Täby är ett ställe rimbo'bor hänger på en hel del .

I Fredags va jag med min syster i Täby. Det va massa kuul :D
+ så träffade jag på Viola som man ite har sett på några veckor, very nice var de, har saknat <3 :)


Friday my friend.

Hellooo :D
Måste bara säga att jag hade världens äckligaste mardröm inatt! Fiifaaan!
Aja, just nu sitter jag här med våran senaste och sista bilduppgift innan sommarlovet. Uppgiften är då att göra om ett rum , vilket man vill , hur man vill och sen göra rummet med hjälp av kartong. Man ska göra väggarna och sofforna och hela shitet man ska ha i rummet. Nästa fredag är de redovisning av den och det känns ganska suck för jag kommer ingenstans. Visst, de är ju skönt att man får göra exakt som man vill utan några om och men fast det blir jobbigt oxå för ibland torskar fantasin och man vet ite vad man ska göra. Som typ..nu ><
Jag vet att jag ska göra om mitt rum med tema lila..Punkt. Haha fyyfaen vad bra det här går!

Snart är det också skolavslutning , 11 juni. Och chaisää Jonathan fyller 18 dagen innan :o och jag känner mig ganska stressad med alla rester jag har , sjukt mycket rester. Jag har typ rester för 5 personer eller nåt. Vi med massa rester kan ite njuta än. Blääeh. Eller överhuvudtaget. Iaf när man heter Emelie. Helt otroligt att jag kan ha blitt så dålig i skolan :O bajs på skolan och bajs på lärarna. Dom är bara på en om vad man ligger efter med hela tiden..
Vet heller ite vad jag ska göra den dagen, alla lär väl vara nere i parken och supa som faen. Jag har inget bestämt än så det känns ju oxå redigt bra..


Jag har lust att åka till stockholm och shoppa nåndag (gaahhh) hahha :D nån som oxå känner lusten ? Säg till :)
Fritt fall har jag oxå lust med  :D min syster va där igår med sin klass, fett orättvist! Det är sjukt jävla kul där , skitsamma om det ite finns mycket eller är stort. Kul kul kul ! :D
I sommar måste det bli grönan igen :D


Helgen blir iaf plugga och försöka fixa klart redovisnings Power Point shitet om Brasilianska Karnevalen till lektionen på tisdag. Sen får vi se vad de blir av helgen, har inget planerat x)
Anyway,
Ha en trevlig helg :) <3

Ännu en dag att gräva sig i lektioner.

Jag tycker ite om all skitsnack som media ger alla människor.
När man kolla på reklambilder så ska alla tjejer ALLTID vara så pinnsmala , utan röv utan bröst. Och jag vill spy. Det är ite fint någonstans!

Ja-jag-kollade-nyss-på-bikinisär-och-blev-irro-på-alla-pinnar-som-ska-vara-modeller-för-dom. :D Jag kom precis på att jag ite har nån bikini alls & snart är de sommarlov. Då vill man bada ju :o måste köpa en ny. Orka!  x)
För några dagar sen klippte JAG lugg oxå. Klippte den själv så den är ju lite (!) olika längder på sidorna av luggen. Go Em, du är så duktig (Y) haha not :D Fick iaf några kommentarer om att de är snyggt av några i klassen så jävligt hopplöst kan de ite ha blitt :D nu är jag ganska nöjd med mitt hår faktiskt. De har växt en hel del , fast är de ganska slitet men no way att jag kommer dra till frissan och klippa mig. Dom säger att dom "bara" ska klippa topparna sen när man är klar har dom klippt bort typ halva håret. Nej tack ! :o

Faen vad jag skriver om hår, jag är så fäst vid hår xD haha!

As my memory rush , I never forget what I've lost.

I hope you can hear me
I remember it clearly
The day you slipped away
was the day I found
it won't be the same.

Ta vara på de du har & dom som bryr sig om dig.
När du går igenom saker, förändras & dom ite förstår
så blir du helt jävla ensam kvar.


Kossor,hästar,skogar, insekter,kryp = SINGÖ.

