ANONYMA PUSSI :)

Min kära älskade anonyma vän.
 Jag kan mycke väl vara en slampa en hora etc. För jag är en hot latina tjej och som vi latinos säger så kmr du bli lika fet och ful som din mamma! Och jag kommer att förtsätta vara hot hot hot ;)
Tack för idag.
PS. glöm inte att din mamma är en stor fet kossa, muuuuu :)


I don't wanna miss a thing.♦ Tusen tankar
En Dröm.
♦ Tusen drömmar
En Verklighet.


Hejsan förflutna tider.

Idag var jag & Denise med Broder Niko på Öppet hus för att mamma & hasse hade saker att göra. Vi va i Bålbroskolan, grundskolan där jag gick hela liten-livet. Haha, 3 år sen sist, de kändes redigt konstigt att träffa gamla lärare och så & man fick mkt nostalgii på olika ställen i skolan :D Gamla tider kommer man aldrig glömma <3
Hans självporträtt va iaf de finaste vi sett på länge asså.. Han va blå, hahaha :D       


Det känns fett nice att se broder Niko växa upp, bli äldre och cp:igare för varje dag som går :) Syskon är fan bland det bästa man kan ha. Utan syskon skulle jag ite tycka det va kul. Det finns liksom ingen annan i världen man har samma samband med, samma blod, samma rörelser. Finns ingen i världen som man man går igenom så mkt tårar och glädje med men ändå stöttar dig i slutändan. Som du alltid kan vända dig till. Jag fattar ite folk som har dålig kontakt med sina syskon eller bråkar mkt, verkligen stör sig på sina syskon. Visst, vi bråkar oxå men det håller ite längre än någon/några dagar. Man löser det alltid för man förstår varandra på ett helt annat sätt, en helt annan nivå.
Jag är som sagt jävligt tacksam för dom syskon jag har fått, utan dom skulle inget bli eller vara desamma. När jag va liten va Denise alltid som min bättre hälft fast hon saknade hjärna och gjorde som jag sa, hööhö :D och Nikolas va det exakt samma sak med, vi har alltid lekt tillsammans, gjort allt tillsammans genom barn-tiden. Vad som än händer när alla vi blir äldre så kommer jag gör allt jag kan för att vi alltid ska hålla kontakten, vare sig någon flyttar till Kina blir gud-finns eller vad som helst. För ingen i hela mitt liv har någonsin tagit den stora plats som Denise & Niko gör. Det finns ingen som bara efter någon dag kan skapa en sån saknad om den ite är där som dom gör. 

Jag dör för er, jag gråter med er, jag skrattar med er, jag tänker med er, jag känner med er. Er & mitt hjärta blir ett helt hjärta. 
Ni betyder allt & mycket mer <3

BÖÖÖGLÅÅTEN SÄÄGER ALLT :)
- This love is unbreakable ♥

But you'll be in my heart.

Promises means
e v e r y t h i n g
but after they're broken sorry means
n o t h i n g


Dagens inköp:


Du är myndig nu så du kan sluta drömma.

Igår va jag och fixade mitt internationella ID-kort som går att använda runtom i Europa, 50 år senare men vad ska man gööra :D Jag skrattade åt bilden i typ 30 min och retard killen som skulle hjälpa mig ba kollade som vi va från en annan planet ? Hahah ^^ Blev skiiit fuul på den. Riiktiig jävla transabiild :D
Anyway nu är det iaf fixat så om ca en vecka får jag ID-kort & sen blire kroooggeen som vi alla har sett framemot! Eller mest jag då, men jag hoppas någon fortfarande är på iaf ^^Och ja jag ska ändra den fuula äckelfärgen på min blogg sen när jag orkar xD

 


Actions speaks louder than words.As my life flashes before my eyes
I’m wondering will I ever see another sunrise?
So many won’t get the chance to say goodbye
But it’s too late too pick up the value of my life.


Vad hände med the good times?

Idag är ingen bra dag för jag är så trött på att människor är såå falska. Tillochmed dom som står en nära..
Man kan inte lita på att någon för såna människor som är sådär speciella är det fan slut av.
Plus att jag kan inte sluta tänka på att jag vill ha en förklaring på varför det blev som det blev men ändå så vill jag inte. Samtidigt så vill jag inte tänka på det men jag kan inte låta bli att tänka på det ibland innan jag ska sova eller under dagen.
Jag kommer säkert sitta och tänka på det typ hela dagen idag med. 
Och jag vill inte att det ska bli Helg för att då kommer jag tänka på det 357747 ggr mer. Det kommer kännas så konstigt att det inte blir som det skulle bli.
IDAG ÄR INGEN BRA DAG -.-
Varför finns det inge bra,nytt liv att köpa på Ö&B fään..Tänkomdubarakundeförklara.- Don't tell me 'cause it hurts.


