.


Dag 06 – Om det här vore min sista dag.

Haha.. Vilken jobbig!

Om det här vore min sista dag så skulle jag... börja dagen med att dra till donken och äta en stor fet och mumsig big tasty eller kanske 2. Jag skulle njuta av varje liten minut eftersom det skulle va min(a) sista hamburgare :( 
Efter att ha suttit där och njutit i iaf 2 timmar så skulle jag hämta min bok som jag har skrivit om allt inom mitt o Elvis förhållande sen vi blev tillsammans och ge det till honom. Till det skulle jag baka en skit stor tårta med ett stort hjärta av choklad i mitten och en elvis gubbe från nåt konditori hahaha och orangea rosor för att det är kul att alltid göra tvärtemot va alla gör :D ..
Jag vill ju aldrig att han ska glömma hur mycket han betyder för mig och även om jag skulle dö så får han inte glömma vilken värdefull person han är :)

Jag skulle avsluta min dag med att bara ta mig själv till ett ställe med djur, som skansken eller kolmården. Jag har alltid tyckt att det är kul med djur. Och man mår så jävla mycket bättre bland djur än bland det puckade samhället och många idioterna som finns väldigt många gånger :)


Hej.Idag har jag vatt hos helvetet själv, aka sundbybergs textilcentrum där alla tyger man nånsin kan önska sig finns. Men bara otrevliga folk jobbar där.. haha.
Jag och Denise hann också kolla en liten snabbis på kläder (OFC) och det har kommit fett snygga shorts till HM DIVIDED som är ljusLILA, jag älskar lila! Fattar inte vrf jag ba inte köpte dem? Retard.
Och jag blev shääär i en ny parfym bland makeup store parfymerna, luktar heaven :)
+ så blev det godaste taco bar in the city :D mmmmm!!

Bilden är inte rättvis! Dem är fett snyggast irl :)


.Jag kommer inte kunna andas ordentligt förrän efter den 15:e april..
Shiet vilken stress..


.

När man bryr sig så finns det ingen tid, inget ork, ingenting!
När man skiter i vilket så finns tiden, orken, allt!


RETARD.

chillit.
Scorett är bästa <3

Fett mysig helg med min stickis (aka Pelvis) , vi har ba chillat en massa, köpt bebiskläder till hans kompis bebis och så har vi vatt på bio och sett Big Moma 3 :D skiiiiiiiiiiiiiit roooliiiig fiiiiiiilllmm :D :D


Jag va inne på scorett efter att han åkte ifrån bussterminalen och jag köpte äntligen mina flashiga skur :D
.I loved you with a fire red, now it's turning blue
And you say sorry like the angel heaven let me think was you.
But I'm afraid it's too late to apologize..


.


      


Dagen blev helt annorlunda än vad jag hade tänkt mig. Jag hamnade istället med sällskap på donken , kinaresturangen, stan och sen köptes det ett flash linne till mig som jag ville ha i en jalla-affär :)


ED HARDY SHÄRLEK <3

Ed Hardy Hearts & Flowers Geri, Fuchsia


Emily rekommenderar...

3 parfymer.
Lite (inte överdrivet) godis aktiga lukter , I like :)
- 1. Ed Hardy, Hearts and Daggers for women EdP. <3
349 kr , Åhlens.

 


- 2. MakeUp Store, Candle your valentine. <3
345 kr , Kicks.
-3. Sarah Jessica Parker, NYC <3
349 kr, Åhlens.


Projektarbete Del 1.


Stickning
+ pärlor = något.
 Hahaha :D


.

Hurt.

Tung unge :D

Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?

Vadå vad bjuder jag på för mat?
Jag har inte så mkt mer att säga än... ÅK TILL GREKLAND OCH ÄT!
Maten är obeskrivligt göödd!! <3
Inte för att dt är mat, men det är ett måste!!! haha :D

- 18 mars 2011.

