artikel om en 12 årig pojke som blev avslängd mitt ute i helvetet för att han inte hade ID. Inte för att man ska visa ID när man e under 16 men iaf. Av alla de gånger jag åkt till Pelvis har jag nästan alltid fått visa ID. Det finns ju en del som inte bryr sig heller, men jag har alltid otur så jag börjar bli orolig att bli avslängd i typ Katrineholm eller Norrköping..

Jag fattar inte grejen med att dem ska göra så jävla stor grej av ID. Dem har ju tydligen rätt att slänga av dig om du inte har ID eller om det är nåt annat fel.. Asså orka va mig..hahah skjut mig !
Liksom, allt tjafs om ID bara för att stoppa vidareförsäljning av biljetter... Hallå? Alla håller inte på med sånt för att MÅNGA gör det!

När det kommer till tåg så handlar det alltid om tur, turen att få en glad o trevlig person som stämplar biljetterna eller oturen att få en bitterfitta som hela tiden vill bråka och hitta fel bland resenärerna.

Nei fifan.
Jag hatar tåg!
Hoppas jag överlever imorgon o inte fryser tills döds i Norrköping... Hahaha..
Ne allvarligt.. Och jag ska åka med Veolia? Haha, aldrig gjort det förut.

Nothing wrong with you.

Fett skön dag!
Började med världens segaste timmar i skolan sen drog jag och träffa Viola :D Jag tog inte med kameran så det blev inga bilder :/
Vi hade som vanligt en massa att prata om och såklart så åt vi. Först på donken och sen på ett fik där vi åt Semlor, mmmm! Det har tydligen kommit in 6 olika sorters semlor. Haha, crazy!
Jag fick nästan ont i magen av allt skratt. Rolig brud! :D


Jag sitter på min säng nu och ska snart packa klart väskan o tvätta mitt ansikte. 
Facial scrub för ansiktet. Skit bra.
Jag målade mina naglar för några dagar sen, i fransk manikyr stil fast rött längst ut. Flash :) Ska nog limma på mina sista hjärtan, blommor o annat jag har kvar av mitt nagel flash..Hahah :D


.





Jag älskar tygskor på sommaren för att det är sååå skönt o bekvämt.
 I sommar har jag tänkt köpa antingen både den rosa och blå eller ba ett par av dem.
Fett fina o fett bekväma skor :)





Andra fina skor (som jag vill ha) till sommaren  :




Textile boots


.

Det finns så mycket jag skulle vilja berätta som ingen förstår än. Så mycket saker som kan få många frågor besvarade. Men jag fortsätter att låta er tro, jag fortsätter att låta er sätta en stämpel på min panna, precis som ni gör med alla människor. Ni kommer aldrig lära er att det inte handlar om vad man ser, utan det finns alltid ett djup i alla.




Och till människor som vet innebörden av att få sitt hjärta krossat av livets riktiga smärta som inte har att göra med olycklig kärlek eller nåt annat skit, jag lider med er.
Ingen förtjänar det. Egentligen.
Men man får aldrig ge upp!
Det kommer en dag. En dag då vi också kommer få känna att hjärtat slår och inte står still.

 


H&M <3

Satte ihop kläder från H&M :)






.

Jag vet inte va jag ska göra med min blogg längre..så det fick bli en klar mall från http://designbloggar.blogg.se .
Men jag har fortfarande saker kvar att fixa..

Ord gör bara ont om du lyssnar.

Nu sitter jag med mitt te som min syster gjorde åt mig, love<3, och lyssnar musik. Jag har fixat biljett till Pelvis nu igen. På torsdag kl. 18:23.. Jag hoppas att det inte blir samma jävla skit igen! På torsdag SKA jag åka. Jag tänker inte stanna! Om den inte kmr så vet jag inte vaad..Jag flyttar utanför Pelvis dörr och skiter i alla cp bussar och tåg! Hahaha!
Det lär nog bli ett litet mer dilemma om jag kommer på tåget. Jag hoppas bara att personalen är trevlig o pappret från polisen o allt skit funkar. Annars kommer jag lacka ännu mer :)


Iofs, kommer jag missa min blandras blattes utgång på fredag.. Selin fyller 20 på torsdag! :) Men jag tror dem klarar sig utan mig o jag hoppas det blir fett lyckat! De förtjänar hon efter den senaste tiden.. :D




Jag e inte så glad över mitt hår nu..De är helt förstört. Brunt. Bläw.
Men kan inte sluta simma, hahah ><


.

Jag har gjort ganska mycket med mitt hår. Jag har färgat om det typ 4589345 ggr men den största förändringen va nog förra vintern när jag hade dreads och sommaren året innan när jag hade hårförlängning för första gången (:

Min tanke är fortfarande likadan.
Man måste våga testa sig fram :D !









..


.


.


Hahahahaha bästa!


True story.

We adore the ones that hate us, we hate the ones that adore us, we love the ones that hurts us, we hurt the ones that love us.

Mina smycken idag.





.

Jag älskar smycken, speciellt annorlunda eller flashiga.
Det finns 2 sidor som e skit nice för alla som brukar beställa saker, alltså inte jag. Haha!