- Segertåget.

Jag har tänkt (ovanligt, haha) på hur svårt det är för vissa att kommer över sina ex/gamla ragg/någon man gillat. Jag är en av dom ibland. Vissa kommer jag över på några veckor och sen finns de dom där som alltid finns kvar i ens hjärta och lite då och då kan dyka upp i ens tankar.
Men vissa kommer verkligen aldrig över helt & hållet, aldrig. Jag förstår ite, vet att det är skit svårt att glömma någon när man verkligen älskar den & vill vara med den och bla bla, men varför tänker man ite bara längre för sin egen skull?

Vad tjänar man på att vara ledsen för någon som ite känner desamma, som ite är ledsen för dig egentligen. Om man vet med sig att man gav sitt allt och på alla sätt var den bästa av sig själv mot den man var tsm med så finns det inget mer att grubbla över, då har du gjort ditt. Om han/hon ite kan se det fina med dig, om du nu försöker få tillbaka han/hon eller är ledsen för han/hon, så är personen ite ens värd dina tårar. Man ska ite gråta över spilld mjölk, bara hämta ett nytt och fylla på.
Men man ska heller ite börja snacka skit om den man har varit tsm med eller börja behandla den som skit som många gör & jag fattar ite vrf?
När man ändå har haft något fint tsm så kan de la få vara ett fint minne man har and that’s it. Någon respekt måste man ju ha ffs.

Varför ska vi människor funka så jävla konstigt? Vilja ha de vi ite har & när vi väl har det spelar de ingen roll för då vill vi ha något nytt vi ite har. Och ibland när vi har något vi vill ha men något vi ville ha kommer tillbaka så behöver vi ite ens tänka på saken..

Människor är konstigare än en åsna med tre ögon.. Haha.


Thank god for weekends.

Min helg har sett ut såhär i stort sett ;

- FREDAG
; Chiillaat & Barnvaktat liite. Jag va så sjukt jävla trött så däckade typ vid 8 ;$ hahaha! Men man måste få sin vila från skolan. Redan en vecka fään..
- LÖRDAG; Va i sthlm typ hela kvällen :) Riktigt fishy (hahaha) på kvällen innan jag skulle hem.. höhö 0.o
- SÖNDAG; Plugga lite inför ett prov jag måste göra, fixat nya låtar till mobilen :D , pratat massor med en kompis om saker & ting.. ^^

Ett liv du inte lever
Ett steg du inte tar
Ett förlåt du aldrig sagt
En fråga utan svar
Jämt ska man glömma

Glömma och förlåta
Glömma och förlåta

Men när sorgen är som störst
Finns den ingen tröst..


Abre tu corazón.

tradheti po te vjen era
tradhetine ne gjak e ke
mua po me ben fjtore
e veten se sheh

tratheto po te vjen era
cdo dite e cdo nate
deri tash te kam duruar
ste duroj me gjate..


Dagens låt;

Det spelar faktiskt ingen roll hur länge sen de va sist, jag tänker ändå på dig hela tiden. Jag blir alltid tårögd när jag kollar på bilder där du&jag finns med. Det känns så sjukt konstigt att det ite finns längre, att det aldrig kommer att finnas igen. Och även om det kansker kommer tillbaka så kommer det aldrig vara som förut igen. Vi har växt mkt. Åt olika håll.
Många gånger önskar jag att Den Där Dagen aldrig hade hänt så det ite skulle blitt såhär, så jag ite skulle förlora't ännu en del av mig. En del av mig som ingen någonsin kmr kunna ge mig tillbaka, för det finns ingen som dig. Ingen sån, äkta vän i alla väder.

Tänk att en gång i tiden hade jag en bästavän som ingen annan.

 
När flyttar solen tillbaka då?

Man vill nästan gråta när man tittar ut genom fönstret !
P A L L A R I T E M E E R S N Ö Ö Ö Ö Ö Ö ffs !


Höjden på dålig humor!

   

Varje gång jag kollar på den här så tänker jag på hur sjukt mkt vi garvade när vi kollade på filmen..
Hahah dålig humor är bra för livet!

A vs A


( Jag känner igen mig som faan i hans uttryck..haaha :D )

   +

Det va redigt länge sen jag va på bio så när jag får pengar igen så blire fään bio :D’ . Jag vill antingen se Avatar, som typ alla säger är skit bra (?) och en film värd att lägga ner pengar på eller Alvin och gänget 2. Ettan har vi ju hemma och den gillar vi så .. :D PLus att theodore är såååå tjoockiss & söötiiis! Man ba ”aaaaawwhh en sån vill jag ha hemma & nypa kinderna på ” Och nu har de kommit en tjoockkiiss flickaa..  hahaha :D

Avatar
har jag velat sett sen jag såg trailern på den innan jul.. Det verkar as grym ! :)Une de dua.