20 år idag för min kära zemer :)
Låten säger alla ord och meningar som behövs fast vi båda är medvetna om att de orden och meningarna alltid har funnits mellan oss.
Grattis bror


I miss you ♥


Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek?
Hur ska jag veta vad kärlek är? Det finns så många ord,meningar och känslor när man ska beskriva kärlek. Det finns så många olika typer av kärlek.

Den finaste kärleken av alla är den där kärleken du inte kan beskriva, inte ta på, inte se men den bara finns där. 
Den där kärleken som alltid finns där. Vad man än gör, vad man än säger. Den där kärleken där du ba kan va dig själv och ändå kunna känna den. Den där kärleken som får en människa att hjälpa dig när du som mest behöver hjälp. Den där kärleken som det inte behövs många ord för. Den där kärleken som får dig att känna dig som en av dem rikaste i världen. Den där kärleken som får en människa att ge dig den sista biten på tårtan bara för att den vet att det är din favorit tårta. Den där kärleken som tar en kula för dig bara för att inget ska hända dig. Den där kärleken som som bara består av ett hjärta som bryr sig om dig.

Vare sig det är en vän, en mamma, en bror, en farmor, en pojkvän/flickvän.Har du den, ta vara på den ♥.

Godkväll :D
Idag har jag tagit mig tiden att plugga..en HEL DEL! Och jag fick positiv respons på min loggbok, blev fett glad :)
Jag va och kollade min systers handbollsmatch nyss. Dom förlorade men motståndarlaget spelade så jävla fult. Omoget. Blä :D
PUSS PÅ MIN ÄLSKADE SYSTER. Hon är fett duktig på handboll och jag älskar <3 :)


Juste, jag glömde berätta att Denise ska va med på 16 & pregnant med sin dotter från "Monsters Inc". Den lilla flickan BU. HAHAHA <3333

Dag 03 – Mina föräldrar.


Jag har gått igenom mycket med er, men i slutändan är det alltid ni som står där

Vare fel låt som vann? JA!

Swinglfy :D
Älska refrängen <3
Men 90 % av publiken är fjortisar så vad ska man göra..hahaha

Dag 02 – Min första kärlek.

Det va en kille som gick i min klass under hela grundskolan. 0-9:an. Vi kan kalla honom Per (vilket han inte heter men ändå) och det märktes ganska tydligt redan när vi gick i 1-3 att han gillade mig. När jag började gilla honom så gick vi väl kanske i 3:an eller nåt.
Under den här "fråga chans" tiden så blev vi "ihop" flera gånger, HAHAHA..
Iaf, vi blev väldigt tajta. Även när vi blev äldre. Varje dag väntade vi på varandra för att gå hem, vi pratade alltid i skolan, skämtade och han hjälpte mig alltid med mycket, speciellt matten, som jag suger på och han inte gör. Han va verkligen fett snäll mot mig hela tiden.

Sen kom det här sorliga. Jag tycker det är sorgligt iallafall, haha.
När vi gick i 7:an åkte vi till Karlskoga som klassresa och alla va fett taggade och tyckte det skulle bli roligt. Bara det att han satt bredvid mig på en typ 6 timmars lång bussresa och skämtade,pratade osv för att göra mig glad visade så jävla mycket vilken sjysst kille han va. Vi hade "vuxit" upp med varandra och nästan blivit som syster och bror.
Vi gjorde mycket med klassen där han hela tiden visade att ville mitt bästa. Efter många år i samma klass hamnade jag i min depression i mitten av 8:an typ och jag förändrades väldigt mycket som person men det sjuka va att han ändå fortsatte va lika snäll, bry sig lika mycket osv. Vi gick inte hem tillsammans lika ofta men det va fortfarande samma sak för honom. Fast inte för mig..