- www.cocoo.se
Smyckena som finns här är lite mer min stil för att jag gillar att äta och det finns mycket halsband,ringar osv med ätbara saker. Också roliga färger, rolika saker på ringar,halsband,armband o allt.
Lagom bra priser på det mesta. :)











- www.kyssjohanna.se
Det finns så sjukt fina saker här men fifan vilka pris! Man kan lyckas hitta fett fina saker för inte så mycket pengar men sen finns ju alltid dem här som kan lägga ner hur mycket som helst på smycken :)


- 11 feb 2011. / Shärlek & Sorg.

Jag måste säga att jag blev (och är fortfarande) fett arg,ledsen och besviken idag när ALLA bussar e inställda så man inte kan ta sig till stockholm. Fattar inte att sånt här alltid händer mig.
Det värsta av allt e att idag är det våran dag, idag har vi vatt tsm i 10 månader. Och våran dag får vi inte fira tsm, det känns fett konstigt för vi har gjort det massa med gånger. JAG HATAR SL O SJ OCH ALLT SKIT!

Iaf, fastän jag e ledsen o sådär just nu så jag e jag samtidigt jävligt glad att dt är 10 månader idag :) Tiden har gått fett snabbt och det känns som det va typ igår vi träffades för första gången.
Dagarna bara går men jag blir exakt lika glad med massa hamburgarfjärilar i magen precis som första gången , varje gång jag ser Pelvis :)





Jag får tårar i ögonen av låten vilken dag som helst.
Ingen kan förstå, bara du :)





Jag vet inte vrf jag alltid ska se ut som ett mongo på bilder andra tar.
Hahaha..


Peace!


.

Imorgon bitti ska jag åka till Pelvis och bara just IDAG, just NU så passar det för gud att släppa mjäll på jordens befolkning så jag kanske inte kommer kunna åka med cpiga SJ tåg..
Ödet gillar att jävlas... Men jag har aldrig brytt mig :)


Jag älskar H&M!


.

Eftersom jag sket i projektarbetet när jag gick 3:an för att bli klar med andra kurser o för att jag helt enkelt inte pallade så ska jag göra det nu på mitt 4:e år.
Idag hittade jag faktiskt tillbaka till en del av den duktiga Emily full med viljan att klara saker.
Jag ska sy på min projektarbete, fett kul :D
Med ett tema på alla saker.
Havet.
Jag älskar havet ♥


...


Sötnosar!


.

Istället för att åka hem och plugga igår (som de va tänkt) så drog jag och sola med Alex, haha. Nu har jag typ allt att läsa och försöka få in i huvet till vårat filmkunskapsprov imorgon på morgonen... Roooooooliiigt!


Eller ne
.


Att vilja är att kunna.

Igår va jag ju i Sthlm med Adelina :) Vi gick på bio och kollade "Burlesque" med Christina Aguilera, love <3
Filmen är både rolig och bra med en del bra låtar och klockrent budskap! :)

 





Efter filmen drog vi till donken o åt big mac.. Ofc.. Vi missade bussen hem och eftersom de va så jävla mycket tid tills nästa så tog vi norrtälje bussen hem och satt vid rösa trafikplast och loda en stund.
Hahaha, dagen va fett rolig som vanligt tills jag kom hem.

Det va poliser och ungdomar överallt, jag ba va?
Vi bor i område där massor av svenska socfall bor och ingen bryr sig om nåt. Under oss ligger en lokal som oftast ungdomar hyr för att ha sina fjortisfester. Igår hade dem en till av dessa cpskadade fester och när jag kom hem va mamma helt galen, haha. Ett par bland dem som va på festen hade gått ut ungefär utanför där vi bor och bråkat. Killen misshandla sönder sin tjej. Han drog upp henne och kasta henne på marken flera ggr, han slog och sparkade på henne både ansiktet och magen och hon ba grät och böna och bad att han skulle sluta. Min bror såg det och sa till Hasse och mamma då gick Hasse ut på balkongen och skrek på honom att han skulle sluta men han ba fortsatte och va uppkäftig och bland det första han sa va att han är svensk o han får göra som han vill med SIN tjej, hallå? Driver du?
Så Hasse gick ut och slog honom sen kom alla hans vänner , typ 25 st, och tänkte gå mot Hasse. 1 mot 25? ALLVARLIGT?!
Men Hasse sket i det, han sa att om han skulle dö så skulle det iaf va för nåt bra.. Haha.
Sen kom polisen och alla killens kompisar va på hans sida och sa med andra ord att Hasse ba ha slagit honom för att ville.. Haha så jävla typiskt för att man är utlänning.
Men det håller på att utredas nu och om jag ska va helt ärlig så va det fan rätt åt killen. Ingen tjej, oavsett hur man är, ska få ta emot våld. Aldrig i livet! Det är bara idioter som slår sina tjejer. Fuck That.

.

En liten del av mig kommer alltid fortsätta va otjejig..Hahah!
Nu har jag fixat lösögonfransar o det blev skit dåligt xD
Snart blire att dra till sthlm med Adelina :)

Första ggn på länge jag har uppsatt slickat hår..


