Idag är Hon Smart.

Det största du kan bära är hoppet.
Det bästa du kan göra när ingen tror på dig är att aldrig själv sluta tro på vad du kan. Det finns ingen som kan säga vad du kan och inte kan göra för den enda som vet det är Du. Det spelar ingen roll vad du har visat, du kanske aldrig visade allt.
Alla som säger att du är fel, som säger att du ite klara av de, deras ord är lika bra på toapapper, ite ens det.

Vilken väg du än väljer i livet, vad du gör eller vart du är är så det Du som ska vara lycklig. Man ska aldrig gå efter att göra andra lyckliga, för om du gör så kommer du i slutändan stå där, helt ensam. Människor är ite tacksamma och dom flesta tänker bara på sig själv och vad som gör dom lyckliga, jag säger ite att alla är likdana men 95% är så. Det är väldigt sällsynt att hitta människor som är motsatsen, men det finns det med.
Livet är för kort för att leva upp till folks förväntningar och folks krav. Livet är för kort för att känna att du ite räcker till, du är bra & räcker till precis som du är,
den som säger annat saknar hjärna. Den här jävla mallen om hur man "ska vara" är bara en töntig liten skitsak som människor använder för att de är så rädda över vad andra ska tycka om dem, så är du som "alla andra" så sticker du ite ut . Det är bara en omogen sak.

Det handlar egentligen om att acceptara att du ite är perfekt, det kommer du aldrig bli och det finns inget såkallat perfekt.
Det handlar om att acceptera dina dåliga sidor som dina bra för vad folk än tycker om dom så är det den du är. Om någon på något sätt försöker förändra dem eller inte kan trivas med dom så är det ingen människa värd att ha i sitt liv. 
Dom där som verkligen älskar dig för den du är,
verkligen älskar dig, ta vara på dom istället.

 Den här låten är fin, lyssna och lär.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0