NYTT;

Armband :


Linnen (JA jag ska stryka hahaha) :Bikini
:
Svarta kortbyxor som är hängiga..
Sugbild :


Hej.

YES!
Idag har varit en tööng dag! Fick först betyg i samhäll, vilket jag aldrig hade räknat med.
Sen fick jag sommarjobb oxå! Nu ere ba matten & svenskan kvar då ^^
Fredag den 13:e (alltså jag) har börjat få lite tur i livet :D

Det mindre roliga va att jag fick klippa av mina långis naglar :/ haha!

.

Nu står jag där igen, 
vid ett vägskäl. 
Som vanligt har jag ingen aning om vart jag skall gå. 
I mitt inre råder kaos och känslorna styr mig åt alla håll samtidigt. 

Om jag kunde så skulle jag dela mig själv i lika stora bitar och skicka ut var och en att kolla vägen framför. 
Det vore så lätt om jag aldrig behövde ta ett steg ut i det okända blå. 
Det vore så lätt om vägen aldrig delade sig..

21:a maj 2011 <333333333


Det känns jävligt demprimerande att jag har så mkt saker att göra i skolan så jag inte ens hade tid att leva idag heller. På min Johännas födelsedag. 20-års dag.
Sånna här stunder får mig att önska att jag aldrig hade gått det där 4:e året. Samtidigt som jag e fett ledsen att jag knappt har nån tid att leva så blir jag glad när jag ser denna bilden. Den påminner så mkt om våran vänskap, jag kan inte minnas en enda gång vi har träffats och inte skrattat. Vi har gjort så mkt tillsammans, så mkt som jag aldrig kommer att glömma ♥
Jag kan inte fatta att den här underbara människan redan har hunnit bli 20 år!!
Äkta vänner är inget jag tror på, det är svårt att hitta. Men den här cheyen är något helt annat! :)
Det finns ingen i hela världen jag litar på som jag gör på det här cpbarnet <3


Jag kommer aldrig glömma när jag va packad, jag va halft borta och ändå försökte du se till så att jag inte gjorde nåt dumt, inte många hade ens brytt sig. Jag kommer aldrig glömma när jag fyllde 18 år och du kom hem till mig med en tårta du hade bakat själv med nummret "18" av marsipan längst upp, jag menar, grattis är bara ett ord :)
Jag kommer aldrig glömma när jag stod där med mina 11 ign och du va den ENDA som fortfarande trodde på mig. Du skrattade inte, du jävlades inte, utan du trodde jag kunde klara det ändå.
Jag kommer aldrig glömma när jag mådde jätte dåligt i några dagar och du ändå försökte få mig att se fram emot nåt så du räknade upp massa bra och roliga saker vi skulle göra.
Jag kommer aldrig glömma när du blev ledsen för en grej jag inte kunde komma på och kom hem till mig helt tårögd för att du verkligen ville att jag skulle komma på det.
Jag kommer aldrig glömma allt vi har pratat om som kommer ligga nära mitt hjärta under hela mitt liv ♥

<3

Hitta ingen med bättre ljud -.-


ge mig <3

Keps "Solid" - Rasta

.

Idag tog jag hem mina glas smycken som jag gjorde för mer än 1 år sedan, wihu haha :D


Wordless.

I helgen har jag haft världens mysigaste helg med världens finaste tönt Pelvis ♥
På fredagen försökte vi först hitta till fjärilshuset, hahah vilken fuckin katastrof!! Men det va roligt att åka runt xD
När vi väl hitta rätt så va vi där en stund, skit flashiga fjärilar och fiskar :D Mot kvällen drog vi till mitt kära cepebarn Juhänna. Vi hjälpte henne att köpa grejer till en fest, hon skulle va en sagofe. Moget :D Sen svulla vi sönder hemma hos henne med glass, chokladsås, banan och grejer :)
På lördagen chillade vi en del, pluggade en del, köpte massa godis och kollade på Eric gay Saade :) Jag ville titta på hela min min tönt somnade på min axel, hahah sweet :D
På söndagen chillade vi (jag) mest och sen åkte vi in till sthlm för Pelvis tåg :[

Det har känts sjukt jävla skönt att få göra annat än skolarbeten. Jag e så trött på att bara ha idioter omkring mig. Alla människor som egentligen borde hjälpa mig bara gnäller och e dumma i huvet, sad but true. Kan ju säga att det finns för många lärare på rodengymnasiet som borde få sparken. Toapapper e bättre , haha :)
Man mår fett dåligt och får ba dålig energi av bittra människor, e så trött på dem. Synd att man inte kan göra sig av med såna människor och bara leva med bra, normala och trevliga människor.<3


.

wiiiihuuu, klar med båda uppsatserna nu :D
Jag måste bara säga att om någon nånsin har chansen att bränna upp alla böcker som heter:

1. Thérèse Raquin
och

2. Doktor glas

Så snälla gör det!!!!
Jag bjuder på kärleksmums!
Haha :D


.