- 10 platser jag vill resa till.

Ingen speciell ordning, vill åka till alla lika mkt :)

1. Cypern.



2. Kroatien




3. Japan




4. Italien




5. Nya Zeeland



6. London




7. Brasilien




8. Egypten




9. Hawaii




10. Indien


Men va?

Vad har jag missat?!
Jag va ju i Kreta i somras..
Jag råka komma in på ett ställe i Kreta som jag inte fattade riktigt vad det heter men det är värsta vattenpalats, man kan bada både utomhus och inomhus! Fett grymt! :D
Kreta
är verkligen en plats jag rekommenderar alla att åka till iaf nångång. Det är sååååå fint, trevliga folk, god mat (viktigaste) och åhhh obeskrivligt.. Älskar ♥
















Och inomhus..:D


.




Min kärlek för Christina Aguileras musik kommer aldrig att dö, alla sorgliga och bra stunder Haha :)
Hennes texter har alltid varit så exakta, så ärliga och finast.
<3


It's like one of thoose bad dreams when you can't wake up.




You just saw your pain
And now I cry in the middle of the night
For the same damn thing..


När livet gör ont.

Tumblr_lc7xpfkapp1qeq55ro1_500_large


.

Jag har tänkt på en sak, många säger ju att läraren har stor del till vilket betyg man får. En del tycker det är överdrivet att säga så, andra håller helt med.
Jag en är en av dem som verkligen håller med!
Liksom hur en lärare behandlar dig, hur den är mot dig, hur mycket den hjälper dig, vilken attityd den har, allt sådant påverkar hur mycket du kommer att anstränga dig, hur det går med den kursen och allt sånt, ärlikamed det påverkar ditt betyg.

Ex:
När jag hade Religionkunskap i 3:an så hade jag en jätte trevlig och lagom glad lärare vid namn Catarina. Hon hjälpte alltid alla som behövde hjälp och tog sig tiden att förklara allt 3 gånger om man inte förstod. Hon va jävligt tydlig med vad vi skulle göra eller skriva om för att nå HÖGRE BETYG, vilket man UPPSKATTAR. Hon hade inte den där jätte allvarliga och tråkig rollen som alla lärare tror att dem måste ha utan hon pratade med oss och kunde skämta med oss oxå utan att känna sig dum.
Hon särbehandlade ingen, utan utgick från att alla kan, alla får en chans!
Eftersom hon uppmuntra alla till att nå så bra betyg som möjligt så ville man ju FÖRSÖKA och göra så gott man kunde. Jag försökte alltid och lyckades få VG o några MVG på mina grejer. Slutbetyget blev VG.

Ex2: Jag hade en lärare i bild under typ hela 2:an på gymnasiet, skit i hennes namn haha, och hon är sånhär som älskar att påpekva vad man GÖR FEL, vad man kunde har GJORT ANNORLUNDA osv osv. Varje lektion gick ut på att hon satt och gnällde på allas fel.. Det va helt sjukt, jag fattar inte att såna människor kan får jobb som lärare! Iallafall, jag måde skit dåligt under den här tiden (redan innan jag hade henne) och därför blev det för mycket på mitt psyke. Jag orkade inte. Hon va hela tiden dryg, elak och kall. Hon hälsade när det passa bara, när hon skulle hjälpa så sänkte hon alla istället för att hjälpa.
Så jag slutade gå på hennes lektioner. Jag hade skött mig jätte bra med hennes kurs fastän hon behandla mig som skit men tillslut orkade jag inte. Innan jag började på gymansiet hade hon redan fått en kompis utslängd från skolan för att hon har en tendes att va cp mot alla elever hon inte tycker är värda nåt eller enligt henne "inte försöker tillräckligt". 
Slutbetyg IG.


Det är så sjukt jävla stor skillnad på bra lärare och dåliga lärare.
Jag tycker det stämmer fett bra att dåliga lärare påverkar betyget så sjukt mycket! Men det sjukaste av allt är att det inte finns högre krav på lärare.
En person som ska bli lärare måste ha den här personligheten att vilja lära ut så mycket som möjligt. Att vilja få elever att känna att dem vill, kan och lär sig jätte mycket. En person som vill bli lärare måste ha kunskap och vilja föra den vidare.
Det finns för många dåliga lärare.
Blä.

Tumblr_lcfcaghsmv1qctimvo1_500_large


.

Hej alla barn! :D

Imorgon har jag INGEN lektion, sköööönt! Eller nej, måste åka in ändå.. xD
Jag glömde berätta att bion inte blev av förra veckan för både jag och alex hade för mkt att plugga.. Men imorgon äre meningen att vi ska dra te sthlm och kolla Meet the parents: Little fockers , men vi får se hur det blir :)
Idag fick jag också besked om att blogga för "varenda unge", UNICEF. Bästa! Ingen kan gör allt, men alla kan göra något ♥

Nu ligger jag ba här, har lite feber o snackar med Selin på fb... Hon pratar om alla disney figurer som liknar mig, det ju nästan ruuuliigt -.-


RSS 2.0