2009.
Min data ska skickas på lagning för den är för cepä skadad så jag lånar min systers ett tag & tänkte vara lite tidig med en liten beskrivning av 2009 D: som btw har varit sääääämst!


2009 ; bästa vän - Johanna! Så sjukt jeavla underbar människa. Det har vatt ett cp-år med konstigaste minnen, höjden på lathet t.ex... Hahaha. Cp <3 Cp = Bästa :')
2009 ; sjukaste - Alla störda konversationer man har med folk som Adelina..hajjjde, haha:D
2009 ; happy moment - när jag vatt på bästa humör :)

2009 ; sad moment - alla stunder där ångest och stress har vatt stor del till varför man vatt ledsen.
2009 ; underbarn - Joacim :) Du kommer alltid finnas i mitt hjärta. Siete i migliori disponibili! Grazie a voi è
2009 ; roligaste - Selin tror jag. Hahahah hennes blatte humor ibland, love it!
2009 ; jobbigaste - måste ha vatt skolan.. Har kämpat som faen med den. BLääääää ;(
2009 ; sug-min-kuk-idiot-objekt - jag behöver ite ens nämna ditt namn. Fattar ite hur du kan leva med dig själv, så falsk som du är. Föckface.

2009 ; sötaste - Denise är och förblir den sötaste som finns! (:
2009 ;  cpbarn - alex lätt! Hahahah så jävla störd unge :D

2009 ; kärlek - DONKEN! FINNS INGE BÄTTRE! HJÄLPER I ALLA VÄDER! HAHAHAHA :D <333
2009 ; hjärtaavguld - Vad det än gäller så kan man alltid höra av sig till dig & veta att du kommer försöka hjälpa till Angelica. Du är guldvärd!

2009 ; saknad - 2009,2010,2011, alltid , alla år. Jag kommer aldrig sluta sakna dig *...

2009 ; kan-inte-leva-utan - MuusiK! TÄnk hur mkt tid man spenderar på att lyssna på musik. De ea bästa! UTan musiik, vem orkar D:
2009 ; bästa film - Men guuh, YESMAN! Huur kul va ite deeen. Vi höll på att skita på oss ju..:D
2009 ; fest - Många fester detta år har spåårat som fan, och en del har sugit kuk :) men om jag måste välja så va den bästa nog slutet av valborg kvällen :D

2009 ; skämt - haha det finns så många! SHAN ATCI SÄGER ALLT <3 :D :D :D
2009 ; orgasm - De blir halsbandorgasm detta år! Har hittat massa tunga halsband de här året. I'm lovin' it ^^
2009 ; låt - . Jag tror ite hon är den enda som känner såhär ibland, hon e bara en av många. Texten är skit bra, därför värd att bli årets låt :)
2009 ; Mat <3 - I have to say.... flåt donken:(..Meen..de godaste va nog på ett spanien-ställe i sthlm som vi åt på :) Kommer ite ihåg va de hette men massa gott va de iaf! <3

 


Till D..

Det jag tänker på är kanske det dummaste man kan göra, den dummaste lösningen, om det blir av.
Jag vet ite vad som kommer att hända efter det, jag har ite tänkt på konsekvenserna av det bara den som kanske kommer att drabbas. När jag tänker på Henne så faller alla tankar ihop.
Varje dag tänker jag på de, när jag pratar, när jag skrattar, när jag gråter, när jag äter, när jag vaknar, hela jävla tiden.
Det finns i mina tankar mer än Big Mac, då är det faen illa. Haha.. Men då kommer den här besvikelsen över mig kanske försvinna med tiden. Kanske vaknar du en dag och inser att jag va så mycket bättre än vad du trodde.

När man e liten så har man en plats på ett helt annat sätt, då finns det ite så många "men" utan det räcker med att bara finnas där. När man växer upp måste man veta. Då går man på hal is och ett litet felsteg gör så du ramlar. Har du ingen nära så måste du ta dig upp själv. Har du någon där kan du få hjälp upp men sen släpper den handen som hjälpte dig upp taget. Du måste hela tiden veta åt vilket håll du ska gå för att ite ramla igen, och du får ite gråta.
Jag har gråtit mer än vad ord kan säga, jag har gått fel vägar hela tiden och levt utan många viktiga bitar i ett liv. Men aldrig utan ångest.
När jag tänker efter så hittar jag massor av svar till varför jag ite är som alla andra, varför jag e så sjukt känslig. Och till skillnad mot många andra så förnekar jag ite mina fel. Även om mycket skulle jag ha velat gjort annorlunda så mitt liv kanske sett annorlunda ut nu. Så du kanske skulle vatt stolt över mig istället för tvärtom.
Dom här tankarna kommer jag aldrig kunna eller våga berätta för er. Ni kommer aldrig förstå..
En snabb genomgång av jultomtens gåvor.