Em; Shiet blondin! Hon kan ite vara en av oss..Hon kan färga håret blondt och flytta in bland svennarna -.-
S; Hahaha men hon är en av oss faan, vi ska ju hålla ihop !
Em; Men dom dumma räknas ite? :o
S & E; Hahahaha

Haha, jag & Selin har en tendes att skämta mkt om Svenne VS Blatte. Jag fattar ite varför vissa tar illa upp, blir sura eller ite kan skämta om det som vi gör. Jag har absolut ingenting emot svenskar, har svenska kompisar vafään, & jag vet exakt hur vi utlänningar funkar och det är de man skämtar om när man säger de typ av saker som vi brukar säga. Jag är heller ingen av dom utlänningar som tror att dom är bättre än andra för att dom är som dom är eller en av dom jobbiga blattefjortisarna som finns. Men jag tycker ite heller de är vääärsta grejen att säga svenne eller blatte. Eller skämta om det. Om man ite gör de i rasistiskt syfte.

Jag fattar ite varför folk måste vara så seriösa ofta, jag tycker de är roligare att vara oseriös, typ kunna skämta om allt. Livet är för kort för att ta åt sig hela tiden. Man ska njuuutaa av liivet på bästa sätt, och det är genom skraaatt & skääämt ! :D hahaha (Y

Yäyä imorgon ska vi ha väärsta stoora provet på 9 sidor om nåt så roligt som….KONSTHISTORIA!
Vi fick en bunt på typ ca 60 sidor att läsa, det står om olika konstnärer, de står hur dom målade, de är bilder på 49855367 olika målningar som man ska kunna veta vilka de är utantill, det står massa ointressanta saker som man aldrig kommer använda i framtiden eller har nå nytta av. Om man ite vill typ bli historia lärare eller nåt liknande. Senast jag pratade med min hjärna så sa den inget om att jag har tänkt i dom banorna och haft den planen med mitt liv. Läraren som vi har i detta kära älskade ämne sa ju också att man kunde komma tidigare om man ville & göra provet tiiidiigaree.. JAA KLART MAN VILL VARA DEN FÖÖÖRSTA DÄÄR, WIII.. hahaha sööcck !
Jag va ju ”lärare” i ca en vecka på APU:n och vad jag minns så jävlades man ite med eleverna sådära. Visst man blev besviken när dom ite gjorde sitt bästa men palla vara så jobbig. Vissa människor är verkligen ite gjorda för att bli lärare, hon är en av dom. Hon e som Grinchen, han förstörde julen, hon förstör alla fredagar varje vecka o:


men jaja nu ska jag gå och umgås med skolböckerna till 13.40 och sen blire donken med min kära matkompis ♥ som tydligen hade saker att berätta o:!

 

SÄÄÄSSS ! :D


<3


Hit and run.

Usch människor..

Jag är trött på att du tror att jag ite vet vad du håller på med, bara de att jag aldrig kommer ta åt mig. Du kan säga hur mycket du vill det kommer ändå vara luft för mig.

Jag är trött på att när du för en gångs skull i ditt liv kan ställa upp för mig skiter i det. När du kan göra nåt för att göra livet lättare för mig istället väljer att bråka och snacka skit så att folk ska tycka synd om dig. Du är patetisk & jag tycker synd om din omgivning.

Jag är trött på att du ite fattar att när man älskar någon så VISAR man det. - JA , det handlar om tre olika människor.


Söööck.

Du tjänar absolut ingenting på att hålla på som du gör.


Loooo.

S; Hahaha vadfan har hon gjort?!
E; Meeh hon banta, hon vill vara som alla andra?
S; Hon är ju typ smalare än alla andra..
E; Jaa men..
S; Om hon skulle vara med dig skulle hon gå upp i vikt på en veckan fan!
 
Hahaahaa -.-

Jag hatar måndagar!

Ja ,vad ska man säga..Skolan har börjat på riktigt & jag är så sjuukt jävla trött. Eftersom jag har helt vänt på dygnet och gått och lagt mig vid typ 4-5 den sista veckan på lovet så har jag blitt ganska van nu.
Iförigår fick jag för mig att det fanns vettiga konversationer på msn och fick sen för mig att kolla på film typ 4 på natten , sen fick jag cp-samtal (men de va trevligt, tack!) , med gråten i halsen , så det blev ite sömn förrän vid 6. Och igår låg och jag stirra upp i taket till ungefär 3 och räkna får typ..hahaha, Reeedigt seegt !