Helgen spenderades ute på Singö & blev redigt lugn :)Fredag: Johanna va hos mig och vi käkade gooood maaattt :D Sen skulle hon dra till sitt sommarställe ungefär vid Singö då hängde jag på :) fyfan för bussresan , heeeeeeel lång och de enda man såg vad skog skog och SKOG. Vi kom iaf fram vid nio till hennes föräldras husvagn. Eftersom alla ite skulle få plats i den, de skulle bli hur trångt som helst ju, haha, så fick jag och Johanna sova i deras stuga där varken el eller vatten fanns. Som grottmänniskor fick vi bo  ju med levande ljus och shiet. xD  De blev en del snack innan vi skulle sova & vi fick reda på när ålands färjan skulle åka :D myys :D De va ite så svårt att somna som tur va så sen blev re snark:D

Lördag:
Vi vaknade skit tidigt , typ vid 9.00 -.- Ålands färjan åkte vid tre så vi hade absolut ingeting att göra på några timmar. Mycket snack,spel och ätbara saker blev det då, Haha x)
Klockan två började familjen Jansson sin bilresa mot Grisslehamn där de en timme senare skulle bli båååt :D
Väldigt nice på båten vare & Simon och Johanna köpte hur mycket godis som helst. Nästan lika tjocka som jag ju :)
Efter båten blev re pizza :D och sen kom vi hem vid tio typ. Då hade vi noll att göra så jag & Johanna cyklade ca 8 km, faaen vad jag hade ont i röven efter de. Sadeln va hur hård som helst och mina ben räckte ite ens ner så jag fick cykla skit konstigt. Livet är ite lätt när man är liten -.-
Kvällen blev SPEL SPEL OCH SPEL. Sen snark igen :)

Söndag: Sista dagen ute bland kossorna och dagen började med att Simon och Johannas pappa slog på fönstret vid stugan så vi vaknade. Höhöö , ite kul att vakna så :o
Vi hängde med Johannas pappa och Simon ut och fiska efter de. Guuuhh. Fiska är tråk :D
Hemresan kände som en jävla evighet men det va kul och mys helg :)
Bilder kommer kanske sen om jag orkar lägga ut :D

SNIPP SNAPP SLUT SÅ VA HELGEN SLUT.

Johanna Jansson, 18 år :) <3

Idag är en viktigt dag för idag fyller min älskade Johanna Jansson 18 år! :D
KÄRLEK TILL DIG !! <3 och välkommen fula bilder :DPS:
 
                                                                                                                                                                                      DS.

Melodifestivalen är ganska tråkig ändå kollar man. Höhö

Hej alla glada barn ! :D
I helgen satt jag (som många andra) och kollade på eurovison song contest? haha! Det var väldigt snark gånger hundra minus 3 plus 85. Alltså ite så jävla roligt.
Jag ville som alltid att PORTUGAL<3 eller ARASH :D skulle vinna men nej , Norge men sin fule 3 m leende snubbe vann shetet iställe. Bra för Norge mindre bra för mig , han va ju ite ens så bra som alla tror att han va. Och sången med fiolen och allt... Haha...ingen kommentar asså.. :D 


Bara för mycket tankar på en gång.

- Jag har så jävla ont i hjärta, det är sönder. Vill ite känna. Vill ite tänka.
Take it away from me..

Förstå att du aldrig kommer bli bättre bara för att du snackar skit bakom ryggen på mig, bara för att OJ du har någon som älskar dig nu, bara för att du känner dig mer populär nu än för 2 år sen. Man blir ALDRIG bättre genom att säga att andra är dåliga, glömde dina päron lära dig det?

Du går där med din stolhet så hög så den petar gud i röven & tror att du är så mycket mer. Jag kommer faktiskt aldrig ta åt mig av dina blickar när ingen ser, ditt skitsnack när jag ite är nära. För jag vet att en vacker dag kommer du stå där helt ensam, utan någon som hjälper dig,  för att den enda du egentligen tänker på är dig själv. Bara det att du ite visar det för andra. Än.
Jag gjorde valet att släppa in dig i mitt liv och öppna mig för dig, jag gjorde också valet att släppa dig från mitt liv. Kanske va de bra, kanske va det dåligt. Men de va ändå mitt val. Som du ite ens idag har kunnat acceptera. Förut så tänkte jag på det ganska mycket, grubblade över det. Jag vet att när någon ska försvinna ur mitt liv, så ska den verkligen försvinna. Utan att tänka mig för , utan känslor. Bara bort. Så jag grubblade en hel del på om det var rätt. Och jag kom fram till att det va rätt. Jag klarar ite av att vara med någon som är som du. Som prata om det du pratar om, som är falskheten själv, som är Dig helt enkelt.
Nu har det ändå gått en bra lång tid och ändå så fortsätter du som om det va igår vi umgicks mycket och va bra vänner. När faen ska du växa upp? Jag trodde tiden förändrar en och oftast så mognar man till.