Ja nu har jultomten vatt här och grejer..Dettäh va vad han lämnade kvar till mig :)

  
-  Fick skor. LILA OZÅ :D


- Fick leggings :)
    
- Fick kläder (:


   
- Fick andra småsaker som miniplattång, hörlurar, presentkort på H&M,smink,parfym, digitalkamera, trosor + strumpor, filmer, hårspray, halsband + örhängen, smink,  osv osv.. :)


Snart Christmas!

Häyäh :D Jag har lyckats köpa klart julklappar till alla NU NU NU :O Det resulterade i att min plånbok blööder. Den har ett stort hål som man kan titta igenom och man ser andra sidan, där står en sista 50 öre och vinkar "hejdå".. hahaha :(
Tiden går så jävlä snabbt, imorgon är de redan julafton och grejer :o Det va mycket roligare när man va liten för då såg man fram emot julafton och det va skiiiit spännande. Man ba gick runt och räknade dagarna, trodde på tomten och va allmänt dummiz :D Allt förändras när man blir äldre. Det är synd fan. Ibland vill man vara liten igen & ha den där dumheten kvar. Fast jag har ju iofs den kvar, jag har verkligen inte blitt nå smartare sen jag va typ 8. Eller sen födseln, jag glömde ju hjärnan i mammas mage så.. :D


Idag ska jag inte göra nåt speciellt, ba uffa hemma och slå in sista presenterna :)
Det börjar bli väärsta julstämmning hemma oxå med våran fina VITA GRAN och massa annat jultönt överallt hemma. Jag är ganska avis på hasse inredningskunskaper, det blir shiet fint alltid när dom fixar och har sig :)
- Och så en liten låt som känns juuliig..:D

 


"Det ser ut som du har varit ute och krigat"

Haha..
Fyfaen vad det spårade igår. De blev för mkt. Helt sjukt.
Jag vill aldrig vara där igen, jag vill aldrig mer känna så igen..

En bild som får mig att slippa gråta just nu..


- 15 dec 2009.

Och ja min vänner, måste berätta lite om Torsdagen :)
Jag träffde min oldii donken-slash-skolkis homie , Viola , och åt ofc på donken, de va min födelsedagspresent från henne. HAHA! Some people knows how to make me smile :'D Att det är genom magen är väl ingen nyhet men vafaan sweetäh :D
Vi satt där huuur länge som helst och bara snackade massa shit och massa minnen och klagade på allt dom har gjort om där. Hallå, wannabe sthlm-donken? Bleaah :o Så körde vi en gammal Emily-Viola thing och jag träffade hennes söta småkusiner och blah blah :D

Ni får ursäkta att alla bilder är dålig kvalitää och fula men måste använda mig av min mobilkamera right now -.-'
Och så sthlm med Denise efter det :)
Vad vore världen i sin glans om ite svull fanns?! Kolla öraat, hahhaah v


Less is more.

Varför ska folk snea en eller reagera på att man ite är tsm med någon?
Neej jag har ingen pojkvän, so what? Livet tar ite slut, livet måste ite vara tråkigt för att man ite är tsm med någon.
Jag hatar att man antingen blir betraktad som player, som tråkig, eller denna reaktion "VAA?! Huur klarar du dig?!"
EN KILLE ÄR ITE LIVET.

När jag hittar en kille som vill annat än bara känna britta mellan dina ben..
När jag hittar en kille som fortfarande kan vara söt och gullig när hans kompisar är med..
När jag hittar en kille som älskar dig för den DU ÄR och verkligen BRYR sig..
När jag hittar en kille som även när jag bor ute i en kartonglåda säger "det är lugnt, du kan komma in till mig"..
När jag hittar en kille som kan ringa dig Bara för att Höra Din Röst..
När jag hittar en kille som har hjärtat större än storleken på sig själv..
När jag hittar en kille som kan visa upp dig alltid och ger fan i alla andra tjejer han förlorar..
När jag hittar en kille som kan vara varsomhelst i världen men väljer att vara med dig för han tycker livet blir mycket bättre med dig vid hans sida..

