Don't cry just say FUCK YOU and smile!


Lite sådär borta.. o: )

Ett av de värsta som finns är när man inser att en person man bryr sig mycket om på många sätt inte alls är den man trodde. När alla ens förväntningar på den personen går åt helv..
Varför ska man då bli ledsen?
Man kan ändå inte förändra hur en person alltid har varit utan att man har varit medveten om det & hoppats på det bästa från den personens sida. Man kan inte ändra någon. Det enda man kan göra är att gå vidare och inte lägga ner tid på att försöka förändra någon som alltid har varit densamma. Livet är inte lätt, man går igenom saker, shit happens, man blir besviken på folk, man gråter, men en sak man måste tänka på är att
Livet Alltid Går Vidare.
 Vad som än händer så måste man alltid gå vidare i livet.

Varför funkar vi människor så konstigt så det måste ta massa tid för att gå vidare? Vi borde ha hjärna nog att inse på engång att man inte ska gråta över spilld mjölk. Du kan alltid fylla på glaset igen, men det är upp till dig om du gör det. Ge inte upp, gå vidare med stolthet. För det som försvann eller lämnade ditt liv var inte något värt att ha kvar om den ändå inte kunde stå vid din sida genom allt, som den en gång sa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0