Jag är så grymt fylld av känslor just nu (ska man blir förvånad) .
Är så sjukt trött på att bli sviken och är trött på en del människor med. Jag är trött på att det är så många som låtsas bry sig om en sen när det verkligen gäller så hey they forgot you.

Igår så stannade jag och Selin kvar i skolan till ca sju för att jobba med rester. Det va faktiskt hel kul :D hööh. Fast det suger rejält att när man går bild, som jag gör då , så får vi såna uppgifter som man bara kan göra i bildsalen då kan man ju ite ta med bildsalen hem och jobba hemma utan måste stanna i skolan. Suger!
Vi får ite heller nåt att äta, vi hade inga pengar så jag och Selin fixade de på mitt sätt :D "det är så typiskt utlänningar"  .

Känns redigt skönt med fredag iaf :D
Helgen blir väl mestadels plugg plugg, plugg, plugg och vet ni vad? PLUGG..spyyy på det! Jag vill ite skola,
Jag Vill
Pengar.
Ny hårfärg.

Alkohol.
Soola.


14 maj.

Idag är det 14 majihhhiii :D

Minus på onsdagen denna vecka.

Mamma ; Nikolas ligger på sjukhus.

Fyyffaann vad jag blev rädd igår när mamma ringde och så sådär. Mitt hjärta stannade när dom orden kom ur hennes mun..
Ja, min lillebror hamnade på sjukhus igår då. Han fick en fotbollsmål grejs på sig. Dom hårda kanterna kom rakt på hans huve så huvet öppnade sig och han fick sys på sjukhus. Allt på grund av en i hans klass som hängde på den så den ramla..
Stackars lilla brooor, nu har han några äckliga stygn på högra sidan av huvet och hans högra öra är helt tjockt :(


Roligaste fotolektionen sen vi började med kursen.

Fett kul det var igår på fotolektionen. Vi har fått en uppgift som är att fota 3 bilder och göra reklam för det vi har fotat på dom 3 bilderna. Jag hade absolut ingen arne om vad jag skulle göra , först tänkte jag göra reklam för donken, de är ju ändå mitt andra hem men hade inga pengar för att kunna göra som jag ville så det gick ite. Sen kom Viola på en bra sak, vi kunde göra reklam för GeBlod.Nu eftersom hon ändå är blodgivare :) då gick vi till bildsalen och hämtade Selin som skulle vara med i bilden. Hon fick lägga sig på en kant av skolvägen och lite framför henne la vi en tampong. När vi va klara gick vi till media och la över bilderna på datorn och gjorde om med text och shiet. Vi skrev "ibland räcker det ite till......" och sen GeBlod.Nu en bit under, orka förklara vad vi menade. Hahaha!
Våran fotolärare tyckte de va skit bra och gav oss jävla massa beröm, men de roliga va att han kollade på bilden i typ 10 min och sa
- Det ser ut som en jätte stor tampong, man skulle kunna misstolka de och tro att de är en men det är ändå ganska häftigt bild.

HHHAHAHAHAHAHAHHA  jag föörsööökte som faen att håålla mig från skratt!!! vi trodde seriöst att han drev först men det gjorde han ite, han hade ite fattat att de VA en tampong, hahahha :D
Sen skulle vi lägga ut bilden på skrivbordet så han kunde hjälpa oss att skriva ut den så letade han och letade i typ 5 min efter bilden när den låg precis där han kollade, precis där musen pekade. Hahahah ahhhhh iihhhhhh!!


Suck suck och ännu mera suck.

Och så gjorde du det igen. Ska jag bli förvånad?
du säger att du bryr dig om mig men jag börjar tvivla
på det mer och mer för varje dag som går..

I think I'm better of alone.

Du slösar för mycket tid på skolan.

Det känns verkligen som jag komma ut skolan när jag är typ 68 eller nåt. Helt sjukt vad jag ligger efter i allt. Det känns som jag ite har gjort nåt sen vi började tvåan! Faan vad jag hatar re. hata hata hata hata! De vill ite att vi ska vara stressade med sakerna ändå får vi skit mkt saker att göra och lämna in!