Då..då lovar jag att jag kommer ge mitt hjärta, helt och fullt.
Mina tankar och drömmar om äkta kärlek kommer ändå alltid finnas där. Jag kommer ite tappa tron. Never stop believing som sagt.

Just nu har mitt hjärta fått för många smällar och tills någon ite visar motsatsen av vad den har upplevt så kommer den ite slå.


Here we go.

Idag har fattiga mig äntligen moneeyy & ska jag till Stockholm och köpa julklappar! :D(JA jag skryter :D)


- 13 dec 2009.

Helgen har gått sjuukt snabbt. De va ju meningen att jag skulle plugga den del till de här jävla samhällsprovet vi ska ha nu på torsdag men nah det blev ite mycket av det.Fredagen va helt seg. Jag va ba trött, både trött i kroppen och trött i tankarna. Jag kommer knappt ihåg va jag gjorde, så kul va fredagen. Hahaha :D

På lördagen va jag med Johanna i stort sett hela dagen :) vi handlade, lagade mat, pratade, skrattade och jag va lite sådär extra tjejig och målade hennes naglar xD Jag hjälpte henne oxå att dekorera sitt pepparkakshus.. Jag går ju estet liksom, gaah. Väldigt fint blev den, det märks att jag går estet. Noot :D Man tror att det är gjort av skitungar på dagis. Men ja, sånna är vi :D

       

OCH MIN KÄRE FARBROR KOM :D Han är så skön och lätt att prata med om precis allt och vadsomhelst. Så det va very nice att träffa honom. Han ska vara kvar till typ slutet av dec, awesome! :D Vi snackade massor och kollade på en film som jag måste kolla klart på sen för jag somna ofc mitt i filmen -.-

På söndagen fyllde jag 18 ju! Johanna va fett söt och kom med en liten tårta :DOch jag fick typ pengar, kläder, vantar (hööhöö) och fett mkt godis av Denise.
Tack för alla GRATTIS-SMS och samtal och fb-grattis !
 Hahahahah :)


Emo.

VAFAAAN VARFÖÖRRRR?!!!!!
AHHHHHHHHHHH!!!

Sadface.

Jag kan inte låta bli att sakna dig, att önska att vi fortfarande va vänner, att inse att jag aldrig kommer att hitta en vän som du...aldrig..
Jag är så trött på det här, samma sak hela tiden. Falska människor och folk som bara tänker på sig själva. Jag kan inte hitta min mening, jag kan inte hitta svar.
Det går inte en dag utan att jag somnar till ljudet av mina tårar. Varför kan du inte bara komma tillbaka? Jag orkar inte livet utan dig, det är inte samma sak.
Jag orkar inte låtsas vara stark, jag är inte stark. Jag går under..
Klumpen i mitt hjärta känns varenda jävla dag. Det gör så sjukt ont. Ibland gör det så ont så det gör ont att andas. Jag tappar min andning och tårarna bara åker neer. All min glädje rinner sakta med säkert iväg. Snart finns det inget kvar.
Den enda som förstår finns jag inte för längre. Det är bara du som förstår. Men du är inte där..:'(

/\/\/*

But you're just a boy
You don't understand

and you don't understand,
How it feels to love a girl
Someday you wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you're taking her for granted

And everything you had got destroyed

But you're just a boy..Hej-jag-kommer-att-vinna-idol-för-att-Calle-eller-what's-his-face-suger.- 7 december 2009.

Jag träffade mitt älskade cpbarn som jag inte träffat på ett tag nu :D :D :D !!
De blev lite stan i Norrtälje och pizzeria (OFC, hahah ) i Rimbo & massa prat om saker och ting. Wundermys :D 
Min födelsedag kom upp oxå och hon sa att hon lätt skulle baka en tårta åt mig och komma på morgonen med den..hahahah så sööt! ii äää ! Det är nåt speciellt med den bruden asså. Absolut inte som
alla andra :o

 

<3

 


Orkar ite blogga händelser denna vecka..

