You are beautiful no matter what they say.

Jag stör mig en del på när man ser ner på sig själv, som om man ite är värd nåt, som man är inget. Luft.
DET ÄR SÅ FEL.
Alla, verkligen ALLA är fina personer på sitt sätt & värda så jävla mycket. Ingens idiotiska kommentarer eller tjafs är värd att ta åt sig av.Sure, ,man kan ite bli omtyckt av alla men det finns alltid som älskar dig för den du är oavsett vad andra säger. Och det är dom man ska ha närmast sig själv, det är deras ord som ska väga tyngst. Alla andras ord kan du torka dig i röven med. För de är oftast sånna som är avundsjuka på dig. har låg självkänsla och själförtroende eller ite känner dig på ett  bra sätt som tar sig tiden att försöka bräcka dig. Sånna äckliga människor som vill se dig misslyckas och gå under. Men man ska ALDRIG ge dom nöjet att lyckas med det. I slutändan kommer det ändå vara du som skrattar sist.
Att tycka att du är ful, som väldigt många gör har jag märkt, tjänar du absolut ingenting på. DU ÄR FIN PRECIS SOM DU ÄR! Det behövs ingen operation där och en operation här, även om du tror det. Även om du ändrar allt du tycker är fel så kommer du aldrig bli nöjd, du kommer alltid hita nånting nytt att gnälla och gräva dig för. Vi människor funkar så, blir aldrig nöjda innerst inne. Vacker = lycklig bara bullshit ! Jag ska berätta hur man blir vacker

Du behöver ite 50 kilo smink för att bli "snygg". Kan du acceptera din fina ansikte för hur det ser ut, med och utan brister så blir du så mycket snyggare än allt smink du någonsin kan ha på dig. Då utstrålar du en helt annan typ av vackerhet. Jag lovar dig, dom vackraste personerna är dom som acceptera sig själva. Dem vågar göra så mycket mer och kan göra så mycket mer för att dem inte orkar tänka på vad alla andra ska tycka och se, dom bryr sig om vad dom ser och det räcker. Dem inser att det kvittar om man e tjock eller ite, man är bra iaf, det kvittar om man ite ser ut som en jävla topmodel man kan få folk att tycka om en iallafall, det kvittar om man är dålig på vissa saker, ingen är perfekt ändå.

Killar behöver inte ha världens magmuskler, leka tuffa och skryta som fucking idioter så fort dom fått sig ett ligg för att känna att dom är nåt. Tänk efter? Vad tjänar man på det?  Ytliga saker som DU tror gör dig BÄTTRE när du redan är BRA exakt som du ÄR! Blir man mindre värd helt plötsligt för att man inte har haft sex med halva stan, ser ut som en muskelknutte eller en vandrande pinne och gör massa saker för att man tror att man ite kan bättre? Är värd bättre?
Du är alltid värd det bästa, du är alltid värd allt du vill ha, drömmer om & önskar. Låt ingen, absolut ingen komma och säga vad som e rätt och fel för dig. Den enda som vet det är du själv, ingen annan! Du vet vad du kan, vad du vill, vad du behöver & vad du är.

Man får ha dagar då man känner sig dålig och värdelös, alla har såna dagar (även jag) men det är inget du ska tänka på konstant. Det är tankar som kommer få dig att sjunka så lågt. Ite värt det. Tänk istället att du är bra som du är, du kanske ite fick allt de du ville ha och önska att du hade men gör det bästa av det du fick. Det är skiit bra de med. Du är unik & de gör dig till en speciell person. Va glad över att de ite finns någon som DIG, för hur kul skulle de vara om alla såg likadana ut, var likadana? SJUKT TRÅKIGT!
Ditt utseende, din personlighet, ditt liv ska aldrig ändras för att någon annan säger det, bara om du sjäv vill det. Det ska vara som du tycker, det är DU som ska må bra över dig själv och det du väljer att göra.
Stå på dig själv, låt ingen trycka ner dig. DU är bäst som du är, ingen är värd att ändras för om det ite är till det bättre. Om det ite är en bra förändring. Som absolut ite är ytlig (:


Kommentarer
Postat av: kiiim =)

Du är vacker emily :)

2009-07-31 @ 08:33:22
Postat av: rashea

haha!!:)

2009-08-01 @ 23:25:50
URL: http://bbebbis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0