Yes Man.

Fredagen har varit as kul och mys. Det började med att jag och Juhänniz åkte till Norrtälje ,sen gick vi runt i stan ett tag och käkade för att fördriva tiden tills filmen Yes Man började som vi skulle se på bio. Vi drog oxå en sväng till ÖB och köpte ganska mkt godis till bion (för mkt kanske) .Kära lilla Juhänna har fått glasögon oxå så de kändes lite ovant att se henne med glasögon. Fast hon är söt alltid så :)  Lite kläder blev det oxå. Blev helt kär i en klänning på JC som gick på 300 kr. Ite för att jag ite hade råd men jag är så sämst med pengar. Skulle lätt göra mig av med 100000 kr på en timme .
Filmen var iallafall hur bra som helst och rolig som faen. Alla skrattade typ hela tiden i biosalongen, skit kul! :D En film värd att se på :)En fråga, ett ärligt svar.


Skulle du förlåta din pojk/flick vän om den hade varit otrogen ?
Många säger på en gång ,  "nej aldrig i livet" osv. Jag förstår exakt hur dom menar och jag skulle göra desamma. Asså man blir skit sårad och arg och vill ite förlåta den. Man orkar ite tänka efter eller bry sig. Allt man någonsin byggt upp med någon annan spottar den på och skiter i när den gör något så dumt att gå till någon annan bakom ens rygg. Jag fattar inte och har aldrig fattat varför man ska va otrogen. Seriöst, vad tjänar man på det? INGET. Man kan lika bra bara gå till den man är tillsammans med och säga att man ite känner samma, har tröttnat eller helt enkelt ite vill mer. Det tjänar ju båda på. Visst ens partner blir massa ledsen och så men hellre de än att den får veta genom någon annan eller själv att man håller på och är otrogen. Jag blir så jävla arg och irriterad på alla som är otrogna. Och det jag hatar mest är när dom blir förlåtna och sen är otrogna igen ändå. Wtf?
Har du fått en andra chans till någon som älskar dig jätte mycket och förlåter dig och tar tillbaka dig så ska man faen ite sumpa bort den!
Otrohet är blä. Förstår mig ite på den och kommer aldrig göra det heller. Eller förstår att man kanske inser att den man är tillsammans med ite är eller ger de man vill ha men jag tycker fortfarande att man har en mun , den kan man öppna och berätta hur man känner. En lust ska ite kunna ha makten att förstöra mellan den man älskar. För jag antar att dom flesta är otrogna för att dom fick "lust" att ha sex med någon annan just då.
Så , var ärlig med vad du känner. Kärlek ska och är något fint. Inget hej-jag-knulla-dig..och-några till. BAJS PÅ OTROGNA PEOPLE!

Jag vet vad du tror att jag ite vet och ändå så vet jag det utan att du vet att jag vet de.

Jag behöver verkligen stor handla kläder snart. Känns som det var flera sekel sen jag köpte något, sist var min skit fiijjnaa halsduk som är lila :D (gud vad jag låter som en äkta tjeeejjöö) haha!
Och nu låter jag säkert som alla andra som bloggar oxå. Alla skriver typ om samma sak, lägger ut bilder på klänningar, kjolar och ja allt dom är kåta på och ite har råd med. MEN IDAG fick jag pengar så jag har tänkt att jag ska köpa kläder. Men måste tänka ut vad för något jag vill ha. Annars blir de att man bara tar något man använder kanske fem gånger efter man köpt det och sen ite rör mera. Typiskt mig ^^ så snart blir det att shoppa massor! (:

Aja vet ite vad jag ska skriva om idag för inget speciellt hände förutom att jag var och köpte lite nytt smink med Denise :)
Jag har också haft världens mest puckade samtal med Påntus, men skit kul var de iallafall. Han är ite riktigt som alla andra, de är positivt xD det är skit bra. Man ska ite vara som alla andra eller någon anna. Man ska vara den man är och ha sin egen stil. Ite simma åt samma vänstra sida som alla fiskar simmar åt. Simma åt höger! :D


Idag är det Torsdag.- " Jag förklarar när jag orkar.."