Så jag får la skriva såna där små onödiga saker som händer denna vecka.. Höhö 0.o

- Måndag ; Roxana fyller 18 år !!! <3 :D + kanske träffa mitt kära cpbarn Johann ♥ :)
- Tisdag ; Inget bestämt förutom skola "/ OCH ugly bettan , desperate housewifes ofc :)
- Onsdag : Möte med barnet Emily , hasse och mentor. Noohh.. ><
- Torsdag ; Inget bestämt förutom skola "/
- Fredag ; Fåår see :)
- Lördag ; Farbror Danny kommer hit från skåne och hälsar på :D
- Söndag ; DET ÄR MIN FÖDELSEDAG JU! :D Men palla fylla 18 på en söndag, det är då man ligger hemma och vilar ut helgen. Bleah -.-Pysspyss <3


- 4 dec 2009.

Ibland pallar jag ite skriva och skriva om vad jag känner, man kan ite alltid hitta ord för vad man känner. Då spelar musiken stor roll. Såna där klockrena låtar som förmedlar exakt den känslan man känner, eller hur man mår. Dom kanske ite är värsta bra låtarna men texterna är så jävla bäst.
Därför mina barn ska jag börja att lägga ut låtar ibland istället för text :)

 


Todo de ti.

Jaha då har vi vatt på mässan i Älvsjö.
Nu ska man väl tänka på sin framtid och grejer..


Time can break you're heart.

Ena stunden leker livet,
andra studen är
allt borta.

Det viktigaste i livet är tron. Tron på dig själv. Den får man aldrig tappa.
- MEN JAG FÖRSTÅR ITE VARFÖR VI SKA BEHÖVA GRÅTA SÅ MYCKET...
When you so tired but you Can't sleep.

Idag hade några sitt muntliga NA i svenska B och ett av dom berörde verkligen mig..
En tjej i min "klass", hon hade en bild från när hon va liten där hon stod helt ensam men ändå lyste upp den trökiga bakgrunden med sina färgglada kläder. Och så började hon prata. Om ensamhet. Om att man måste se upp med att låta någon gräva sig i sin ensamhet. Mobbning och allt sånt där skit. Och om hur hon alltid har gått sin egna väg utan att veta vart den leder eller vart den slutar. Bara gått och hoppats på det bästa.
Sen blev hon mer personlig och började prata om sig själv och sina erfarenheter om ensamhet. Hon pratade om att hon ensam förut och hur det kändes osv. Fyfaen vad modigt gjort.
Det är mod. Att våga berätta/stå för att ens liv ite alltid är perfekt utan att få folk att tycka synd och visa att man har växt och lärt sig ändå.

Efter det kom hennes pojkvän in i bilden och hon pratade om hur han har hjälpt henne att värdesätta sigsjälv och tro (som många tjejer har svårt med)
Hon pratade om första kärleken, de där pirret i magen & så som det är när man är riktigt kär och det är äkta kärlek.
Det va så sjukt fint, hennes tal! Blev faen nästan tårögd.
Såna här människor är GULD! Människor som har nåt innanför huvet och ite bara gör allt för att passa in och vara som "alla andra" :)


- 2 december 2009.

Hej hopp gummi snopp! :D
Snart fyller jag 18 år, nästa vecka på söndag :D Jag har ite riktigt sett fram emot det eller längtat men nu börjar det kännas :o
Jag är sådär barnslig och önskar mig nåt oxå. En piercing i tungan :) And I will get one! :D
Men jag vet ite om jag ska göra det på måndagen efter min födelsedag eller vänta till typ slutet av dec. Jag har ju tänkt dra ut på krogen, förhoppningvis, och gör jag en piercing så får jag varken röka eller dricka i typ tre veckor. Då blir det ju ingenting om jag ska ut helgen efter jag fyller..Wuuhuu.. näät!

På tal om födelsedagar så fyller Roxana också år nästa vecka och ska ha fest i helgen. Det lär nog bli skit kul men får se om jag går :) Man vill ju såklart gå dit och se Cääthy shaka sin ass på bordet men aa jag är lite halvsjuk så får se hur det blir. Jag hoppas jag kan gå :D

På fredag blir det Mässan i Älvsjö oxå och så måste man tänka på sin framtid igen.. åhhåå.. :o


Bästa igår.

E: Tänk * och hennes kille i sängen.. Han skulle ju fan gå vilse i hennes röv..
S: Vadåå gå vilse?! Det finns ju anvisningar på skinkorna. Hur skulle han kunna missa det?

HAHAHAHAHAHAHA!


RSS 2.0