Shiiit! Jag e sjuk jätte massa skit mkt fett asåå hdjfkovrejv stressad! Jag har till 31:a maj på mig att fixa allt det sista som är typ 438474 saker, orka skriva upp :D
Det känns precis som projektarbetet, samma knut i magen igen, haha.  Sen måste jag köpa en present till min älskling Johanna som fyller 20 år den 21:a maj fifän :D 

Igår satt jag med en uppsats på 7 sidor och la mig vid 03:00 och idag blire en uppsats till och en bild uppgift.. LIVEt ÄR SÅ RÄTTVIST?!?!?! HAHAHA
Jag kommer inte hinna eller ha ork att lägga upp långa texter oså på min blogg, de mesta kommer va tråk om hur stressad jag är. Men det får man ta, jag lär nog bli kåt på bloggen strax efter 31:a maj..haha :D

¨
En gång i tiden hade jag skiiiiiit svart färgat hår.

:D

Dag 10 – Bloggfavoriter.

Jag läser faktiskt bloggar, även om det inte verkar så brukar inte kommentera oså, pallar inte...hahah xD

Det krävs lite mer för att jag ska va intresserad, man måste sticka ut och inte bara skriva om sin vardag och sin omgivning. Bloggarna jag läser oftast ; 

www.amps.blogg.se - Angelica, världens sötaste :) ! Jag älskar sättet hon skriver på. Fett bra att uttrycka sig och sätta ord på sina känslor :D

* www.dedeprivat.blogg.se - Skit intressant blogg, just för att han skriver om sånt jag gillar och inte känner något behov av att tänka som alla andra :)

*
www.kandylandy.se - Älskar hennes stil ärlikamed älskar hennes blogg :D 

* www.lardigteckna.blogg.se - Jag brukar mest kolla denna blogg för att hon ritar så jäääävlaa fiiint!

http://blogg.svt.se/anagina/ - Läser inte den hela tiden, men skööönaste bloggen! Fan va man garvar.. hahah :)

Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi.

Jag tror inte på någon gud som har varit här och räddat världen eller ska komma hit och rädda världen. Folk är för tröga och har svårt att inse att det bara handlar om att tro på sig själv. Det kommer du längst med.
Sen äre ju alltid såhär att, jävlas du med någon så kommer det komma tillbaka, även om du inte tror det :)

And that's life..

***.
Jag saknar våran vänskap, jag saknar att ha någon som förstår mig.

Fuck it

Det är lätt att klaga på nån annan när man inte vet hur den har det.
Det är lätt att att vara elak mot nån annan bara för att man själv mår dåligt.


Jag fattar inte hur länge du ska hålla på och klaga. Ingenting är bra, inget val är ett smart val utan allting är alltid fel. Fel , fel och fel.
När fan ska ni nöja er? Varför är det alltid jag som måste va mogen och inte bråka? Varför ska allting hela jävla tiden vara mitt fel? Det e bara jag som har brister, det är bara jag som gör fel saker och säger fel saker, det är bara jag som är dum i huvet och blir arg. Du är ju från en annan planet, så du blir aldrig arg..säger aldrig dumma saker right? Asså jag e så jävla trött på er.
Ni kan fortsätta leva i eran jävla rosa bubbla där bara jag gör fel, jag orkar inte bry mig. Det jag gör för er räknas ändå aldrig.
I slutändan har man bara sig själv för folk har lätt för att öppna käften och svårt för att finnas där när det behövs!
2iuooco_large

And I still can!

Det känns fett skönt att va hemma och kunna träffa mina älskade syskon, Denise & Nikolas. ♥

Mindre roligt att skolan har börjat nu... Elle dt va vad jag och Selin trodde, HAHA! Det va ingen skola idag så vi chillade på norrtälje city :) Jag köpte en BH för första gången på hur länge som helst. Jag har bara 2 st och det är katastrof när man har bröst! Orken att köpa mer har aldrig funnits just för att det är sååååååååååååååå dyrt med BH:n. Jag köpte en idag iaf, shiiit vilken BH hahaha.

Jag hittade vääärldens sötaste jesus-sandaler (eget ord) på skoman oxå som jag kanske ska köpa, haha ! Jag som annars hatar såna sandaler, men dem hade pärlor o färger, precis som jag gillar't :)

Yaya, nu ska jag sitta och utmana mig själv med en ny sak jag ska testa inom virkning och så ska jag hålla på att förberedda inför våran redovisning på fredag ,trööökigt men men :)


Ny jacka.


Klart :D


RSS 2.0