Si no te hibieras ido.

Te extrano mas que nunca
Y no se que hacer
Despierto y te recuerdo a la amanecer
Espero otro dia por vivir sin ti
El espejo no miente
Te veo tan diferente
Me haces falta tu

La gente pasa y pasa siempre tan igual
El ritmo de la vida me parece mal
Era tan diferente cuando estabas tu
Si que era diferente cuando estas tu

No hay nada mas dificil que vivir sin ti
Sufriendo en la espera de verte llegar
El frio de mi cuerpo pregunta por ti
Y no se donde estas...

You think you have it all..

Nu är vi kvitt!

Ja, jag är nästan normal.21/2 -09 , jag älskar dig mamma! <3


Eftersom solen
sken igår så trodde jag att all snö skulle försvinna (FINALLY) men nej! Det är ju fortfarande lika kallt och minst lika mkt snö som innan! Dålig stil av himlen :(
Mina händer är helt äckligt torra och fula. Skulle man jämföra med en gamling på ålderdomshem skulle man ite se någon jävla skillnad :|
Hela idag och igår har gått ut på att frysa röven av sig. Inga vantar eller halsduk hjälper. Man skulle lätt behöva en overall, men kul att gå runt på stan ba "Hej-jag-bara-fryser-vädligt-mkt" , haha.
Vart är sooolen? Vääärmen? När kan man ha shoorts och linne för de är såå varmt?! Ja,det kanske märks att jag ite gillar vädret just nu.
Anyway, idag fyller mamma 36 år. Jag och Denise var och köpte till henne igår :) Det blev en jätte soet nalle med texten "best mum" på :D , en ljusgrejs som är rosa och luktar och badkulor eller något liknande som var formade som hjärtan. Allt gick i tema rosa xD men gulligt iaf och mamma gillade de :D Jag som är sämst på att köpa presenter till andra x)
Just de, ett kort fick hon också där de stod "de finns bara en som du" :'D Ett pizzeriabesök blev det också idag innan hon skulle jobba :D

Just nu sitter jag bara här på min otroligt stooora säng (NOT) och gör ingenting. Absolut ingenting. Eller jo, läser om någon tjej som är as "deprimerad" för att hon väger "för mkt":. Haha omg! Jag fattar ite hur många tjejer är så ytliga. Att dom ens orkar. Tänka på vad dom kan äta och ite. Vad man blir tjock av och vad ite. Liksom, vad skadar det att faktiskt ha nåågot som man faktiskt kan ta på? Som en rumpa som har något, eller bröst som har något? Nejnej, alla vill se ut som vandrande pinnar nuförtiden..Dagens ideal är sjukt äckligt.
Om man kan äta och gör det man vill så länge de gör en själv lycklig så är det skit bra tycker jag. Orka tänka så mkt. "OJ nu åt jag EN kaka, nu går jag upp 5 gram. Neeeejj!"
Jag är ju hur tjock som helst av mig. Ite faen orkar jag bry mig om jag går upp lite. Man ska ändå dö någon dag så varför ite äta de du vill innan de händer (ite det du Borde) :)
pffgg..Fattar bara ite hur folk vara såna..Det borde vara såhär; FORMER! TJOCKT! Den som är tjockis borde betraktas som vackrast :D Tillslut blir alla asfeta och slipper ta buss eller bil för alla kan rulla överallt, plus att de blir mycket mera miljövänligt! Skit bra ! Hahahh heeej kooom och hjääälpp miiiig :D

Ikväll ska jag nog bara kolla någon bra film och ta de lugnt :) Känns skit härligt med lov. Änsålänge iallafall :]

Lycka är:

- Att älska och älskas
- BIG MAC :D <3
- När en lektion blir inställd för att läraren är sjuk/borta/hemma...whatever :D
- Pengar :D
- När någon är ovanligt trevlig
- SÖMN!
- Roliga människor :D
- Att vakna bredvid någon man älskar
- Hello kitty stuff <3
- Basket
- Att slippa vara hemma
- Ärlighet!
- Knaassbaarrn :D
- NÄRHET!! :)
- När håret är precis som jag vill ha de :)
- Sol och värme (:
- Apelsinjuice :D:D
- Filmkvällar <3
- Bebesar och barn! :D
- Minnen <33
- Feeeest! :)

Efter regn kommer sol. Vart faen är solen ?