Press från skolan, press hemifrån.


Jag har funderat en hel del på att hoppa av. Tänkte oxå byta linje och kanske se ifall de vore roligare med nåt annat . är ju ändå ite så jävla nöjd med linjen jag går nu (oo0oppss) men jag är sååå skoltrött så jag vet ite om ens de skulle förändra nåt.
Jag fattar bara ite hur faen de kunde bli såhär mycket. Jag låg ju helt okej till i ettan, nu rasar allt bara ihop i skolan. Jag orkar knappt gå till skolan ibland & lärarna är så sämst man bara vill gråta. Känns som jag vill ge upp de här..
Ändå är min mentor så fuckin positiv mot mig och tror på att jag kommer klara de. Iaf nån som tror på mig.
En stor sten finns i mitt bröst och där kommer den finnas tills jag löser det här. Vad ska jag göra av mitt liv? Blir helt deprimerad av  bara tanken...

Och idag orkar jag ite vara positiv för det gick skit dåligt på nationella provet i engelska. Fattar ite vad de är som händer med mig, det har aldrig gått dåligt i engelska. Jag älskar't ju.. PINSAMT!
Bajs på allt.

Den här låten får mig att tänka på massa minnen som aldrig kommer tillbaka.


You don't know until you've got it.

Jag är helt sjukt sugen på massa grejer:


* Klippa riktigt uppklippt + hårförlänging.
Faen vad jag saknar mitt gamla "igelkottshår" när jag hade jätte uppklippt i bakhuvet så det kunde stå :D Vill verkligen klippa så igen och och sätta in extensions längst ner av håret. Jag kan föreställa mig hur det kommer bli, lovely!
* Flytta Hemifrån.
Hur kan man inte längta asså? Eller jag har väl mina anledningar att längta mer än vad andra kanske gör, men LÄNGTAR! Bara gå därifrån och aldrig mer behöva orka med en viss person..
* Sola solarium.
Man kan ju tänka såhär "Varför skulle hon behöva sola, hon är ju redan tillräckligt mörk så man tappar bort henne i mörkret" men jag skulle vilja re iaf :D haha! Man blir en mycket finare brun på solarium.
Egentligen skulle jag behöva sola ansiktet en hel del för de är ganska blekt om man jämför med min kropp men ofta jag kan stoppa in huvudet och ha kroppen utanför där man ligger och solar solarium så bara huvet ska bli brunt xD* Börja träna.
Jag måste verkligen börja röra på fläsket. Det va grymt längesen jag tränade ordentligt. Och jag vill ite likna en levande köttbulle i slutet på året när vi kanske ska till Chile :o* Åka till en annan stad.
GÖTEBORG! MALMÖ! Vad som helst som ite är Rimbo, Norrtälje eller Stockholm. Man tröttnar efter ett tag på dom här ställena ><* Testa färgade ögonlinser.
Yaayy :D Jag har lust att prova bara för att se hur de skulle se ut på mig. Antar att de skulle bli ganska konstig färg vad jag än tar eftersom jag har så möörka ögon , men men , man vet aldrig förrän man har testat :D* Piercing.
JAAA! IGEN :D fast denna gång vid läppen eller ovanför läppen. Naveln är ite riktigt min grej och tungan skulle kunna funka men jag vet ite om det kanske skulle göra skit ont :oOBS xD

Bloggen görs om, därför den är så ful just nu! :)

I like you.


Jävla tand, bättra dig!

Idag ska jag till tandläkaren. Igen. Nooohh! Dom ska fortsätta och fylla min tand eftersom dom kom fram till att jag har ett hål inuti tanden förra gången när dom fick hålla på som faen i min mun :/ sadface!
Tandläkare är ite direkt bland mina favoriter, I'm not liking this :o

Ite heller gillar jag vädret. DET SÅ SÅÅ KALLT! REGN OXÅÅ..:(
Jag vill bara åka utomlands, typ Spanien eller nåt , hääärliiigt, bli lite svart..are hahah :D


Valborg.