Imorse skulle jag har gjort en sak men det gjorde jag ite för det är så typiskt mig att skjuta upp allt och hoppas på det bästa -.- Skytten är de lataste stjärntecknet & eftersom gud hatar mig så blev jag ju det o:
Men jag ska göra't. För min egna skull, någon gång måste det bli bra ^^


Would you find a way?

I'll get over you
don't think you can get me down
'cause i've been on lower ground.
As long as you're not around
i'll make it trough ,
and i'll get over you.
Guess you were not worth my heart
you'll never hurt any part of me again 'cause i'll start
without you,
and 'ill get over you.


Jag trodde kärlek fanns, tack för att du visa motsatsen.

HUR FAN KAN MAN VARA SÅ JÄVLA HJÄRTLÖS?!?!?!?!?!?


Om detta är framtiden,vill jag dö NU!

      

P - GAY!

Varför har dom här barnen ite lärt sig att klä sig normalt utan skabbiga toffsar på benen? Jag fattar ite vart de snygga ligger i de här. Men dessa barn lärde sig aldrig att toffsar är till HÅRET och ite för att sitta felknullade vid ens ben ? >< Palla ha regnbågen längs med benen.. shiet skam för sverige,  :D
Någun borde ringa och prata allvar med deras mammor vafäään, man vet aldrig hur långt detta kan gå. Snart kanske dessa utomjordingar börjar med toffsar på pungen eller nåt o:


It will always be my dream.

Hoy decidí dejarlo todo
recomenzar, pero a mi modo.
Quererme un poco y pensar también en mi,
quisiera tener mis alas para poder volar
y asi vivir un solo momento de libertad


Quiero ser libre,
libre, libre,
como el viento
y hacer lo que yo mas quisiera con mi tiempo
Sin ataduras que me quiten mis momentos.
Quiero ser libre,
libre, libre, como el viento,
y no me importa lo que piense el mundo entero
Será la soledad , mi carne y mi consuelo...I've got a feeling.

Ärligt talat vet jag ite vad jag ska göra mer för att bevisa att jag bryr mig om dig. Det känns som det kvittar vad jag säger eller gör, du väljer ändå att ite lita på mig när det väl gäller. Jag bryr mig om dig, du betyder mycket för mig. Men vad mer kan jag göra?
Du måste börja tro på vad jag säger istället för att dra dina egna slutsatser och bara gå efter dom..
Fään.. :(


Guuud drickilachion!

 •  +  =


  När Danny var här så fick jag smaka en på en skit guuud dricka :'D Jag kommer ite ihåg vad den heter men jag tänkte skriva hur den går till iaf , haha :)

  - 1. Man tar lite av kära bacardi'n, ju mer man tar av den desto mer alkohol smakar det. Så gillar man ite alkoholsmak så ska man ite ta mycket av den. För mig gör det ite så mkt om det smakar alkohol men alla är vi olika :D
  - 2. Sen fyller man på med Midori som har en melon-smak. Jag brukar ite tycka melon är så jätte guutt men just i det här smakar det fiint ! :)
  - 3. Fyll hela resten av glaset med sprite :)

  Och det blir heaveeen, om man gillar melon-smak. Annars äre ingen mening ;o
  Det blir lite häääfiit grönish lime färg på reslutatet :D I like it! ♥


Nej jag vet inte.

Nu har jag gått igenom min mobil-kontakt-grejs & raderat en del nr som ite kommer finnas med pga många anledningar. Ett av dom tog ganska lång tid att ta bort, jag hann gå igenom allt vi nånsin har sagt till varandra innan jag tog bort det "/
Detta år har jag ite fixat något löfte förutom att jag har tänkt mig att göra mer för andra och helt och hållet börja om på nytt :) :/
Men det är ändå helt sjukt hur människor man kan ha vatt såå tajjt med bara kan försvinna ur ens liv sådära. Hur man tillslut ite kan kämpa mera och släpper varandra..
Jag fattar ite hur livet funkar ibland. Life's a bitch :)

Vad?

Jag vet ite vad jag ska tro...
CpPpP..
One ending is a new beginning ?


Ge mig!

 - Jag älskar converse, nu har jag fått mitt 3:e par och det ska bli en massa miljoner till ;D


Dagens låt.


Ain't used to what you like.

Bara en vecka kvar på lovet då , vad ska man säga.. BLÄ!
Det har iaf vatt skit najjs med lov, luuft från många shabbiga folk ^^
Nytt år oxå, jag orkar ite gå igenom vad jag gjorde på nyår och vad jag har gjort hitills men det ha vatt trevligt änsålänge.
Det ändå som suger mer än någonting annat är det här jävla vädret ? JAG HATAR DET! Jag saknar soooolen, saknar sommaren..Palla vinter 0.o Jag är ite gjort för sånt här väder O:


!!

bloggen håller på att göras om :)


RSS 2.0