Nu tänker jag ite bara säga de här för att jag tycker synd om dig och vill vara snäll, men det känns verkligen skit jobbigt
att behöva se dig så ledsen när jag själv mår minst lika dåligt. Hur bra tröst kan jag ge dig då liksom?  Jag har ite kännt dig länge, kanske ett år bara men du är sån underbar människa. Allt man har snackat med dig om betyder hur mycket som helst, och det är en jävla massa saker. Allt som har med dig att göra är bra & underbart. Om jag fick vara vem som helst i världen så skulle jag vara dig , eftersom du har de som många saknar, ett fint hjärta.
Och jag vet att de ite hjälper att säga "de kommer bli bra" för det är nästan bara jobbigare när man får höra det. Bara tomma ord. Jag vet exakt hur de känns för dig, känna att även om man har många så har man ingen. Att vilja säga så mycket som ingen förstår eller orkar lyssna på utan att kunna få ut något ord alls. När alla tror att man mår skit bra bara för att man gråter när ingen ser. Jag vet att du har svårt att lita på någon överhuvudtaget nu längre , för du har blitt sviken så många gånger. Men det värsta som kan hända är att du ger upp hela allt & slutar älska. Det är ite bra någonstans. Världen är ite full av idioter, de finns stjärnor som lyser också, de gäller bara att hitta dom, vilket är den svåra delen. Men jag förstår dig också.
Du är en fin person på alla sätt, både i de inre och de yttre. Jag har så svårt att fatta hur och varför det här ska kunna hända en person som du. Om jag bara kunde göra något åt det så skulle jag göra det.
Om du bara förstod vilken världefull person du är, vad faen som än sägs. Du ska ite ta åt dig, de är ändå ditt liv. Ingens åsikter ska väga mer än dina egna. Det är ite lätt men du måste orka kämpa. Tänk på alla runtomkring dig.
Tänk om du hade ett par favorit skor, som alltid finns där. Varje dag. Du kan ha dom när du vill. Så , en vacker dag var dom borta. Du skulle aldrig hitta dom igen, och dom skulle aldrig komma tillbaka. Skulle ite du bli ledsen?
Det är exakt samma nu. Även om du kanske ite orkar eller kan tänka så långt. 
Jag älskar dig jätte mycket iallafall. Komma alltid finnas här för dig, inget är för litet eller jobbigt att prata om. Allt är värt att tas upp när det handlar om dig sweetheart. Alla tårar kan torkas.

Förlåt om det här gör dig sur nu , men jag vet ite vad jag gör utan dig.
Vet bara att det ite går..

Bupp bupp slupp slupp.

Nu är de ite långt kvar alls till lovet. And I have no idea what I will do.
Så är de någon som vill hitta på något , smsa/ring 0762133336 :)

It's just something I like.

Bara för att jag älskar hello kitty och vill ha en tatuering :D
 

JOBBIG VECKA!