En dag i typ slutet av 7:an så får jag för mig att fråga hur det går för honom med tjejerna och så,han va ju fett snäll så jag blev förvånad att det tog lång tid för honom att skaffa tjej..Haha..Jag frågade om tjejerna i klassen för att han hade alltid lätt att komma överens med alla, tjejerna i klassen va inget undantag. Alla tyckte han va snäll. Vi gick igenom typ alla men han hittade något han inte gillade hos alla vi rabbla upp. Det va bara jag kvar (tänkte inte så långt då,haha) och han frågade:
Tänk om det är dig jag gillar då?
Asså mitt hjärta stannade. Jag har aldrig gillat när man går och blir kär i mig..Hahah. Jag visste direkt då att han fortfarande va kär i mig. Många i klassen hade sagt det, men inte fan tror man på sånt snack.

Efter det blev jag aldrig densamma mot honom igen. Det kändes som han på nåt sätt förstörde våran vänskap genom att gilla mig när jag inte kände samma sak för honom. Inget blev samma sak. Jag började undvika honom när jag skulle hem från skolan och ibland i skolan med.
I 9:an va vi absolut inte lika tajta men vi kunde prata som förut de få gångerna vi satt tillsammans eller på lektionerna.
Under gymnasietiden gick han i samma gymnasie som jag och ja vi hälsade på varandra och så men inget mer.

Idag har han flyttat ifrån Rimbo och vi pratar aldrig längre. Jag hatar inte honom utan önskar han allt bra i livet. Han va ändå den första killen som visade mig en bra sida av killar :).


.


Dag 01 – Presentera mig själv.

Haha när jag började 1:an på gymnasiet så skulle vi arbeta med lera i grupper på 3 och jag hamnade med 2 killar i min dåvarande klass.. En av dem va lite mer social och frågade om min och kille nr 2 personlighet.. Hahaha, det första jag sa va "Jag e ganska konstig faktiskt.." och båda började skratta. HAHA.

Ja. Jag. Jag kan vara ganska olika mot folk. En del tolkar mig som snäll. Andra tycker jag är jätte rolig o knäpp. Andra tycker ingenting. Andra sätter bara en stämpel på min panna o hatar mig innan jag ens har öppnat munnen. Det är inte många som vet hur jag egentligen är o tänker. Även bland folk som känner mig.

På utsidan är jag en sånhär person som alltid är snäll o trevlig mot folk. Jag hatar att bråka och skrika på folk. Jag älskar att skratta. Har lätt för att skratta. Jag finns alltid där man behöver mig eller behöver nåt utan att kräva något tillbaka. Jag är generös utan att kräva något tillbaka. Jag är inte kaxig men när jag blir arg så ser jag svart.
Jag hatar att snacka skit om folk så det brukar jag hoppa över. Jag säger oftast roliga uttryck och ord som ingen annan använder.
Jag är en sånhär som du skulle kunna ringa kl 4 på morgonen bara för att gråta ut hos utan att jag skulle klicka bara för att somna om.
Jag blir glad för småsaker. Det krävs inte mycket för att göra mig glad. Bara en liten sak som att stötta på en person som är ovanligt jätte trevlig gör mig skit glad. Jag är också lättroad.
Jag hatar när man säger vad jag ska göra och inte göra. När man rättar mig. När man lägger sig i min val i livet. När man lägger sig i mitt liv överhuvudtaget.
Jag hatar kaxiga,uppkäftig och idiotiska människor som är omogna. Jag är alltid ärlig. Alltid.
Jag är bra på att lyssna.

Innerst inne är jag en känslig person men inte emot alla. Jag har hela tiden under min uppväxt fått stå ut med skadade människor. Människor som inte visat kärlek. Utan bara hat eller annat som skär sönder ett levande hjärta. När jag va 13 år så tog min glädje självmord. Jag har länge tagit avstånd från känslor och kärlek och det är inte förrän nu i äldre dar som jag börjat visat känslor mer. Fast jag har fortfarande svårt att visa känslor, därför brukar jag driva mycket när man känner mig.
Jag har blivit sårad så sjukt många gånger så jag vet inte vad förlåta betyder. Jag förlåter nästan aldrig. Har man en gång sagt något dumt, gjort nåt dumt eller dissat mig för en kille/tjej man knappt känner så kommer jag aldrig igen vara densamma. Jag bryr mig inte på samma sätt efter det.