Min valborg kväll blev ganska lyckad till slut :D
Det började med att jag skulle till sofias lägenhet (typ hennes då xD) men hon var fett seg på att svara när jag hörde av mig till henne så jag och Selin drog till stan och kollade kläder istället :D hööhö..Som vanligt va allt skiiiit dyyrt, man måste seriöst vara rik för att kunna klä sig som man vill -.-
Jag hittade iaf en rosa kjol som jag köpte. Hej-nya-rosa-kjol :D
Efter några timmars flumm på stan hängde jag med Selin hem till henne. Hennes mami är så sjukt jävla rolig :D Jag satt där och pratade med henne medans Selin rakade av hennes bror Eriks hår. Hahahah!
Sen fick vi qua...hm...någonting att äta. Mmmm! Goottii gotttii! :D
För att hinna med kvar över sju bussen till norrtälje fick vi stressa lite men hann ändå :)

I norrtälje gick vi först till flygis för jag ville ha dricka. Erik tjatade massa om att vi skulle dra till willys istället för de fanns mer att välja bland där men varken jag eller Selin lyssnade speciellt mkt xD
Mitt i allt ringde Mickis och ville att vi skulle komma och hämta henne, helt åt helvete i lommarn, för att de va fullt av poliser överallt där. Så vad gjorde vi? Jo vi gick ända bort dit. Faen jag va helt slut när vi kom fram, måste ha frågat Selin minst 45 ggr om de var långt kvar. Haha totally noll kondition! 0.0 kanske dags att börja träna mkt snart..hahah.
Mickis satt iaf högst uppe på sin balkong när vi kom fram och rökte. Eftersom vi ändå hade missat typ nästan hela majbrasan drog vi till willys iaf och köpte dricka.
Det blev berget sen, målet var majbrasan. Haha. Där träffade vi på massa folk som jag ite känner x) och ite långt därefter skulle vi hem till en av tjejerna , alex, och sjunga singstar + paartyy. Hahah, jo tjena! Alla söp som faen hemma hos alex och hon va ite snål med dricka asså :O
Ganska kul var de där tills det blev tjafs och bråk! guuuh!  Fattade inget!
Tydligen hade Norrland svurit och bråkat med en av tjejerna på festen så alex mamma fick ryck på henne och tänkte slå sönder henne. Hon blev iaf utslängd och alex mamma hotade med att ringa polisen om hon kom tebax. Jag var ju helt snurrig och lite borta så jag och Erik hängde på Norrland och jag försökte övertala henne om att ite gå tebax och bråka. Hon tänkte ju det, men jag pallade ite med tjafset.
Tiillslut kom vi därifrån och Norrland fick prata med polisen och shiet. Vi hade alex bror efter oss så hon va tvungen..uhh..
Erik ville hem så Norrland och Erik gick till busstationen och jag vände håll. Jag va så jävla borta just då så jag tappade bort mig själv i norrtälje. Hahahah det var heeemskk! Ringde hit och ringde dit men ingen fattade vart jag var nånstans och jag kunde ju ite komma med någon bra förklaring för jag va helt borta..:( hahaah. Efter en massa jävla irr i norrtälje kom jag på att jag va vid ishallen och ringde sofia som mötte mig vid H&M med Natti,Cami och Harley:) Jätte kul att träffa Natti igen. Nu var de ett jävla tag sen så jag blev glad att se dom :D

Vi skulle gå till "Sofias lägenhet" men tappade bort Natti,Cami & Harley. Dom drog innan oss :O så de blev en ganska lång promenad för mig och Sofia upp till Grind ungefär. Men jävligt rooolliiig :D hahaha oförglömligt! :D
Stopp blev det vid en lekpark där jag skulle gunga men det gick ite så bra xD En folkmassa kom fram till oss och ville att vi skulle hänga med på fest. Men dom var så långt ifrån oss när vi hade bestämt oss för att kanke hänga med så vi skippade re och gick till lägenheten där Natti fick komma och låsa upp dörren så vi kunde komma in till värmen igen. Tackochlov!  :O
Sofia tog en cigg med mig brevid på balkongen och de blev en del snack:D sen däckade jag på soffan och Sofia gick och la sig antar jag. Alla andra sov redan :)
hahahah lyckad kväll!

På fredagen blev det en snabbis på pizzeria med Sofia innan jag tog bussen hem :) Otrevligaste busschaufförren ever. (ska jag blir förvånad?) En tjej fick gå av bussen för att hennes sms-biljett va fel enligt honom och de va nära att jag oxå blev avslängd. CP! Förstörde hela fredag eftermiddagen. Hahahah.! Gubbjävel!Hoppas alla hade en rolig valborg! :D
PUSSS!

RSS 2.0