Varför är de så jeavle kallt? Vi har precis åkt skridskor i detta bajsväder. Det
var riktigt kaaaallltt men det var kul :D fast vi hade en som varit lärare förut  och de var ju rooligare , men faen ite lättare. As jobbigt ju :O
Nu är de bara en vecka kvar på skolan, känns både skönt och ändå ite. Det är så
mycket som måste vara klart då..Men ändå skönt med lite ledigt. Få massa
med sovmorgon :D vilket jag oxå komma få imorgon , ingen psykologilektion så börjar typ vid ett , Härligt :)

Igår låg jag hela natten och tänkte på det. Om bara tanken gör mig tårögd , så hur komma
de känns om det blir verklighet? Jag vill verkligen bara att du ska må bra. Att allt ska bli bättre, de gör så ont att se dig som du är just nu. Utan att du vill säga något ord om det. Tänk liksom , på mig. Mitt samvete kommer väga tungt om det händer något. För jag vet vad jag har gjort..Känns lite som en del av det komma vara mitt fel också. Jag hatar att vara en av dom så tänker mkt! Varför slipper vissa vara såna? Jag hatar att tänka mycket
även om det kanske är bra ibland..

Btw, idag fyller Selin 18 år så grattis på henne :D
fett orättvist att de är 100 år kvar tills de är min tur -.- men
grattis iaf sötast  <3

Hoppas på en mindre jobbig fortsättning på dagen...
puss!


Det var därför jag pratade med dig.

Jag drömde om dig, som känndes så verklig så jag va
tvungen att kolla att det ite stämde. Jag vill aldrig mer drömma om dig.
Det är för mycket minnen.
( * * * * * * * * ) 

- Ta aldrig någon för givet.
Ha alla dina vänner nära ditt hjärta,
för du kanske vaknar en dag och upptäcker
att du förlorat en diamant medan du var för upptagen
med att samla på stenar & då är det för sent, för den är redan Borta...


You're so stupid!

Du är en sån jävla lögn!
Jag hatar att du tror att du bara kan
komma och leka med andras känslor.
Vart har du ditt hjärta?


A remember.

Igår var en bra dag :D Det började med en söt Viola, sen kom en söt Sofia , som
jag ite har träffat på länge :/ och efter henne kom en söt Miriam :)
Sen blev de ungdomsmottagningen med Sofia, hon behövde också gå dit
så vi drog dit tsm :) som vanligt fick man 100000 kondomer som man troligen
ite ens komma ha användning av! Så är de någon som ska ha mycket skyddad sex
eller vill leka med kondomer, säg gärna till xD
Dagen avslutades med jävla massa kalligrafi, så sjukt trååååkiiiigggt. Men nu
är de bara ca 2 veckor kvar 0.o
aja, hoppas alla hade en trevlig kväll i alla fall :D

I don't wanna close my eyes, I don't wanna fall asleep.

Bara för att de är så olikt alla andra.


I like.


Jag vill verkligen ha dom häraaa!! :D
Visst, dom skulle ju vara sjukt mycket snyggare om dom hade lila rutor men iaf :D

Je ne sais pas.

Det känns som jag är fett seg med att uppdatera den här bloggen asså.. Men jag har ite alltid tid. Har typ aldrig dator heller så det bli lite då och då. Dessutom, hur faen orkar man reflektera och skriva om exakt allt man gör varje dag. Typ "idag var jag på toa & de tog exakt 24,5 minuter innan jag var klar sen åt jag en macka och ringde en kompis ". Haha x)
Jag orkar iallafall ite.
Idag slutar vi apsent och jag har värsta psykologi redovisningen. Om depression. Och hur långt har jag kommit? Waahh 0.0 skulle lätt bara kunna berätta om de som hände mig så vet alla vad de innebär och bla bla bla..På 10 min ska man hinna berätta allt om det.  Jag börjar nästan ångra att jag valde den kursen, intressant men as mkt plugg. Hur myckte gillar jag att plugga liksom..Inte mycket alls xD
Så har vi också världens tråkigaste ämne just nu i precis allting. Reenääsanssenn..blääeaah. Så sjukt tråkigt. Varför kan man ite få lära sig om något kul istället? Liksom, vem bryr sig om hur dom åt och dansade och pratade och vad dom hade för kläder. Det verkar ju som de enda dom gjorde under renässansen var att ha sex. I alla filmer är det sex åt alla håll ju. Sen finns de en del sanningar om renässansen som ingen har talat om. Kollar bara..


RSS 2.0