När alla är borta. När allting är mörkt och inte ett ljud hörs då kommer det tusen tårar. I min ensamhet kommer mina riktiga känslor ut som tårar.
Jag har nog sorg som räcker för 20 per inombords. Jag kan gråta i flera timmar och bara nån timme eller dagen efter dra och ha fett kul med en kompis utan att hon märker någonting.

För att förklara detta kort för dem som inte orkar läsa eller inte fattar, så är jag då en trevlig o snäll tjej som alltid vill allas bästa. Jag har ett trasigt inre men det är osynligt. 


Okej, jag ska också göra denna fjortislista i brist på annat :)

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder


.

 

Jag va hos optikern för lite mer än en vecka sen. Nyheten va långt ifrån rolig. 
Mitt högra öga ser 40% av 100. Den är också närsynt.
Mitt andra mohammed öga bredvid , det vänstra, är istället långsynt.
Jag känner att gud älskar mig, lika mycket som han älskade mig och adelina i tisdags när vi skulle hitta skor i hennes storlek. Svarta. Klackar. Vart vi än gick, vilka vi än tyckte va snygga så fanns inte hennes storlek, hahaha. 
Men va ska man göra, livet är som det är :)


Mr Gay har några bra låtar ändå :)

" Y tu me has echado al olvido y la suerte se me escapa en un suspiro.
Y tu te me vas de las manos y la vida se me rompe en mil pedasos."

.

Även fast man växer och livet går vidare.
Även fast livets vägar får en att släppa eller förlora människor så betyder inte det att man glömmer.
Det finns alltid minnen. Små. Stora.
Minnen från personer som en gång i tiden gjorde livet mer värt.
Gamla kompisar.
  • 1029066-9-1298487922368_large

Vart man än är, vad man än gör så skrattar man! <3

Min bror <3 hahah :D

Utan dina andetag.

Dagens skoldag måste fan ha varit årets tråkigaste och onödigaste... Det va ingen svenska, det va religion på svenskan istället.
TACK FÖR ATT DU ÄLSKAR OSS MYCKET MN SÅ DU ALDRIG SÄGER NÄR VI INTE SKA VARA DÄR! Jävla kärring till svenskalärare -.-
Vi fick sitta och göra andra uppgifter som vi inte har betyg i när det kommer till svenska B. KULT xD
Imårn ska jag nog dra till sthlm med min bror adelina efter skulan så jag hoppas dagen blir bättre :)

Så jävla söt unge! :')

Veckans flash.


Sötnos!


-

En liten paus från projektarbetet, JATACK!
Det går fan inge bra med projektet. Känns onödigt. Segt. Hatar att vi måste ha de och det är sååå viktigt -.- vet inte ens om jag får betyg i det med kärringarna jag har som bedömmare...phh..
Mycket ångest ^^
Jag har iaf tagit en liten paus nu med min panpizza, herregud, vart är vi ungdomar påväg? Hahaha.

Efter att vi hade handlat, haha.


Redan mars?!

Godmörgön! :D
Jag har suttit med mitt projektarbete sen 8 imorse hos Pelvis..Haha, han jobbar nu så jag sitter här själv med pärlor utspridda över halva soffa, kroktter och juice. Det ser ut som ett bombnedslag här! Värre än en kille som bor själv. Man går nästan vilse i alla saker, haha.
Jag måste duscha snart..
Idag ska vi storhandla  :)
Jag e så fuckin less på vintern! Jag vill ha sommar o sol!! :D

PS. SVARA PÅ DIN MOBIL PUSSAN!
WAN SHUN KLEIN!! :)

RSS 2.0